Ja denna morgon gick de så bra med Roxanna ,att hon bara ville gå till skolan & att hon var så glad åå blir glad i hela kroppen...
Idag så har de blivit ännu mer packning & lute städning.. Eftermiddagen blev de att visa barnen vart vi skulle flytta & så blev de så klart en massa lek...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jaha då var denna helg över. Nu hoppas jag att dagarna går fort så man får flytta, trött på att bo i flyttkartonger!!  Tack Jimmy för en rolig helg...

Likes

Comments

Jaha då var denna helg över. Nu hoppas jag att dagarna går fort så man får flytta, trött på att bo i flyttkartonger!!  Tack Jimmy för en rolig helg...

Likes

Comments

Ja jag säger bara de att folk bara inte kan lämna  mig & mina barn ifred!! Snacka om att folk har så lite att göra. Fick ny lägenhet så nu blir det flytt, men så jävla sjukt att man ska behöva flytta pga att folk ska stalka & terrorisera en hela jävla tiden..
Sen denna sak om att jag tar droger så kan jag bara säga att jag aldrig i hela mitt liv aldrig har testat någon förbannade drog , & är ni så rädda för de så kan jag ta lever prov samt drogtest & lägga upp på Facebook... Är bara så förbannat irreterande med dessa förbannade anklagelser!!  Men oftast när folk håller på så här med massa anmälningar som är tagna utav luften , är ju så att dom själva mår så grymt dåligt eller så är de en massa förbannade avundsjuka.... Lämna oss ifred sen vill jag bara på peka att jag vet vilken som ligger bakom de här!!!!

Likes

Comments

Hello! idag blev de städning av två lägenheter så man kan verkligen snacka om svettig dag. Efter de blev de en dusch men känns ju kanon när de är 27 grader ute... Nu blir de tvättstugan sen dags för sömn..

Likes

Comments

Gud vad jobbigt allt bara känns när man har en dotter som har vägrat i några dagar att gå till skolan. Vakna på morgonen & håller tummarna på att få henne dit.
Ända svaret man får är att hon inte tycker om att vara ute på rast.. Hm detta kan inte stämma......! Ett barn får inte ont i magen & blir spy färdig bara för att hon måste lämna sin mamma för att gå till skolan.. Så grymt jobbigt att se henne gråta & må så för att gå till skolan.. Får så ont i mitt mamma hjärta.
Nu blir de att kämpa så att de ska bli bättre med allt. Hoppas bara inte att det inte är någon som mobbar, då blir de inte roligt... Hatar mobbning!!!

Mamma älskar dig gumman min ♥️

Likes

Comments

Bara älskar att se erat leende mina älskade barn 😍

Likes

Comments

Att folk som umgås med mig inte har lärt sig att jag hatar när folk ljuger för mig, & att sanningen alltid kommer fram... Att folk tror att man fan är dum i huvudet!!!! Men tur är det att man vet ju vem man kan lita på & inte längre!!!
Så va inte så självsäker att jag litar på dig!
De räcker för mig att någon ljuger för mig en gång så finns det ingen tillit! Kommer aldrig säga något till dig som jag inte vill ska komma ut!!
Snacka om att man kan såra en person igenom att ljuga!!!!

Likes

Comments

Hello!!!
Idag blev de en inne dag med en massa städ.Sen blev de en ny start på LCHF strikt så hoppas nu att de funkar denna gång... Morgon dagen blir de lekparkerna med barnen 😍........

Likes

Comments

När ska ni lämna oss ifred?? Är de nått ni vill så kan ni säga de till mig istället för att bete er som ett par idioter.... Moget att göra massa soc anmälningar om skit som varken stämmer eller som ni har belägg för!! Hur kan vissa personer bli så förbannat sjuka i huvudet att hitta på skit om annat folk snacka om att man inte har något liv... Men har mantaskigt liv & inte klarar av att leca med att man har misslyckats själv, & inte kan se andra må bra så måste man se till tydligen att förstöra för andra!! Sök hjälp om ni är så förbannat manisk på andra personer!!! Stå med namn om ni är så förbannat tal vid er jävla fega skithögar ni ska vara vuxna i huvudet men är som l3 åringar....!!!

Likes

Comments

Instagram@tessannasset

Kärleken övervinner allt <3