Header

- bilder djur, - träning

Idag var det inte halt på vägarna så tog mammas hund ut på en joggingtur. Tror hon uppskattar det , hunden alltså ;) jag är helt död men hon beter sig som om ingenting har hänt haha. Fick skinka som belöning! Det gick jättebra och tycker det fungerar fint fint att springa med henne också. Är det inga människor eller bilar nära då brukar jag släppa lite på kopplet när det kommer människor / bilar osv så drar jag givetvis in henne :). Skönt att få joggingturen avklarad

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

- träning

Började morgonen med en joggingtur efter att jag hade startat två tvättmaskiner. Jag klarade näääästan upp för en backe som jag aldrig har klarat. Men ska verkligen försöka någon dag att komma upp för den jobbiga backe!! På vägen mötte jag min låtsas farmor o hans sambo med hunden. Stod o pratade lite, fick energi. När jag sprang därifrån, så tänkte jag detta kanske inte blir 7km. Det var mitt mål, det blev 6.33km. Blev besviken på mig själv. Men så måste jag tänka, jag springer inte för att pusha mig själv. Utan huvudsaken är att jag kommer ut & springer. Man ska inte pusha för mycket, för då blir det kanske inte lika roligt längre?

Likes

Comments

- bilder människor

Satt o kolla en sväng på en natt på slottet, där fyra kändisar träffar ett medium som berättar om andar osv. Jag skulle vilja träffa ett medium, bara för att få kontakt med min farmor, kan inte begripa än idag att hon är död. Saknar henne hela tiden. Självklart skulle jag vilja veta mer om min dotter, men det bandet som jag o min farmor hade är oslagbar, ibland önskar jag att jag trodde mer på det. Så kanske någon utav de två visa ett tecken att de finns närheten osv. Sen de båda två dog är det som det bara blev svart eller hur man ska förklara?

Men nu minns jag något. För två veckor sen ca, så var jag på jobbet o skulle jobba natt. Som vanligt runt 21 tiden gick jag ut med soporna. När jag hade slängt soporna, skulle gå tillbaka till byggnaden. Så var det precis som om någon nuddade vid mig. Jag kollade runt, men ingen stod där. Så kan vart vinden eller kanske min dotter eller min farmor. Ingen som vet, men oavsett så blev jag rädd & förvånad.

Har ni vart med om något sådant? Andliga saker? Berätta :D

Likes

Comments

- träning

Förra veckan tog jag upp min jogging igen, jag tänkte att jag skulle trava mig upp, så förra veckan körde jag 2 & 3 km. Idag blev det 4.66km. På lördag SKA det bli 5km. Sedan börjar jag om igen på 2km. Ah men varför då kanske ni tänker? Joo för jag vill få upp min kondition innan jag kommer högre än 6, i och med jag bor i en stad där det är uppförsbackar var jag än vänder mig så när jag kommer upp för backen är jag helt slut. Måste andas i 5 sek. Sen är jag i gång igen. Så det är mitt mål. Så borde komma upp till 1 mil till våren. Snart kommer väl vintern också. Då får jag ta de dagar när det inte är så halt ute bara :)

Likes

Comments

- träning

Vaknade runt 06, låg o mös med katterna sedan fick jag tag i kragen. Drack citronvatten & bcca tog mig en joggingtur. Sprang i torsdags också, ska försöka hålla mig mellan 2-3 km ett tag tills jag orkar och inte stannar. När jag orkar det, ökar jag till 4, sen 5 osv osv. Ska pusha mig långsamt framåt :) så löser det sig nog. Jätteskönt efteråt faktiskt, men inte när man väl springer - tycker jag! ;)

Likes

Comments

- Jag

Nu fick jag äntligen sett humorgalan! Gråter alltid, vem skulle inte göra det? Usch får rysningar, känner att man måste kunna göra något. Jag har inte alltid råd att bidra tyvärr. Men däremot har jag köpt några armband , T-shirt från fuck cancer. Det ger något iaf! Denna cancer är så trött på den & hoppas inom 40 år att ingen drabbas av den. Om det vore så ”lätt”?

Nu måste jag se något annat innan jag somnar, usch usch. Ni är starka alla ni som kämpar med cancer ❤️

Likes

Comments

- bilder människor

Mellan 30 september till 2a oktober är det tre personer som fyller år. Den första är min dotter som blev 16 dagar, den andra min farmor och den tredje min pappa. Att de fyller år så tätt, är så kul och sorgset på samma gång. Det är för två dagar behöva besöka en kyrkogård, och den tredje dagen vara med pappa. Så blandade känslor på samma gång.

Likes

Comments

- bilder djur

Med ungefär 25h dygn med migrän så gick den tillslut över efter 2 migrän tabletter. Så var hemma från jobbet idag, ska dock till jobbet i morgon. Sedan ledig 2 dagar. Skönt, även om jag är ledig på vardagarna så är ledighet på helgen speciella och heliga☺️ nu blir det dock sovdags, upp o hoppa 4.30😅

Likes

Comments

- Jag

Jag måste sluta gräva ner mig själv, man mår inte bra av det. Häromdagen hade jag sån längtan efter min farmor så det sved. Hon lämnade mig när jag behöver henne som mest, jag är ganska ensam av mig men när jag var med henne så sken jag upp. Hon gav mig det lilla extra knuffen som jag behöver för att orka. Men nu när ingen ger mig den, känner jag ingen ork. Ingenting är kul, jag vill bara radera allt och börja från början. Hur gör man det? Är det som ett minneskort bara raderar ? Jag har blivit så blyg, rodnar fort jag börjar prata med folk. Jag äter mer än vad jag ska göra, de kilorna jag kämpade med att få ned har jag nu gått upp. Blir ännu mer deppig när jag ser mig själv. Min önskan är att kolla mig i spegeln och tycka jag är vacker! Min farmor kan du inte hjälpa mig? Ge mig styrka igen...

Likes

Comments

Jag har blivit så känslig gråter för princip lilla sak, kommenterar någon om nåt så blir jag ledsen. Jag vill kunna kolla mig i spegeln o tänka; shit vilken fin tjej som jag ser där. Men jag kollar mig inte ens i spegeln längre. Mår kass över något som jag inte vet vad det är! Jag är trött på att folk kör över mig gång på gång, är man ett "lätt" offer så är det bara att gasa på. Men något är fel, jag vet inte vad som har hänt. Alla tankar bara snurrar, ju mer jag trycker ner mig själv desto svårare är det att sluta. Jag vill säga upp mig från jobbet, andas 5 andetag komma på vad jag vill göra i livet. Jag vill vara smart, duktig, minnas saker. Se fin ut, vara klok. Men inte ens det är jag.

Ännu en natt spenderar jag på jobbet för att jobba natt. Orkar inte, vill inte. Tycker synd om brukaren, har ingen motivation till något. Men snart är jag ledig 1.5 dag. Ska försöka gömma mig under täcket då. Bara vara själv.

Likes

Comments