Igår vaknade jag runt kl 09 på morgonen, men jag låg kvar och vila en stund tills jag gick upp 10. Eftersom jag testade att ta två stycken växtbaserade tabletter som ska hjälpa en med sömnen så kunde jag somna redan kl 23 på kvällen, ist för kl 08 på morgonen som jag hade gjort dagen innan. Det va så skönt att ha fått sova en hel natt fast samtidigt kändes det liksom inte helt rätt att vakna på morgonen, ta en dusch, inte äta frukost under lunch tid och ha en hel dag framför sig att spendera. Under hela denna vecka har jag istället gått upp kl 14-15, knappt ätit nånting etc, etc.. Men jag har också känt mig så dum som inte har kunnat somna när jag borde eller gått upp när jag borde. Så jag ska fortsätta ta dessa tabletter och hoppas att de fortsätter fungera för mig. I somras var jag hos BUP i Uddevalla och pratade med en psykolog. Där fick jag "melatonin" av henne vilket är ett hormon som förstärker ens trötthet, så det klassas inte som en sömntablett eftersom den inte är såpass stark. Men jag känner att det inte funkar. Sedan är jag rätt dålig på att komma ihåg att ta de också...

Nog om detta. Idag har jag som sagt tagit en dusch, har i flera dagar seriöst inte ens haft orken till att ta en så simpel och vanlig sak som att duscha, meen idag bestämde jag mig för att bara ta en och en sån liten sak gjorde att jag hade ork till fler saker idag. Jag har inte gjort något speciellt eller jobbigt men jag har vart uppe i vardagsrummet med min pappa och min lillebror. Vi har spelat GTA tillsammans (vilket jag är typ beroende av nu efter de), åkt till affären och köpte godis, ätit pappas jättegoda kyckling-kurry. Umgåtts helt enkelt. För mig är det väldigt viktigt att jag iaf försöker vara social och inte isolera mig i mitt rum hela dagen för det kommer inte få mig att må bättre, åtminstone inte under just den dagen. Så ja, för mig har denna dagen vart bra. Jag känner en konstant nedstämdhet inom mig vilket känns sådär men när jag inte är för mig själv hela dagen så lägger jag inte märke till det lika mycket.

Nu känner jag att jag har babblat på en del i detta inlägget så jag ska ta och se på Youtube (som vanligt) innan jag somnar.
God natt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta är mitt första inlägg på över 2 år. Men istället för att skapa en helt ny blogg så valde jag att använda mig utav den här, främst för att jag inte kunde skapa en ny blogg med samma namn. Anledningen till att jag har valt att börja blogga här igen efter så lång tid är för att jag vill kunna skriva av mig någonstans. Jag har alltid tyckt om att blogga och kunna vara lite kreativ, därför känner jag att bloggandet kan vara bra för mig. Jag kan även gå tillbaka och läsa om hur jag mått, vilket kan vara en slags motivation för att vilja må bättre. Syftet är att jag ska kunna skriva av mig istället för att hålla allt inom mig. Men det kommer inte bara vara inlägg som kommer handla om hur jag mår och vad som pågår i mitt huvud, utan det kommer självklart handla om min vardag också. Inläggen kommer vara mer genomtänkta, samt bilderna jag lägger upp. Till skillnad från hur mina inlägg såg ut för 2 år sedan så kommer jag inte bara ta en random bild och skriva 2 meningar och sedan publicera. Utan jag vill kunna vara nöjd med mina inlägg, innan jag publicerar de. Därför kommer jag antagligen inte uppdatera varenda dag, flera gånger om dagen. Jag är inte heller ute eter att få visningar utan detta kommer enbart vara för mig själv.

Likes

Comments

God kväll! ;)
Jag har varit i kungshamn sedan kl 17 för jag ville kolla på någon julklapp till min mamma. Hittade en efter att ha fått lite tips på presenter. Isak spelar innebandy kl 17 i k-hamn så då följde jag med eftersom dom ändå skulle hit. Har precis varit på ica också och köpt chips och cola. ;)

Likes

Comments

Hejsan på er!
Som jag skrev i mitt förra inlägg hade jag ju tänkt att använda min ansiktsmask när jag kom hem, vilket jag också gjorde. Jag använder den från Lusch - mask of magnaminty. Har använt den några ggr och tycker den är jättebra!

Likes

Comments

Nu är jag på väg hem till mamma. Men först ska vi bara vägen förbi konsum. Har inte jätte mycket att skriva. Idag var det en väldigt chill skoldag. Hade inga vanliga lektioner så det var skönt!😊 När jag kommer hem ska jag sätta på en ansiktsmask, har inte använt den på länge.😛

Likes

Comments

Godmorgon! Börjar halv 9 så har en stund kvar innan jag ska gå. Men orkade inte sminka mig idag och håret hade jag i en fiskbens fläta under natten. Så jag har haft ganska mycket tid nu på morgonen eftersom jag inte har lagt ner tid att göra iordning mig. Ska snart borsta tänderna och sedan ska jag gå.

Likes

Comments