Idag fick det bli test på 5 km med ca 2 km nedvarvning!! Jobbigt? JA!!! Men det kändes ändå bra! 
Imorgon är det studiedag och jag ska på jobbintervju i Uddevalla plus att vi ska gå på stan och luncha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag hade vi det första nationella provet i Svenska. Herregud vad jag blev trött efteråt, sitta helt stilla i typ tre timmar och bara läsa och svara på frågor om ämnen som jag inte alls är intresserad av. Jättetråkigt!!
Det satt fint med lite fruktsallad och macka efter provet! Jag måste säga att det känns onödigt med dessa NP prov. Jag kunde knappt sova inatt för att jag var så nervös och nu idag när jag kom hem, somnade jag för att jag var så trött. Det tar liksom musten ur en. Har du haft nationella prov?

Har så fruktansvärt ont i hela baksidan och rumpan idag. Körde ett pass på Skiergen igår med inslag av styrke övningar. Det blev ett riktigt bra pass och jäklar vad jobbigt det var! Imorgon ska jag och mamma träna på morgonen, sedan på gymmet och sen ska jag faktiskt till frisören!!

Likes

Comments

Hej!
Hur gott ser inte detta ut!! (bilden är tagen från Google bilder). Hade tänkt pröva detta någon dag i veckan! 

Någon som prövat?

Likes

Comments

Det var så fint väder idag så jag kunde inte låta bli att ta en liten löptur. Jag och mamma joggade 5 km innan lunchen och det var så himla härligt även om kroppen var lite trött från igår.

Nu är jag på 70 års kalas hos morfar. Kalas är inte riktigt min grej men jag går se fram emot melodifestivalen ikväll. Det är ju final!

Likes

Comments

Idag sken solen och vad passade inte bättre än en lång löptur i solen efter skolan. Fredag, Sol och humöret på topp. Kan det bli bättre???

Det blev en slinga på 14,2 km. Lugnt och länge! Gud så härligt det var!!

Sen väntade dusch och hamburgare

Likes

Comments

Igår hade jag en lång rast under dagen i skolan, då satte jag med mig en cykeltidning som jag tog med hemifrån och köpte en kopp kaffe. Hahah, snacka om att jag var ensam om att läsa en cykeltidning på rasten.
Jag tycket i alla fall att det var lite mysigt och rasten gick faktiskt ganska fort.

Skolan rullar på och vi ska snart börja med de nationella proven. Jag är lite nervös men det är ju som ett vanligt prov egentligen. Det ska nog gå bra, får ta med mig lite kaffe och mat!!!

Likes

Comments

Ja det började med en prolog på förmiddagen idag. Den gick typ inte alls för mig!!! haha, nej men jag kände mig inte riktigt motiverad att sticka ut på eftermiddagens tävling när jag kommit imål. På förmiddagen var det 2,5 km skate och senare på eftermiddagens jaktstart var det 5 km klassiskt.
Men med en stressig timme före min start pga vallan på skidorna stack jag i alla fall iväg.
Jag är faktiskt riktigt nöjd med loppet. Det var lite synd att jag inte fick till det på förmiddagen bara. Då hade jag fått startat lite längre fram men sånt är livet!
Ny blir det snart bankett och kamratmiddag.
Det ska bli skönt att få vila lite efter en riktigt hektisk dag!!

Likes

Comments