View tracker

Hej! Tusen år sen jag skrev här, haft otroligt mycket att göra och mått otroligt dåligt. Tiden har inte räckt till och framförallt hälsan!

Just nu känner jag mig otroligt vilse i livet, alla i min omgivning har skaffat sambo, förlovat sig, skaffat eller väntar barn. Vissa planerar bröllop - några väldigt snart och några lite längre fram! Dem har körkort och dansat ut vid studenten!

Och här sitter jag - mitt i smeten och ser alla växa upp, hur vuxna alla blir, hur min storasyster är hög gravid med barn nummer 2 och hur mina småsyskon växer och Frodas och går upp till klass 8 respektive 9 på högstadiet!

VART tar tiden vägen? Ja jag är kanske vuxen också, sambo sen 3 år tillbaka och hur ett mysigt hus och har 2 jobb... Men jag känner mig inte ett dugg vuxen, snarare malplacerad och vilse! Malplacerad har jag alltid varit, så det är kanske inget nytt - men endå. Nån som förstår känslan?

Jag funderar mycket, väldigt mycket. Diskuterar och argumenterar med mig själv - men vissa saker finns det helt enkelt inga svar på....

Snabb sammanfattning sen sist vi hördes av..

Hundarna växer som ogräs, vi har ställt ut hundarna 2 gånger med fina resultat och jag har jobbat, jobbat och sa jag jobbat? Gått kurs med Olga och skrivit upp mig på en ny med båda två. Min systerdotter har fyllt 3 år och dagarna har varit späckade med otroligt mycket..

Kvällar vid sjön, fiske, festivaler och event.. Studenter och kalas avlöser varandra, bröllopsinbjudan och privatlektioner - jag kör på med högsta växeln, och där har den hakat fast! Går inte ändra och växla ner... Bara köra tills det rasar! ;)

Nej nu ska jag sluta pladdra. Kommer upp ett inlägg med bilder som visar senaste tidens äventyr!

Ni vet att jag dagligen uppdaterar på instagram va? Instagram @ Narwania - där missar ni inte lika mycket i alla fall!

Uppdateringen blir snart bättre här, har äntligen kamera igen.... Ska bara få hem batteriet sambon glömde också! Då ni, då blir bloggen som den var när den va topp!

Hur jag mår? Jotack bara bra.....

Likes

Comments

Startade dagen med jobb i stallet, utsläpp och fodring av frukost, mocka stallet och fixa lunch och kvällsmaten - samt rida Lindeman 👌

Sedan stan, fixa lite där - köpte blodpulver bland annat och sedan blev det vidare till min far/styvfar vad sjutton du vill kalla det och kapa ved!

Just nu ligger jag i soffan och ser på tv med en katt i knäet.. 🌷 skulle behöva lägga ett spår åt Olga men är för trött i huvudet just nu :<

Likes

Comments

Idag var det dags för vår 4:e kurstillfälle, Olga och jag gick till arenan idag i det otroligt fina vädret! Vi har ju vara drygt 2 kilometer dit. Ganska lagom egentligen då Olga hinner bli avrastad ordentligt innan och dessutom blir den där eventuella överskotts energin dämpad, ännu mer bra är att dagar som denna när jag kommer hem från jobbet, hinner laga mat och äta och sen måste iväg, finns det inte utrymme för att gå en ordentligt runda - därför är det ju perfekt att ta den påväg till kursen. 3 flugor i en smäll ;)

Förövrigt skötte hon sig utmärkt. Var lite trött i huvudet efter träningen med sin uppfödare igår. Men skötte sig endå helt okej faktiskt. Det går frammåt tycker både jag och instruktören - och det måste väll vara ett bra tecken? 😎

Nu är det 14 dagar kvar till nästa tillfälle, och under den här perioden ska vi fortsätta träna och nöta! Men imorgon blir det faktiskt en lugn dag för Olga. Huvudet måste få återhämta sig lite, varit mycket nytt och försvårande 2 dagar i rad för henne och det märks. Så imorgon på skärtorsdagen blir det lugnt för henne med bara promenad och lek. Och så lite godis i godisbollen för att använda huvudet lite mer kravlöst.

Däremot ska Donna nog få jobba mer imorgon. En spårruta skulle inte vara tokigt för den fröken just nu! :)

Brukar era hundar få nån vilodag?

Likes

Comments

Fattar knappt att den här hunden är min! Så vacker!! Så.. Åhhhh ❤️❤️

Är ofantligt glad över att vi fick köpa just denna hund, är glad att uppfödarna finns där för oss dygnet runt hela tiden. Är obeskrivligt glad att Olga valde att överleva och kämpa vid olyckan!

Är så jäkla glad varenda minut denna hund är i mitt liv - kan ju knappt bli arg på henne när hon gör något dumt, är bara glad över varenda sekund hon är i mitt liv!

Zewens Olga - jag älskar dig 🌹

Likes

Comments