Idag är det fredag igen. Jag brukar rida på fredagar, men jag är i Sverige nu så kan inte. :( Idag ska jag och min syster bli sminkade och fotade lite senare på eftermiddagen.

Vi kom till Sverige på onsdagen och vi ska fara tillbaka till Finland på söndagen med båt så vi är framme på måndag morgon.

Jag har börjat läsa twilight böckerna. Jag är först på första boken men den är jätte bra!Här är en tidning. Vet egentligen inte varför jag tog en bild på den.😂Det här är en häst från mitt stall :)​Här är Tuukka och jag för några veckor sen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejj!

Idag är det ääntligen lördag. Igår var jag i stallet igen, men har tyvärr inga bilder. Idag ska jag inte göra så mycket. Bara gå ut på en promenad med min hund Tindra.

Nästa veckas onsdag far jag med båt till Sverige. Jag och min mamma ska hälsa på min syster som bor i Stockholm, och vi ska ge Tindra till henne.Det här är min kanin Prim. Haha ja, hon sitter där var dom brukar bajsa.

TB till sommaren. Saknar sommaren, men längtar också till julen haha.

Likes

Comments

Hejj!

Jo jag vet att det inte är fredag idag men ville bara säga att jag rider på fredagar. Så på fredagen red jag på en häst som heter Lurjus, vi red barbacka. Jag tog bilden före jag hade timme.​Här är lite mera bilder på Lurjus❤️ Lurjus ena öga är brunt och det andra är blått.

Likes

Comments

Första inlägget

Hejj! 

Det här är mitt första inlägg på bloggen. Jag hoppas att ni vill läsa min blogg.

Likes

Comments