padded bomber jacket 400kr // midi frakke 799kr // pinstripe blazer 500kr // weekday cocoon coat 1249.98kr //

 puff coat 600kr // suede jacket 800kr

Her er der som lovet 6 mørke jakker fra henholdsvis Monki, Zara og ASOS. Mine favoritter er helt klart den grønne Weekday frakke og den mørkegrå Zara jakke, hvis pengepungen var fyldt, havde de fået en plads i min gaderobe. Jeg håber, at i finder noget i kan lide, eller som inspirerer jer til jeres køb af vinterjakke.

xx, Sofie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments


En af mine absolut favoritkunstnere er Donald Glover bedre kendt som Childish Gambino. Jeg har samlet 8 af mine favoritter, tro mig, jeg var nødt til at holde mig tilbage fra at sætte flere sange på haha. 

Hvem er jeres yndlings kunstner?


xx, Sofie

Likes

Comments


Hvis du, som så mange andre, sidder på denne regnfyldte søndag, og ikke ved hvad du skal lave, så har jeg heldigvis en god idé til dig, som du ikke kommer til at fortryde. Du skal simpelthen bare finde filmen Love & Basketball frem, og så lover jeg dig, at du ikke vil kede dig i de to næste timer. Love & Basketball fortæller historien om to mennesker, der igennem et helt liv fyldt med basketball og kærlighed finder hinanden igen og igen. Jeg har selv spillet basketball i 10 år, og denne her bringer så mange minder frem om sporten. 

Hvad er jeres yndlingsfilm eller TV-show?

xx, Sofie


  • TV

Likes

Comments

oversize trenchcoat #joinlife 999kr // maskulin frakke 899kr // shearling coat 600kr // frakke med krydset design 699kr // oversize jakke med finish som ruskind 899kr // ​shawl neck coat 600kr


Nu kommer tiden snart, hvor vi skal pakkes ind som gaver med en rød næse som sløjfe. Da jeg var yngre, hadede jeg, da tiden kom til at finde en vinterjakke, det kan man vist godt sige har ændret sig. Jeg ejer så mange jakker, at jeg desværre må springe over for vinterjakke-shopningen i år, også selvom Monki's Sherling Coat ser så lækker og fristende ud. Hvis du ikke finder dette assortiment fristende, kan du besøge de butikker, jeg normalt køber vinter/efterårsjakker i. Det er primært Envii eller Zara, men i år må jeg sige at Monki har et rigtig godt udvalg til ikke alt for mange penge. Derudover, kan du altid besøge ASOS, hvis du er fuldstændig på bar bund ift. køb af vinterjakke.

Der kommer en part 2 til dette indlæg ud imorgen, hvor jeg har samlet 6 flotte mørke frakker til jer.

I må have en god og afslappende søndag.

xx, Sofie

Likes

Comments

instagram: iamiskra

Jeg har et massivt girl crush på Iskra Lawrence. Iskra er 26 år, og hun er fra England. Hun har været model i mange år, og er stor fortaler for ikke at redigere eller retouche modelbilleder. Det viser hun især på hendes Instagram, hvor at hun nærmest ikke redigerer billederne. Jeg synes, at det er virkelig fedt, at hun tør at stå ud fra mængden og promovere en individuel sund krop. For nogle mennesker er det nemlig sundt et være tynd, sådan er deres krop bare bygget. På samme måde er det for Iskra naturligt at have lidt større lår og hofter. Derudover er jeg vild med, at hun ikke er overvægtig. Flere (selvfølgelig ikke alle) af de "plus-size" modeller vi ser idag er meget overvægtige, og lige meget hvordan det nu promoveres i medierne, er det ikke sundt at have så meget fedt på kroppen. Det har intet at gøre med, om de er smukke eller ej (for damn de er sku nogle lækre de tøser). Nej, det har alt at gøre med sundhed både mentalt og fysisk, og det er lige præcis det Iskra står for.I må have en god aften!

xx, Sofie

Likes

Comments

photo cred

Her på det seneste har jeg levet som en bjørn, der er gået i hi. Det er ligesom, at min hjerne lukker ned præcis kl 15:15, når mit sidste modul er overstået, og så vågner den først igen, når skoledagen starter på ny kl 8 næste dag. Det er virkelig frusterende at komme hjem fra en hård dag i skolen, og så bare have 0% motivation tilbage til at gøre noget som helst. 3.g er et helvede, en 10 måneders fængselsdom, som jeg på nogle måder håber slutter snart, men på endnu flere måder håber aldrig ender. For selvom det er svært at overkomme skoledagen, lektierne og afleveringerne, gør det sociale alt bedre, og det er noget jeg ved, at jeg kommer til at savne meget. Det er mit sidste år med en masse mennesker, jeg rigtig godt kan lide, dem jeg kender, som dem jeg ikke kender. Derfor vil jeg også gerne have overskud til at tage ud på en fredag og have det sjovt med mine venner istedet for at lægge hjernedød i min seng hele aftenen.

Jeg har læst lidt op på træthed, og jeg kunne ikke umiddelbart finde noget der som sådan skulle være galt i f.eks. i min kost, for lidt søvn eller andet. Noget der dog kom igen og igen var at være aktiv, som jeg har haft virkelig svært ved i disse dage. Det vil jeg nu ændre. Jeg vil love mig selv (og jer) at være aktiv efter skole. Det behøver ikke at være noget stort, en 15 min løbetur får man stadig meget ud af. Jeg lover at opdatere om, om det virker for mig, og hvad jeg finder på, hvis det ikke gør. Hvis nogle af jer også har problemer med træthed, så er i meget velkommen til at skrive, hvad i gør for ikke at blive så trætte.


xx, Sofie


Likes

Comments

xx, Sofie

Likes

Comments

photo cred

Idag har været en lorte-mandag. En uundgåelig lorte-mandag, sådan føltes det i hvert fald. "Lorte-mandag" burde være et officielt ord i ordbogen, for ingen af de andre ugedage er så lortede som mandag. Den startede med mørke, en mørk mandag morgen, den første i året er altid den hårdeste. Dårlig nat, stadig træt. Poserne under mine øjne varslede om en hård dag forude med 4 moduler. Jeg overlevede skolen. Trætheden ramte lige inden hoveddøren var åbnet, og jeg trak mig selv ind på mit værelse og smed min taske. Jeg har et meget koldt værelse. som altid formår at gøre mig til en ispind. Det resulterede så i, at jeg lå i min senge hele dagen. Og som jeg fortsat ligger her, føler jeg, at det har været en stor brun lorte mandag. Men nogle dage er bare lortede, det kommer med livet, og man må bare tage dem på skuldrene og komme videre. Så det vil jeg prøve, og imorgen vil jeg prøve ikke at have en lorte-tirsdag, og i overmorgen vil jeg prøve ikke at have en lorte-onsdag.


Jeg håber, at i har haft en dejlig mandag.

xx, Sofie

Likes

Comments


En livstip jeg har fulgt til punkt og prikke i noget tid er altid at have fri om søndagen. Jeg sørger altid for ikke at tage vagter, jeg laver ingen aftaler, og jeg prøver så vidt som muligt ikke at have tømmermænd. Søndag sover jeg "længe", dog kan et A-menneske som mig kun sove til klokken 8, hvis jeg er heldig.

Om søndagen har jeg en plan, den består i at gøre rent på mit værelse (som i støvsugning og tørre støv af), skifte lagnet og sengetøjet, og hvad der nu ellers er brug for. Ved at gøre dette, har jeg et meget større overskud i starten af ugen. En anden ting jeg altid gør er at lave så mange afleveringer som muligt, så de ikke hober sig op. Efter alt det "kedelige" er gjort, tænder jeg et dyftlys og så læser jeg, ser Netflix eller blogger. De fleste søndage tager jeg også en løbetur, for at rense hjernen. Denne rutine virker virkelig godt for mig. Den skaber overskud og ro, og jeg håber, at jeg kan fortsætte med det i lang tid. Hvad er jeres søndags rutine?


xx, Sofie

Likes

Comments