Äntligen har man kommit igång & fått klart allt i lägenheten så nu känns de som hemma igen.. Denna dag har varit så grymt dryg eftersom att de inte blev så mycket sömn på natten. .. Morgondagen är alla min älskade barn på dagis & skolan så undra vad man ska hitta på hmm!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen är flytten klar & både jag & barnen trivs kanon bra... Så nu blir de att börja om från början igen..

Likes

Comments

Ännu en vecka till hoppas på att man får ett bra svar i morgon... Snart dags för att flytta bara väntar med glädje.... Allt är packat & klart bara att vänta in klartecken. . Idag har man inte gjort så himla mycket så hoppas att man är på bättre humör imorgon så man kan känna att nått är positivt. ..

Likes

Comments

Trött på allt lidande för mig & mina barn , hoppas nu bara på att allt bara blir mycket bättre. .. Tänk om man kunde få vakna upp en morgon & känna att livet är underbart! !!! fy fan

Likes

Comments

Nu håller jag tummarna att de händer något snart!!!! 

Likes

Comments

Jaha börjar bli höst nu & ser verkligen inte fram emot de över huvudtaget. . Barnen har varit i skolan & på dagis idag. Blev en sväng förbi lekparken innan hemgång för matlagning.. Sen blev de föräldrar möte angående Nellie känner mig stolt att de går så himla bra för henne 😍... Nä tack o godnatt!

Likes

Comments

jaha så man blir konstigt & ändrar sig när man umgås med vissa personer de får mig att as garva jaja orka.. men när man frågar så finns de ingen som vet andledningen till de haha

Likes

Comments

Börjar faktiskt undra hur vuxna tänker ibland.. Nu helt plötsligt ska de läggas ut en massa rottgift på gården för att ta dö på hundarna ingen som tänker på varken djuren eller barnen.. Känns kyl när man pratar med folk om detta sol bara skrattar åt saken ingen tar någotallvar vart är denna värd påväg. Nu är de bara nedräkning som gäller snart är de dags för mig & barnen att flytta så dom känner att dom kan gå ut utan att vara rädd!!!

Likes

Comments

god morgon!  Äntligen har man fått sovit en hel natt på bra länge. Barnen är pigga & alerta 😁. Ja då får man se vad denna dag har att erbjuda. ..

Likes

Comments

Jaha då är de igång igen då! Nu är man en barnmisshandlare också ja man ska få skit för allt , skulle inte ens kröka ett hårstrå på mina barn.. Säger bara de fuck svensk avensjuka! ! När i helvete ska folk lämna mig & mina barn ifred ??? Idioter som gör anonyma anmälningar & anklagar folk utan ett förbannade bevis brinn i helvete!!!

Likes

Comments

Instagram @tessannasset

Kärleken övervinner allt <3