Header
View tracker

Har en sån där dålig vecka. Ni vet en sån där vecka där INGENTING går som det ska??
Började dagen med att försova mig... var ju uppe väääldigt sent igår.
Jag & Emma åkte hem till Elin en sväng runt 22.00, helt plötsligt från ingenstans var klockan 02.30?? Fatta inte alls vad som hände - men det var väl för att vi hade en mysig kväll med mycket girl-talk liksom, då brukar tiden bara springa iväg...

Idag ska jag äntligen ta tag i livet och flytta. Flyttar hem till en vän tillfälligt innan jag hittar en egen lägenhet..
Känns verkligen som att livet inte kan bli sämre just nu. Hemlös...nej, det är inte alls kul faktiskt. Men livet tar ju snabba vändningar ibland och blir inte alls som man har tänkt sig.
Jag har iallafall världens tur som har så fina människor omkring mig. Utan er hade jag aldrig klarat av detta!❤

Letar efter boende i någon annan stad faktiskt. Känner att jag har gjort mitt i Motala och vill ut på nya äventyr, så det är livets nästa mål!

För det enda bra med hela Motala är ju faktiskt denna vackra plats. Varamon. Men förr eller senare kommer jag komma tillbaka, men då starkare än någonsin.
Tänkte liksom fly från problemen. Det är väl inte fegt, eller?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​En bild från en fest vid vattnet med en fin vän. 

Jag har så himla mycket underbara, fina, värdefulla vänner. 
Det är när livet fuckar upp totalt man inser vilka som är ens riktiga vänner, och jag har så många av dom!

Likes

Comments

View tracker

​Motalafestivalen... Motalas höjdpunkt va?
Vi hade en supertrevlig kväll med alldeles för mycket sprit och dans.
Att jag aldrig lär mig att man inte ska dansa när man är så full att man knappt kan stå? resultat - två stooora blåmärken och totalt nerspillda byxor. Men vad vore väl en utekväll utan något sånt?

Ikväll kör vi på dag 4 för min del. Sommar-alkoholist. Inte bra Felicia. Ska ta tag i livet, nästa vecka. Haha!

Likes

Comments

Myser just nu i skrivande stund med fina vänner, alkohol och gos. Vilket bra liv jag har egentligen. Ibland tar man ju lixom livet lite för givet. Men idag stannade jag verkligen upp och började tänka på vad jag har istället för vad jag inte har.

Likes

Comments

Herrejesus vilket väder vi har i Sverige, 25 grader varmt och strålande solsken.
Började faktiskt dagen med ett par timmar i solen - tråkigt bara att jag aldrig blir brun.
Tur att jag har en fin vän som alltid gör mig brun och fin med spraytan, haha!

David pratar sjukt mycket i sömnen, så har inte fått mycket sömn inatt. Han väckte mig klockan 4 imorse...
"Håll min kudde, jag ska fånga en pókemon!!!"
Hmm? Nördigt om man tillochmed drömmer om pókemons??

Igår var vi ute och käkade lite, tog en öl och sen gick hem och drack vin. Somnade båda två framför en film och vaknade halv 12 idag? Har verkligen totalvänt på dygnet, måste skärpa mig.

Likes

Comments

Måndag igen, den 18e juli närmare bestämt och sommaren börjar lida emot sitt slut. Varför går sommaren så fort och vintern så oerhört sakta??? Skulle vilja ha sommar 365 dagar om året. Är verkligen ingen vintermänniska...
I lördags åkte jag 80 mil i bil, närmare bestämt fram och tillbaka till Oslo. Hämtade en kompis som bor här hos mig nu i en vecka eller två. Alla som känner mig vet ju hur mycket jag hatar att vara ensam, så det är ju alltid trevlig med lite sällskap.
Dock går dagarna mest ut på att jobba, men varvar det med Pokemon-jagning (haha lät nördigt?), god mat och lite vin då givetvis.

Likes

Comments

Körde på strandpremiär igår med lillasyster. Det hinns verkligen inte med när man jobbar som jag gör... Men igår tog vi första doppet, i varamon...och jag kan lova att det inte va varmt. Har blivit en riktig badkruka på senare dar.

Resterande dagar har jag bara druckit mängder med alkohol, dansat på borden, skämt ut mig, shottat i mängder och bara levt livet.
Dock slut med det för nästa vecka är det gym och bra mat som gäller. Funkar inte det här med att festa 7 dagar i veckan. Min kropp säger lixom ifrån...

Svenska sommarvällar när dom är som bäst. Fint ellerhur? #nofilterneeded lixom.

​Fina vänner, alkohol och massa kramar och mys. Livet är ju faktiskt rätt så bra.

Likes

Comments

...gud vad roligt jag har haft den här helgen.
Och jesus vad mycket alkohol vi har druckit. Kan man vara annat än sliten??
Midsommar hade faktiskt inte kunnat bli bättre. Började med en lätt lunch hos min farbror med fina människor, sedan bar det av på fest. Efterfesten tog slut kl 07.00 så igår var man inte katig.
Igår när jag kom hem hade mina fina allra bästaste vänner gjort världens överraskning. Kom hem till en nystädad lägenhet med ett uppdukat bord med god mat och dryck. Så det blev alltså alkohol igår också. Kom inte i säng förrän efter 5, så jobba idag är inte superhärligt kan jag inte påstå. Självförvållat dock..?

Jobba lite till sen ska jag bara raka vägen hem och sova. (eller först ta hand om kaoset som alltid blir efter fest)

Likes

Comments

I söndags gick hela mitt liv i kras. Under hela mitt vuxna liv har jag bott ihop med Johnnie, som nu har bestämt sig för att lämna mig. Det kom som en chock, men ändå inte. Vi har haft det väldigt turbulent i 1,5 år. Fram och tillbaka...men jag trodde någonstans att vi skulle kämpa för våran kärlek, men icke...
Jag försöker tänka positivt, men hela mitt liv kommer att förändras.
Det vi har byggt upp till vårt hem kommer inte längre att finnas kvar.
Den personen jag har delat säng med i 4 år kommer aldrig mer att ligga bredvid mig.
Den personen som jag alltid har kunnat prata med om allt kommer jag inte mer att prata med.
Den personen som har varit min absolut bästa vän kommer jag inte nu längre att kunna kalla för min vän.
Den personen som jag älskar mer än allt annat måste jag nu släppa.

Ja, det gör ont. Så enda inihelvete ONT. Men livet måste ju gå vidare...
Så jag har bestämt mig för att jag ska vara lycklig, oavsett omständigheter. Det blir ju bara sämre av att gräva ner sig, ellerhur?

Jag vill bara säga tack till alla mina fina, underbara vänner som stöttar mig till 100%. Utan er hade jag aldrig fixat att ställa mig på benen igen.

Likes

Comments

Vilka underbara veckor vi har haft. Vädret har visat regn regn och åter regn, men än sålänge har jag inte sett många droppar. Solen skiner och det är 20+ grader ute varje dag. Älskar svensk sommar så mycket! Haft många fantastiska sommarkvällar redan.
Dock kan jag ändå inte sluta kolla runt på sistaminuten-resor utomlands. Vill såå åka nånstans. Brukar ju faktiskt åka utomlands ett par gånger om året men i år har jag faktiskt inte varit nånstans än sålänge. Eller jaa....Riga då...men det räknas inte om det inte är en solsemester.

Åker på en liten weekend i helgen med jobbet. Ska faktiskt till Köpenhamn - så det blir nog ganska mysigt. Ska bila ner på torsdag och så åker vi hem igen på söndag. Känns som att det är ganska välbehövligt just nu.

Annars då? - Jodå, livet rullar på som vanligt. Jobbar ganska mycket men varvar det med underbara vänner, sol, rödvin i mängder och livet lixom.

En födelsedag till är avklarad - fyllde ju alltså 22 år förrförra veckan. Min älskade lillasyster tog studenten också så det känns verkligen som att det varit fullt upp.

Tre bilder från Alice fina student. Helt galet att det var tre år sedan jag stod där.

Likes

Comments