Bara älskar att se erat leende mina älskade barn 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Att folk som umgås med mig inte har lärt sig att jag hatar när folk ljuger för mig, & att sanningen alltid kommer fram... Att folk tror att man fan är dum i huvudet!!!! Men tur är det att man vet ju vem man kan lita på & inte längre!!!
Så va inte så självsäker att jag litar på dig!
De räcker för mig att någon ljuger för mig en gång så finns det ingen tillit! Kommer aldrig säga något till dig som jag inte vill ska komma ut!!
Snacka om att man kan såra en person igenom att ljuga!!!!

Likes

Comments

Hello!!!
Idag blev de en inne dag med en massa städ.Sen blev de en ny start på LCHF strikt så hoppas nu att de funkar denna gång... Morgon dagen blir de lekparkerna med barnen 😍........

Likes

Comments

När ska ni lämna oss ifred?? Är de nått ni vill så kan ni säga de till mig istället för att bete er som ett par idioter.... Moget att göra massa soc anmälningar om skit som varken stämmer eller som ni har belägg för!! Hur kan vissa personer bli så förbannat sjuka i huvudet att hitta på skit om annat folk snacka om att man inte har något liv... Men har mantaskigt liv & inte klarar av att leca med att man har misslyckats själv, & inte kan se andra må bra så måste man se till tydligen att förstöra för andra!! Sök hjälp om ni är så förbannat manisk på andra personer!!! Stå med namn om ni är så förbannat tal vid er jävla fega skithögar ni ska vara vuxna i huvudet men är som l3 åringar....!!!

Likes

Comments

Hur jävla patetisk kan du &  din vidriga kille " GUBBE" sitta & göra anmälan på mig & mina barn & som sagt de är inte första gången heller!!! Att ni inte har bättre för er än att sitta & ljuga ihop massa skit som inte ens är sant & hålla på med en massa förtal??! Nästa gång så tänk igenom vad i helvete vad ni håller på med!! De roligaste med de hela är att ni inte ens känner mig... Sen att erat förtal har ni inte ens belägg för.. Dags kanske att söka hjälp för erat påhitt... Ni är farliga att ha ute bland annat folk. Säger de till slut så har ni gått på fel människa de kommer den dagen ni möter eran överman!!
Men ni lyckas inte så varför ens fortsätta?!
Men de som jag bara garvar åt är att de är du som har problem som jag vet om, du har klantat dig , antar att du försöker straffa mig tanke på att de är du som är stämplad som dålig mamma!!! 

Jag bor med mina barn☺😍...

Dra åt helvete idioter. Lägg energin på annat än min familj....

// LIVSFARLIGA FAMILJEN!😂

Likes

Comments

Så skön morgon de blev idag Roxanna helt go & glad, alla barn bara sken som en sol .
Efter Jimmie & Roxanna åkte till skolan så blev de att vila med Nellie lite.

Allt känns bara som allt är motgång!
Jobbigt att Roxanna bara blir värre för varje dag. Är de inte svordomar så är hon mer i taket än på golvet. Jobbigt att hon ibland är grymt rastlös hon kan komma hem från skolan så ska hon typ ringa hela klassen & vill leka. Går de inte som hon vill så blir de kaos ( ADHD i mina ögon) min älskade tjej jobbigt att bli arg när hon river ner gardiner eller klipper sönder massa, när man vet att de inte är meningen. Jobbigt när man är ensam med 3 stycken man kan tyvärr inte dela på sig.

Fast jag är ensam stående med mina barn så har jag gett fan på att jag ska klara de!!

Mamma älskar er min älskade barn
❤️❤️

KÄRLEK❤️❤️

  • 124 readers

Likes

Comments

Funderar så de knakar undra om man ska bo kvar här eller inte??!!
Vill bara kunna träffa nytt folk! Här finns de inte ett skit men sen är de sjukt att alla så kallade vänner man hade bara försvann när man fick barn!
Blir att fortsätta fundera på hur man vill leva detta liv!!!!!

  • 162 readers

Likes

Comments

Hatat verkligen att behöva se mina barn ledsna men idag tog du verkligen priset. De tig mig 1 timme att lugna ner vårt barn... Hatat att vuxna ska lova & lova & skiter i de fy fan! Fattar inte hur fan en Anna person kan bestämma när & hur du ska träffa ditt barn 😡😡
Lägg dig inte i ett barn har rätt att få träffa dina föräldrar. Men nu när de ska vara på de här viset så blir de inte bättre än att jag tar hand om detta själv! Får ont i hjärtat av allt detta skit mina barn är värda mer än de här skiten!!!!!!

  • 161 readers

Likes

Comments

God kväll! Ja idag är de inte vilken dag som helst för idag är de min älskade prinsessas dag, hon fyller nämligen 7 år. Hoppas verkligen hon fick en toppen dag med sina vänner & när & kära. Ja de är nog inte bara hon som hade kul de hade även jag.
Nu sover barnen som stockar efter allt lek & bus värmer verkligen i mitt hjärta...
sov så gott allihop!

  • 159 readers

Likes

Comments

Godmorgon!
Sovit sen 8 igår kände att de behövdes, så skönt. Undra vad man ska hitta på denna dag? Nu på morgonen blir se iallafall att mysa ner sig i soffa man barnen
😍

  • 162 readers

Likes

Comments

Instagram@tessannasset

Kärleken övervinner allt <3