God dag! Ja eller snarare god kväll!! Ja denna dag blev att se ut så här!
Dom två minsta på dagis & största i skolan. Själv så blev de såklart fucking jävla panikångest så blev sömn ett tag på förmiddagen... Denna dag har bara varit lugn med massa busiga barn som inte vill lyssna . Så lite trots också som bara måste finnas med i bilden varje dag. Nu ikväll var de ganska svårt att få gänget att sova eftersom att Nellie ska trotsa när Roxanna ska sova... När man äntligen får barnen att sova så hinner man duscha & inte mycket mer innan barnen ska vakna & gapa att dom är törstiga 😓 så nu ligger man bredvid här & försöker få barnen att somna om igen så man får sova.. Hoppas på bättre dag imorgon !!! Tack & god natt!!

  • 13 readers

Likes

Comments

Ja ännu en dag men gap & skrik, de är inte lätt när man har en dotter som förmodligen har ADHD. Ja snacka om att man är helt slut efter en dag när hon är på så himla bra humör. Hoppas att man får någon hjälp med detta så både hon & alla andra mår bra. Min älskade dotter 😍. Ja annars har man bara storstädat & tagit de lugnt 😀

  • 27 readers

Likes

Comments

Ta verkligen hand om varann, man vet aldrig när livet tar slut!!

Älskar er " to the moon and back"

  • 23 readers

Likes

Comments

Mys med älsklingen i soffan innan de är dags att sova efter en sån tråkig dag. Nu är man i gång igen med Nutriletten nu ska de gå ner i vikt trött på att må dåligt!!!!


Tänk att livet är så jävla grymt!!!
Snacka inte om att de fina gud hit & dit, för de finns ingen som heter så bara jävla massa skrock!! Ta så unga människor från denna värd!! R.I.P Pontus. FUCK CANCER!!!


  • 21 readers

Likes

Comments

Ja då har de gått 4 dagar & Nellie har fortfarande feber! Att den aldrig ger med sig!
Helgen som har varit så har vi haft 6 barn här hemma helt underbart😀 älskar att höra barnen skratta & leka. När man kommer till söndag varannan helg så blir de så himla tyst när hälften av barnen åker :/. Gubben har jobbar idag & stått i själv har man varit hemma med Nellie när Roxanna & Jimmie har varit på skolan/ dagis.. Hoppas nu att febern kan ge sig så man kommer ut med barnen!!

  • 31 readers

Likes

Comments

Love you to the moon , and back

  • 27 readers

Likes

Comments

Efter en helvetes natt så är storstädningen äntligen klar! Blir mogen vända till lekparken med barnen idag så dom för leka av sig lite kan behövas man kan verkligen inte leka gör mycket, så behöver man själv lite luft ..

  • 81 readers

Likes

Comments

Hej! Man ska inte bli förvånad när man läser om dom 11 personerna som sitter häktad pga mord mm. Hur dängan folk är så sjuka att man kan görs så mot en person 11 personer mot en snacka om att denna verklighet bara blir värre & värre de är ju skrämmande... Tycker sjukt synd om anhöriga som ska behöva gå igenom detta;(. Hoppas på så långt straff!! Sånna personer borde få samma straff!

  • 99 readers

Likes

Comments

Hello! Dags att skriva lite efter en lång uppförsbacke. . Ja ligger i soffan men värk i munnen från h*lvete, väntar på att doktorn ska ringa så man får ett slut på detta.. Äntligen klar med alla julklappar känns så himla skönt.. Så va vi ner till Ullared  för några dagar sedan för lite ledighet & shopping så skönt att se annat än att vara på hemma plan hela tiden. ..

Likes

Comments

Äntligen har man kommit igång & fått klart allt i lägenheten så nu känns de som hemma igen.. Denna dag har varit så grymt dryg eftersom att de inte blev så mycket sömn på natten. .. Morgondagen är alla min älskade barn på dagis & skolan så undra vad man ska hitta på hmm!!

Likes

Comments

Instagram@tessannasset

Kärleken övervinner allt <3