SÅ, dags för åter en sammanfattning av våra liv i landet upp och ner. Vi har plockat äpplen, campat i tält mitt ute i en skog vacker som en saga bland dödliga spindlar och taipan ormar (JA taipan orm som i ormen med världens tredje dödligaste gift) och haft en nära döden upplevelse med en vattenorm under kanoten vi paddlade i. MEN vi lever! Och äventyret fortsätter. Nu sitter vi i en jeep påväg till fraser Island som är världens största Sandö där vi ska ta oss runt i jeepen och återigen campa. Så här får ni en luddig bild från en vinglig jeep ride.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En liten update om våra liv nu för tiden. Vi befinner oss i Stanthorpe som är en liten stad ca 3 timmar inåt landet från Brisbane. Här har vi bestämt oss för att jobba på farm så nu för tiden vaknar vi klockan 04.00 och börjar plocka äpplen klockan 05.00 till 15.00. Sjukt jobbigt, sjukt dåliga pengar, men väldigt kul på ett charmigt sätt. Vi är ett underbart gäng på ca 70 pers som bor här och alla är jätte härliga. De senaste dagarna har jag fått en sjukt Nice bränna, fått foten överkörd av en traktor och lärt mig balansera öl på pannan. Händelserika dagar här i lilla Stanthorpe som knappt har en bar.

Likes

Comments

Vi blev nog lite kära i detta stället tillslut..

Likes

Comments

Idag tog vi en dagstripp bort till sunshine coast. Det har vart regn i tre dagar i brisbane och skulle fortsätta vara regn veckan ut medan sunshine coast hade strålande sol! Men vad är väll 3 timmars tågresa för att få ligga lite på stranden när man är svensk i Australien.

Likes

Comments

Imorgon beger vi oss till en farm för att plocka äpplen i två veckor. Vi kände att det passade oss bättre än försäljningsjobb..... Det ska vara sjukt slitsamt har vi fått höra så det ska definitivt bli en intressant utmaning!

Likes

Comments

Igår tog vi en kvällspromenad i brisbane som visade sig vara fantastiskt vackert vid kvällstid! Det gav oss en liten annan syn på annars rätt tråkiga Brisbane........ Vi har inte känt att det funnits så mycket att göra här, bara ännu en annan storstad. Så det var kul att få sen en lite mer vacker sida av det hela!

Likes

Comments

Först och främst, grattis till oss som lyckats kirra ett jobb!! Mindre grattis till oss som ska vara försäljare. MEN det kan bli kul det med:) vi jobbar för Childfund och hjälper barn i Afrika. Ni vet dedär extremt jobbiga greanpeace personerna som det bara tycks krylla utav hemma i Sverige? Yup, that's us now. Men för barn i Afrika då. Vi börjar redan imorgon så det ska ändå bli lite intressant.

För övrigt har vi ingen speciell åsikt om Brisbane.. Som vilken annan storstad som helst typ. Egentligen vill vi bara resa vidare, men tyvärr tillåter inte min del av ekonomin det just nu så här får bli ett tag!

Likes

Comments

Våra dagar i surfers var amazing! Vi hade tre grymma utekvällar och träffade så roliga människor. Igår åkte vi upp i den högsta byggnaden på goldcoast och tittade på solnedgången, så jäkla fint! Och idag begav vi oss vidare till Brisbane. Panka som vi blivit här på andra sidan jorden, har vi faktiskt en jobbintervju imorgon, fingers crossed!!!!

Likes

Comments

Idag fick vi en liten spontanare att vi var färdiga med Byron. Så vi bokade bussresa vidare till surfers paradise och lämnar redan imorgon. Det blev en snabb och spontan flytt!

Likes

Comments