Så skön morgon de blev idag Roxanna helt go & glad, alla barn bara sken som en sol .
Efter Jimmie & Roxanna åkte till skolan så blev de att vila med Nellie lite.

Allt känns bara som allt är motgång!
Jobbigt att Roxanna bara blir värre för varje dag. Är de inte svordomar så är hon mer i taket än på golvet. Jobbigt att hon ibland är grymt rastlös hon kan komma hem från skolan så ska hon typ ringa hela klassen & vill leka. Går de inte som hon vill så blir de kaos ( ADHD i mina ögon) min älskade tjej jobbigt att bli arg när hon river ner gardiner eller klipper sönder massa, när man vet att de inte är meningen. Jobbigt när man är ensam med 3 stycken man kan tyvärr inte dela på sig.

Fast jag är ensam stående med mina barn så har jag gett fan på att jag ska klara de!!

Mamma älskar er min älskade barn
❤️❤️

KÄRLEK❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 31 readers

Likes

Comments

Funderar så de knakar undra om man ska bo kvar här eller inte??!!
Vill bara kunna träffa nytt folk! Här finns de inte ett skit men sen är de sjukt att alla så kallade vänner man hade bara försvann när man fick barn!
Blir att fortsätta fundera på hur man vill leva detta liv!!!!!

  • 72 readers

Likes

Comments

Hatat verkligen att behöva se mina barn ledsna men idag tog du verkligen priset. De tig mig 1 timme att lugna ner vårt barn... Hatat att vuxna ska lova & lova & skiter i de fy fan! Fattar inte hur fan en Anna person kan bestämma när & hur du ska träffa ditt barn 😡😡
Lägg dig inte i ett barn har rätt att få träffa dina föräldrar. Men nu när de ska vara på de här viset så blir de inte bättre än att jag tar hand om detta själv! Får ont i hjärtat av allt detta skit mina barn är värda mer än de här skiten!!!!!!

  • 72 readers

Likes

Comments

God kväll! Ja idag är de inte vilken dag som helst för idag är de min älskade prinsessas dag, hon fyller nämligen 7 år. Hoppas verkligen hon fick en toppen dag med sina vänner & när & kära. Ja de är nog inte bara hon som hade kul de hade även jag.
Nu sover barnen som stockar efter allt lek & bus värmer verkligen i mitt hjärta...
sov så gott allihop!

  • 69 readers

Likes

Comments

Godmorgon!
Sovit sen 8 igår kände att de behövdes, så skönt. Undra vad man ska hitta på denna dag? Nu på morgonen blir se iallafall att mysa ner sig i soffa man barnen
😍

  • 72 readers

Likes

Comments

Är de konstigt att man lider av panikångest?! Svar nej som folk håller på runt om en så är de fan inte så jävla konstigt!!! Sista dagen i morgon för Nellie på dagis sen blir de att vara hemma tills de är dags för nya dagiset.

  • 86 readers

Likes

Comments

God dag! Ja eller snarare god kväll!! Ja denna dag blev att se ut så här!
Dom två minsta på dagis & största i skolan. Själv så blev de såklart fucking jävla panikångest så blev sömn ett tag på förmiddagen... Denna dag har bara varit lugn med massa busiga barn som inte vill lyssna . Så lite trots också som bara måste finnas med i bilden varje dag. Nu ikväll var de ganska svårt att få gänget att sova eftersom att Nellie ska trotsa när Roxanna ska sova... När man äntligen får barnen att sova så hinner man duscha & inte mycket mer innan barnen ska vakna & gapa att dom är törstiga 😓 så nu ligger man bredvid här & försöker få barnen att somna om igen så man får sova.. Hoppas på bättre dag imorgon !!! Tack & god natt!!

  • 97 readers

Likes

Comments

Ja ännu en dag men gap & skrik, de är inte lätt när man har en dotter som förmodligen har ADHD. Ja snacka om att man är helt slut efter en dag när hon är på så himla bra humör. Hoppas att man får någon hjälp med detta så både hon & alla andra mår bra. Min älskade dotter 😍. Ja annars har man bara storstädat & tagit de lugnt 😀

  • 108 readers

Likes

Comments

Ta verkligen hand om varann, man vet aldrig när livet tar slut!!

Älskar er " to the moon and back"

  • 103 readers

Likes

Comments

Mys med älsklingen i soffan innan de är dags att sova efter en sån tråkig dag. Nu är man i gång igen med Nutriletten nu ska de gå ner i vikt trött på att må dåligt!!!!


Tänk att livet är så jävla grymt!!!
Snacka inte om att de fina gud hit & dit, för de finns ingen som heter så bara jävla massa skrock!! Ta så unga människor från denna värd!! R.I.P Pontus. FUCK CANCER!!!


  • 101 readers

Likes

Comments

Instagram@tessannasset

Kärleken övervinner allt <3