Lige så langt tilbage jeg kan huske, har det været en kæmpe drøm for mig, at besøge Maldiverne. Det har altid virket så fjernt økonomisk, men det blev alligevel en realitet, da vi i januar blev spurgt om vi ville med dertil, i anledningen af fætter W's konfirmation. Det var ganske enkelt en billet til paradis!

Vi ankom til Malé lufthavn, hvorfra vi skulle videre ud til vores ø med vandflyver (læs: VANDFLYVER!!) Jeg brugte næsten hele flyvningen på, at skråle luftens helte sangen inde i mit hoved, mens jeg studerede de bittesmå øer der "flyder" rundt i Det Indiske Ocean.

Det var surrealistisk at lande midt ude i havet, langt væk fra alting. Omgivet af hvidt sand, palmer og azurblåt vand brugte vi vores tid på, at lave absolut alting og ingenting. I en uge spadserede jeg barfodet gennem det hvide sand, lyttede til bølgernes brusen uanset hvor jeg befandt mig og hilste på store frugtflagermuse og små øgler. Jeg overvandt også min store snorkelfrygt (har snorklet 1 gang før - i 2007) og kunne så også krydse møder med havskildpadder, hajer og stingrays af på min bucket list. Når vi ikke snorklede eller gik rundt på øen, dasede vi på stranden eller lå i vores jacuzzi i hytten. Der er ikke meget andet at sige om vores tur til Maldiverne, end det var helt fantastisk! Balsam for sjælen, oplevelser for livet og masser af kærlighed i dejligt selskab!

Jeg drømmer mig dagligt tilbage til livet uden sko... for hvor var det nemt.


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments