Efter en helvetes natt så är storstädningen äntligen klar! Blir mogen vända till lekparken med barnen idag så dom för leka av sig lite kan behövas man kan verkligen inte leka gör mycket, så behöver man själv lite luft ..

  • 54 readers

Likes

Comments

Hej! Man ska inte bli förvånad när man läser om dom 11 personerna som sitter häktad pga mord mm. Hur dängan folk är så sjuka att man kan görs så mot en person 11 personer mot en snacka om att denna verklighet bara blir värre & värre de är ju skrämmande... Tycker sjukt synd om anhöriga som ska behöva gå igenom detta;(. Hoppas på så långt straff!! Sånna personer borde få samma straff!

  • 72 readers

Likes

Comments

Hello! Dags att skriva lite efter en lång uppförsbacke. . Ja ligger i soffan men värk i munnen från h*lvete, väntar på att doktorn ska ringa så man får ett slut på detta.. Äntligen klar med alla julklappar känns så himla skönt.. Så va vi ner till Ullared  för några dagar sedan för lite ledighet & shopping så skönt att se annat än att vara på hemma plan hela tiden. ..

Likes

Comments

Äntligen har man kommit igång & fått klart allt i lägenheten så nu känns de som hemma igen.. Denna dag har varit så grymt dryg eftersom att de inte blev så mycket sömn på natten. .. Morgondagen är alla min älskade barn på dagis & skolan så undra vad man ska hitta på hmm!!

Likes

Comments

Äntligen är flytten klar & både jag & barnen trivs kanon bra... Så nu blir de att börja om från början igen..

Likes

Comments

Ännu en vecka till hoppas på att man får ett bra svar i morgon... Snart dags för att flytta bara väntar med glädje.... Allt är packat & klart bara att vänta in klartecken. . Idag har man inte gjort så himla mycket så hoppas att man är på bättre humör imorgon så man kan känna att nått är positivt. ..

Likes

Comments

Trött på allt lidande för mig & mina barn , hoppas nu bara på att allt bara blir mycket bättre. .. Tänk om man kunde få vakna upp en morgon & känna att livet är underbart! !!! fy fan

Likes

Comments

Nu håller jag tummarna att de händer något snart!!!! 

Likes

Comments

Jaha börjar bli höst nu & ser verkligen inte fram emot de över huvudtaget. . Barnen har varit i skolan & på dagis idag. Blev en sväng förbi lekparken innan hemgång för matlagning.. Sen blev de föräldrar möte angående Nellie känner mig stolt att de går så himla bra för henne 😍... Nä tack o godnatt!

Likes

Comments

jaha så man blir konstigt & ändrar sig när man umgås med vissa personer de får mig att as garva jaja orka.. men när man frågar så finns de ingen som vet andledningen till de haha

Likes

Comments

Instagram@tessannasset

Kärleken övervinner allt <3