Beauty & hygiene

Heey Folkens!
I dag kom jeg over" the man braid". Som noen sier har blitt den store nye hår trenden for menn. Må si jeg er litt usikker på hva jeg føler om denne trenden her altså. Det skal være en etter kommer av "the man bun". Har sett mange bilder av the man bun med fletter som det siste bildet av den første raden. Som jeg ikke syntes var så ille i det hele tatt. Men det har jo også blitt flere fletter og andre typer fletter. Som for eksempel bildet nr 1, den fletten på en mann falt egentlig ikke i smak for meg. Men det faller vel i smak for noen. Om jeg skal velge mellom "the man braid" eller "the man bun" som en hår trend for menn. Så må jeg si at "the man bun" faller mer i smak. Syntes det er litt små sexy når menn har lagt hår. Og når det er satt opp i en messy bun.(Så hint hint til en kjæreste som jeg håper stikker innom å ser dette innlegget, hehe) . Som dere kan se på de to første bilde av rad to. Men igjen når det kommer til det siste bildet, så liker jeg ikke så godt når det bare blir hår på toppen og ikke noe hår på sidene. Og det lille håret på toppen blir dratt stramt bakover til en bitte liten dott bak i hodet. Det er jo selvfølgelig noen som kler denne stilen også.

Men når alt kommer til alt, så JUST DO YOU!! Tenkte jeg bare skulle dele min mening om denne nye "hår trenden" som har dukket opp for menn. Men man må huske på at man må gjøre akkurat det man vil med håret sitt. Så hvis du liker fletter så flett håret ditt. Gjør akkurat som dere vil!

JUST DO YOU!!

​Hva syntes dere jenter (og gutter om det er noen som leser dette) om "the man bun" og "the man braid"? 
Og hvis du måtte velge, hvilken av disse hår trendene liker du best?

-JustMeNara

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Min hverdag

Ukens inspirasjons tavle! Personlig så liker jeg veldig godt slike inspirasjon innlegg, fylt med mange flott bilder. Så tenkte jeg kunne komme med et selv. Håper dere liker slike innlegg folkens! 

xoxo-JustMeNara

Likes

Comments

Get healthy with me, Min hverdag

Heey Folkens! I dag kjenner jeg at litt motivasjon og inspirasjon til veien for en bedre versjon av meg selv ikke hadde skadet. Så jeg har funnet frem noen fine bilder som kan hjelpe med dette. Også tenkte jeg at det hadde vært fint å dele med dere. Inspirasjon til et sunnere livsstil, klær, mat og trening. Og noen fine notater å ha med seg videre. Vi må huske på at vi var vakre før vi valgte å justere på livsstilen vår. Men at vi har vagt å justere på små ting som styrken vår, fastheten på musklene og det sunnere mat inntaket. Husk på det! 

You are Beautiful! 

Håper dere alle har hatt en flott mandag! 
xoxo-Justmenara

Likes

Comments

Reiser og flotte opplevelser, Min hverdag , Reiser og flotte opplevelser

Nå må jeg si at jeg savner solen og varmen nå som jeg sitter her og ser på bildene fra Thailand. Det hadde nok ikke gjort meg noe å være enda noen uker i solen og varmen. Det var virkelig et flott sted jeg fikk muligheten til å besøke. Var også veldig heldig å bli kjent med noen herlige mennesker. Som jeg gleder meg til å se igjen en gang i fremtiden! 

xoxo-JustMeNara
Har du noen gang vært i Thailand? 

Likes

Comments

Min hverdag

Hey Folkens!
Må starte innlegget med å gratulere Sophie Elise så mye med de to prisene hun vant på VIxen Blogawards!
YOU GO GIRL!! Hun kommer vel antageligvis ikke til å komme over dette innlegget her. Men uansett. Du er jo helt rå. Det er jo ikke rart hun vant de prisene hun vant heller. Hun tar bloggen/Jobben sin seriøst og hun skriver så mange bra innlegg.
Har egentlig ikke så mye mer å si enn at du er helt RÅ Sophie Elise! Og at det var kjempe tøft at du tok helt av på scenen og var litt crazy. Tror nok ingen så for seg at du skulle gjøre noe sånt.

Bildene er hentet fra 730.no

DEN FINESTE NORSKE PUPPEN VI HAR SETT PÅ EN STUND (LISA BJORHEIM)


Og til hoved poenget med innlegget. Som var samme poeng som Sophie Elise ville frem med. Fokuset på kvinne kroppen! At folk skal gjøre så mye ut av at en kvinne ikke har på seg bh og at hennes nipler syntes gjennom toppen er jo helt teit. Hvorfor skal det være så stort fokus på kvinne kroppen og hva kvinner har på seg under forskjellige arrangementer. Det blir jo aldri snakk om hva en mann har på seg.
​Det blir selvfølgelig kjørt hardt på kvinnelige kjendiser, for det er jo de vi for høre mest av. Men hallo jeg kunne ikke brydd meg mindre om jeg hadde sett en kvinne uten bh, eller en kjendis. Alle har jo nipler og alle vet hvordan de ser ut. Så hvorfor gjøre en så stor sak ut av nipler? 
Men skjønner også at mediene gjør en så stor sak ut av bh løse kjendiser. Det er det de for penger for. Lage spennende overskrifter som skaper interesse hos folket. Og så nysgjerrige som vi mennesker er så må vi jo se hvem som ble den bh løse i det store arrangementet/prisutdelingen. Men igjen så vet vi alle sammen hvordan en nippel ser ut. Og om en kvinne er selvsikker nok og føler seg komfortabel med å gå uten bh så må hun vel få lov til å slenge av seg bh'n. Eller la den ligge hjemme for dagen og kvelden. 

Her blir det dessverre ikke noe Free the nipple naken bildet av puppene. Som jeg har sett andre blogger har gjort etter Sophies puppe stunt. Men håper dere liker innlegget likevel! 

xoxo-JustMeNara
Hva syntes du om Sophie Elise's #freethenipple stunt? 
Er du komfortabel med å legge igjen bh'n hjemme? 

Likes

Comments

Reiser og flotte opplevelser, Reiser og flotte opplevelser

Velkommen til VanaNava water jungle! Det er Asia' s første water jungle. Og det var kjempe deilig å sløve litt i solen og få unna litt lesing. Prøvde også å jobbe litt med brunfargen. Begynner å komme seg litt nå, men er fortsatt ganske så bleik. hehe. Det kommer nok etterhvert håper jeg. Vana Nava er en veldig fin park for både par og familie. Her har de forskjellige vannattraksjoner for store og små. Så her har de vel noe for alle. 

Hva syntes dere om et innlegg med steder som anbefales å reise til med priser? 
Kan gjerne kommet med et slikt innlegg er bare legge igjen en kommentar og si i fra! :) 

Xoxo- JustMeNara

Likes

Comments

Reiser og flotte opplevelser, Reiser og flotte opplevelser, Reiser og flotte opplevelser

Hey hey folkens!
For noen fantastiske dager jeg har hatt her i Thailand. Og mange til skal det bli! Alle er så urolig koselige her. Alt er bare helt super og solen skinner deilig om dagen. Det kommer flere bilder her fra etter hvert. Håper dere liker mange bilder! Tenkte i alle fall at det skulle dukke opp en del bilder fremover. Håper dere har hatt en flott dag folkens! Det Har i alle fall jeg hatt.

Se så vakker utsikt vi fikk over havet første morgenen vår i Pak Nam Pran! Er det ikke vakkert? 
​Dette bildet ble tatt av kjæresten min. (klokken 07.00 lokal tid, 31.12.2015) 

xoxo-JustMeNara

Likes

Comments

Reiser og flotte opplevelser, Min hverdag

Hei Folkens!
​Nå ville jeg komme innom for å ønske dere alle sammen godt nyttår. Det er egentlig litt rart å tenke på at det allerede er 2016, tiden har godt så alt for fort. Tiden og dagene bare flyr forbi oss. Er det flere som har følt det sånn? Ønsker alle dere det beste, og at dette blir et flott år for alle. Også må vi huske på at det er vi som må skape et godt år for oss selv. Det er vi som velger hvordan dette året skal bli. Gjør det du elsker og liker å gjøre. Vi trenger ikke å være best i alt. Det er vel mange av oss som må lære oss og prioritere og bortprioritere ting i livet vårt. Bortprioritere ting som ikke er så viktig og ting som ikke gjørs oss godt. Og heller prioritere ting som gjør oss godt og ting vi elsker å gjøre!  Men igjen så ønsker jeg dere godt nytt år 💓

Her sovnet vi tidlig, så fikk ikke med oss nedtellingen eller fyrverkeriene. Det var egentlig litt trist. Og planene var at vi skulle få det med oss. Men vi var så slitne den kvelden etter den lage reisen og jetlag. Men vi hadde en koselig nyttårs aften middag på kvelden, men familien til kjæresten min og noen venner. Vi var allerede slitne, trøtte og lengtet til senga allerede klokken 20.00(Lokal tid). I alle fall gjorde jeg det. Så vi dro hjem etter middagen for å få sovet litt før vi dro tilbake for å få med oss nedtellingen og fyrverkeriene. Men det gikk ikke helt, vi hørte ikke en gang alarmen vi hadde på telefonen og vi sov gjennom alt. Så Sånn var nyttårsaften her i Thailand for oss.

Har dette noen gang skjedd deg?
Hvordan var din nyttårs feiring?

Xoxo-JustMeNara


Likes

Comments

Reiser og flotte opplevelser, Reiser og flotte opplevelser

"Kjære! Passet ditt har gått ut, nå får vi ikke reise!!" hørte jeg stemmen til en stressa kjæresten som braste inn på sove rommet. Jeg satt meg opp i senga. Fikk egentlig ikke helt med meg hva han sa, fikk bare med meg de store øynene til kjæresten min som ser like forvirret på meg som jeg ser på han. Han gjentok seg og jeg trodde det var en teit spøk til å begynne med. Og sier at jeg er sikker på at det er feil. Men den som hadde feil var meg. Passet mitt hadde gått ut. Og det var bare et par timer til vi skulle kjøre til flyplassen. Jeg ser flere ganger ned på passet mitt som ligger i hendene mine. Og tror jeg fortsatt ser feil, men det er ikke feil og datoen er 15.oktober.2015. Like forvirret ser jeg på kjæresten min som prøver å finne en løsning til problemet.

Jeg går frem og tilbake på stua og kjøkkenet. Pulsen min er kjempe høy, og både tårene og stresset presser seg på. Jeg har ingen anelse om hva som skal skje de neste timene. Får jeg dratt til Thailand? Finnes det en løsning? Alle de pengene som har gått til flybilletter, nå mister jeg dem. Også klarer jeg ikke å holde tårene eller stresset under kontroll.

Så heldig som jeg er, har jeg en kjæreste som klarer å kontrollere stresset. Og holde hode kaldt når jeg ikke kan. Vi ringer litt rundt, prøver å finne en nødløsning og noen som kan hjelpe meg. Heldigvis fikk vi snakket med politistasjonen på flyplassen om nødpass. Jeg skulle få et nødpass om jeg kom i god tid. Da var det ikke mer å gjøre enn sette seg i bilen og komme seg til flyplassen.

Så når alt kom til alt så ble det en Happy ending! Må også si at jeg er glad for at jeg ikke er den eneste som har gjort denne tabben med passet. Nå er jeg i Thailand, det er så deilig og varmt her. Nå kan jeg ikke klage på noe. Alt er supert! Men kjenner jeg kan klage litt på reisen den var veldig lang og slitsom i lengde, men hallo nå er jeg i Thailand! ☀ 😊


​Xoxo-Justmenara
Har du noen gang hatt problemer med ditt pass, når du skulle ut å reise? 

Likes

Comments