Ja dagen börja med att jag vakna, käka en pizzabit, var helt hundra på att jag skulle till trafikskolan idag, men nä de var imorgon... SÅ TYPISKT MIG.... Aja fick ju sitta hemma och döda tid i soffan istället. (Y) Är så taggad för att ta körkortet så jag inte pallar vänta längre, låt mig göra uppkörning och hela skiten på en och samma gång, NU tack! 

Och låten nedan är så jävla sköööön. pusspåer


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att folk bara ska smutskasta mig för att jag är ärlig, trodde att man kom längst på att vara ärlig men istället kastar alla skit på en. Jag ska fan sluta säga som jag tycker, ska istället ljuga om allt. Undra om man blir omtyckt då? De här samhället skrämmer mig så jävla mycket. Skulle vilja spola tillbaka tiden tills då man var barn, allt var så enkelt.... Hatar att vara vuxen, varför kan inte allt bara flyta på utan massa skit? 

Jag är inte som alla andra, jag är ett bokstavsbarn... Lev med att jag är som jag är eller så kan ni dra, blir mycket enklare att gallra ut alla falska fittor om ni bara drar från mitt liv. Tack på förhand <3


Likes

Comments


Varit värsta uppehållet med mitt bloggande men ska försöka ändra på de, dock har jag sagt de många gånger, men de är väldigt skönt att få skriva av sig, sen om de intressant för er är liksom bara ett plus men använder mest bloggen för att få skriva av mig typ som en dagbok. 

Känner värsta ångesten för imorgon, har liksom inget att vara och har världens sämsta fantasi... Ska ju nämligen på fest med halloween tema, SKITSVÅRT asså.

Och de värsta är ju att min mascara är slut så måste springa in på hm och köpa mig en skitmascara, eller de har jag ju ingen aning om då jag ej har testat deras mascaror, hoppas på att dom är bra! Bra att ha för lite pengar ibland.... usch. Huvudsaken jag får nåt på fransarna så man slipper se ut som hej kom o hjälp mej.

Min huvudvärk måste vara de drygaste som ens existerar på denna jord. Huvudvärk varje dag, i 2 veckor? Normalt.
I tisdags höll jag även på att spy, mysigt må jag lova. Har lugnat ner sig nu men har fortfarande lite molande värk i huvudet till och från. Orkar inte heller gå till vårdcentralen.... Slutar väl att jag får en stroke och dör ungefär. KUNG

Likes

Comments
Nyss duschat, borstat tänderna, bäddat ner mig i sängen. Katterna utlåsta och nu är de bara jag och tven! skönaste som finns är att lägga sig nyduschad och utan bh innan man ska lägga sig, woho mitt liv känns mysigt just nu. Pussgodnatt

Likes

Comments

Ja idag är de ju tvätt tid, som jag längtat, med ryggvärk och hela köret. Skjut mig nu. Snälla....

Trött som ett as ligger jag i sängen i vanlig ordning och lyssnar på musik och kollar på Awkward.
Kunde knappt ta på mig strumporna förut utan att ramla ihop, min svank värker som in i helvete, så blev till att sätta sig på golvet som en gammal gubbe och ta på sig dom... (Y)


Likes

Comments

Nu är de så att de är så jävla skönt att skriva av sig ibland, eller för de mesta.

Anyway, jag ska försöka uppdatera varje dag, om mitt ointressanta liv, så den som vill läsa får gärna göra de!

Lagar gomat när jag för en gångs skull orkar.

blir regnbåge med pasta och ris! Matlådor för en hel vecka, dingdingding!


städade även lägenheten litegranna, och nu ligger jag helt död i sängen genomblöt av svett. (Y) blir ett mysigt bad när maten är klar iaf, en sak som är säker.

Likes

Comments

Idag står jag här, klarade av en riktigt jobbig depression, för bara 9 veckor sen ville jag inte ens leva, skar mig djupt och blev inlagd på avdelning 52A. Jag orkade helt enkelt inte nå mer.

Käka inget på 3 veckor typ, kunde knappt gå, gick på alla mediciner som gick att få tag på... Inget funkade, inget kändes bra. Livet var helt enkelt meningslöst.

Jag hade massa vänner som ställde upp, och de är jag tacksam för idag. Jag står här och snart skuldfri och klarar mig själv! Att saker kan vända så fort, de trodde jag fan inte, tack vare mina mediciner, familj och vänner. Dom sakerna som fick mig att fortsätta kämpa, vågar inte ens tänka på vad som hänt annars, jag kanske hade gett upp, vem vet? 

Nu ska jag bara tänka på mig själv, göra sånt jag mår bra av, stänga idioter utanför mitt liv och fortsätta må bra. 

/Johanna


Likes

Comments

Ligger i sängen typ helt död, känns som jag ska somna, gick upp och duschade så man är lite klar om man ska dra på birsta sen, ska lämna in min fittphone på lagning om nu kvittot på den kommer idag, får hoppas man får stå där med en 3310 som låne mobil, kingeling.

Likes

Comments

Jaaa äntligen har temperaturen gått ner både ute och såklart inne med, som jag längtat efter att få stoppa i mitt täcke, sova fluffigt och mjukt. Ska bli så jävla skönt att slippa värmen, att kunna röra sig utan att man ska droppa svett haha! natti

Likes

Comments

Typ inte gjort så mycket idag, förutom att vara bakis och varit hos mormor och morfar på middag, drack cola som om de var sista gången jag skulle få dricka de. Haha.

Har haft en super helg med bra människor o alkohol.  Men nu ska jag se film tills jag somnar, godnatt :)

Likes

Comments