Header

Ni som brukar skjuta människor, kan ni inte skjuta en clown. Så att alla slutar med den där jävla clown grejen.. Jag vill inte låta otrevlig eller otäckt. Men vad fan är det för jävla psykopater som går runt och klär ut sig till clowner för att skrämma andra.. 🤔 Så äckligt USH

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Scandalbeauties frågade mig ifall jag ville börja blogga hos dom. Jag svarade HELL NO.

Har massa vänner som bloggar där.. Men a jag är trevlig mot alla.. Så blir automatisk vän med alla.. Dömmer inte folk .. Men vill liksom inte tillfredsställa mig för män och har en chef som tjänar på det.. 😳 Min mamma skulle bli så besviken.(Har inget emot tjejer som bloggar där, mina närmaste vänner är topbloggare där, men det skulle inte passa mig som person)

Likes

Comments

Har ni märkt att Fjortis Paow från PH är rasist ? Hennes blogg kom upp på Facebook och jag läste lite i den.. Asso hon har tappat det "jag är inte rasist men vi kan inte hjälpa alla"

Vadå vi? Haha vem fan hjälper du? Det ända jag vet som hon har hjälpt är sig själv genom att sära hennes ben på TV.. utan hennes fitta så skulle hon inte haft klarat sig i PH.. Och det kan liksom vilken tjej som helst göra.. Så fattar inte varför hon tror sig 😂


shut the fuck up bitch You are just a hoe

Likes

Comments

Varför ser jag nästan inga killar som fixar sina fransar och naglar ?🙄 Seriöst man känner sig så fräsch efter nya fransar och nya naglar.

Speciellt hos Jamila på BeautyLady salong!
Hon är så duktig och så trevlig.
Tycker verkligen att både ni tjejer och killar ska kicka förbi där 😏

Likes

Comments

Haha har ni någonsin vart med en kille som har lekt med era svaghet ? Det har jag, men haha det var lite roligt för jag lekte med hans svagheter också. Så till slut bestämde vi oss att göra slut för vi insåg att vi båda var players 😅

Likes

Comments

Fan vad jag stör mig på folk som ljuger om deras ålder -.-
Har blivit blåst av 2 st nära "vänner" som är 36/38 de
Om känner inte varandra men båda två har sagt till mig att dom är i 24års ålder 😳 Det är inte roligt, det där. Okej om dom är invandrare och ljuger för uppehållstillstånd haha.. Men det är svenska kvinnor. Jag dömmer inte folk men har lärt mig en sak! Att vissa människor är hoes för alltid.

Förut såg jag upp till äldre kvinnor som förebild med allt respekt, men nu vet jag att den ända förebilden jag har är min mamma 😳

Likes

Comments

Jag får väldigt mycket uppmärksamhet av Killar även gifta, sambos och singlar. Jag tycker att det är jätte irriterande, för jag gillar inte män. Eftersom jag inte är lesbien eller bisexual nu som jag vet om. Så hoppas jag att jag verkligen hittar en person som får mig att ändra den hatiska man känsla jag har i mitt hjärta..

Likes

Comments

Pallar att alla vill bli "kändisar" eller skaffar såna där fake likes fake följare hit och dit bara för att vissa upp sig.

Okej nu vet jag var er fösta tanken är. "Ska hon säga" Ja kanske för dig som inte riktig känner mig. Och ser att jag har en blogg bara. Men jag hatar sånt, allt jag gör på sociala media är för att jag tycker att det är roligt jag är mig själv haha jag Hatar män som jag skriver.. Och jag gör det på riktig!

Jag vill inte ha bekräftelse ifrån någon.. Jag är jätte självsäker och söker inte uppmärksamhet.. Jag försöker komma bort ifrån det. Jag hatar att folk ska säga mitt Namn Nancie hit Nancie ditt.. Men jag har väldigt stor personlighet, som man verkligen kommer ihåg. Och är det som många vill .. Inte som alla andra .. :/ fast det är inte vad jag vill själv..

Ibland så är min blogg högst upp på top listan sen efter någon vecka så är den ner.. Det är för att jag inte är så aktiv. Jag skriver när jag känner för.. Att vara på top är inte min grej därför tycker jag inte att det är viktigt för mig att vara aktiv. Jag är mig själv.. Och vill inte bli något stort, jag vill bara göra det jag tycker är rolig.

Har fått erbjudande att vara med i 2 svenska realatyshow. Har tackat nej, för det är inte min grej..

( folk, tror att jag har fake följare därför min blogg är högst upp på top listan i några dagar bara.. Haha till er, ser ni inte att jag inte är så aktiv jämnt ? Därför försvinner snabbt för de andra är aktiva)

Likes

Comments

Gjorde slut med min kille,han är så mycket drama  och pallar inte med sånt.
Så föreslog att vi ska vara vänner istället, för jag vill inte vara taskigt. 

nu känner jag bara peace I'm singel JIHO.. ska beställa en dildo hehe för jag pallar inte med killar 😆

Adda mig på snapchat: naans

Likes

Comments

Hej, sorry att jag inte har varit så aktiv. Men har haft mycket i mitt huvud som har hindrat mig ifrån att blogga.. Allt har vart så rörigt, med min kost, jobb, eventer och lite annat bokningar. Så har äntligen skaffat en manager. för allt blir för mycket för mig och tror snart att jag blir utbränd som 19 år haha 😊

Har även fixat en PT som hjälper mig med min tränning..  För jag har gått mycket upp i vikt av allt stress. Så hoppas allt blir lite mer stabilt så jag kan andas och mår bra igen..

glöm inte att adda mig på snapchat: naans😉

Likes

Comments