sommeren 2016, var nok en af de bedste sommere jeg har haft. jeg tog en uge før fri fra skole, fordi jeg skulle til Frankrig med min rigtig rigtig gode veninde Freya (og hendes familie). hvilket vi også var i 2015, bare et andet sted. men i 2016 skulle vi flyve! og det skal lige siges, det var første gang jeg skulle flyve, og jeg rystede over det hele, Freya og jeg holdte i hånd, og hun kunne bare mærke hvor skrækslagen jeg var for det, det vi skulle gå op af trappen for at komme ind i flyet, rystede mine ben så meget, så jeg næsten ikke kunne å, det var rigtig vildt. men vi fløj i ca 2 timer. og så andkom vi til nord Spanien, og kørte til Sydfrankrig. vi var 7 personer afsted. Men vi boede på en dejlig stor camping plads, i en hytte. Freya og jeg havde vores eget lille værelse, med 2 senge, et natbord, og et stort klædeskab. vi var afsted i 15 dage, og hver dag var det pisse godt vejr, imellem 30-40 grader, det skal også lige siges det var hedebølge til sidst og der kom vi op på 45-50 grader, puhaaaaa, det var også for meget! vi badede hver dag, og oplevede en masse ting. På campings pladsen var der et kæmpe pool område, som vi bruge meget tid i. Om aftenen spillede vi fodbold osv, og noglegange var der koncert som vi tog op og så, og dansede haha. Vi var tit på de lækre strande, og så elsker vi at snorkle, vi så både blæksprutter, kææmpe fisk, søpindsvin og søstjerner, det var en stor oplevelse! Vi fik også nogle rigtig gode drenge venner, som vi stadig har kontakt til idag. Og selvfølgelig shoppede vi også en del. Det var en uforglemmelig ferie, som jeg aldrig vil glemme.

Likes

Comments

Hey læsere ❤️

I dette indlæg, vil jeg skrive om min konfirmation.
Jeg skal konfirmeres den 14. Maj 2017.
Jeg glæder mig helt vildt, jeg skal konfirmeres i den by jeg altid har boet i.
😄 jeg glæder mig meget til denne dag, nu hvor jeg træder ind i de voksnes rækker.
Jeg har ikke købt kjole, fundet bordkort eller indbydelser endnu, så man kan vel godt sige jeg har lidt små travlt.
Jeg har planlagt og skrive en slags takke sang til mine forældre, og nogle få ord bagefter. Men hvis i ikke ved det, så er jeg seriøst den dårligste til og skrive taler og sange!
Jeg har ikke sådan en vildt stor familie, så vi bliver mellem de 40-50 personer, og der er sikkert også nogle der ikke kan. Men vi har fundet det sted jeg skal holde festen. Det eneste der er dårligt ved min konfirmation det er at det desværre er en søndag, det rimelig nitten.. jeg ved ikke helt hvad jeg skal ønske mig? Om det bare skal være penge eller smykker, gavekort osv.
Men blå mandag bliver også en uforglemmelig dag, jeg tror enten jeg vælger og tage til strøget med et par veninder, eller Lalandia. Men det kommer også an på hvad mine venner vælger. Men jeg glæder mig rigtig meget.
😘 knus Nanna

Likes

Comments

​hej læsere. 

som i nok har set er det her mit første indlæg, men jeg vil bare skrive lidt om mig selv her først og fremmest. 

men jeg er 14 år, og jeg går i syvende klasse. jeg skulle rigtig ha' gået i ottende, men desværre valgte mine forældre at jeg skulle gå i børnehave et år ekstra (fordi jeg havde lidt problemer dengang, hehe) men jeg har det også godt nok i min klasse. men snakker nok lidt mere med ottende klasserne. 

jeg bruger rigtig mange timer, på at træne. jeg går meget op i mit mad, og brænder for min træning. jeg prøver på at træne hverdag, men en gang imellem har man bare brug for at slappe af, det skal der selvfølgelig også være plads til. jeg er så heldig at have verdens bedste kusine, der lige har fået kørekort, som jeg træner med, så hende køre jeg med. fordi der er alligevel 20 km fra der jeg bor, til der hvor jeg træner. men det var lidt om mig. 

Likes

Comments