Om du frågar mig om vilket favorit lopp jag har så är det absolut Kraftprovet i Trollhättan. Så mycket folk, och många duktiga löpare i alla klasser! Musik och glada människor... Det ger så mycket energi!

Jag sprang i flickor 17 och banan var sex kilometer. Lite udda sträcka, så jag visste inte riktigt hur man skulle springa. Det går ju inte att gå ut riktigt lika hårt som på en fem kilometers bana men man måste ändå hålla ett bra tempo.

Det var ett riktigt bra dag för mig och kroppen svarade som jag ville. Då är det ju kul att tävla!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag var en bra dag! Brorsan körde SM  sprint i Värnamo på Mountainbike och efter alla kvartsfinaler går imål som tvåa! Helt sjukt.

Själv är jag hemma och ångrar sååå att jag inte följde med. Sitta hemma en dag som denna kanske inte var mitt bästa beslut. Men jag ska i alla fall få tävla imorgon. Då är det kraftprovet och jag ska springa 6 km. Tuff sträcka men det ska bli kul!

Likes

Comments

Nu har jag precis fått min lägenhet! Det är så spännande att snart flytta! Inta alltid det känns bra men jag vill i alla fall pröva. Så nu är det bara att börja handla. haha, nej men det finns absolut ingenting i den. Snart ska vi till Ikea och om några veckor åker jag och mamma till Ullared!

Jag har inte varit inne i den än men vi fick en liten film på den. Den ligger på tredje våningen med två fönster, ett litet kök och garderober.

Blev allt annat än glad när jag fick höra att alla andra skidelever skulle få bo ihop eller de ska också få egna lägenheter fast de bor i samma länga liksom. Det blev alltså bara jag som fick en lägenhet två kilometer längre bort. Det var inget att göra, men de har lovat mig en helt ny lägenhet till jul som ska ligga där alla andra skidelever bor. Inte så kul, men vad ska jag göra. Det ska nog gå bra, jag har ju närmare till skolan i alla fall.

Likes

Comments

Morgonen bestod av frukost på trappan och sedan 500 meters löpintervaller! Inte ofta jag kommer upp i 190 i puls, men gud så härligt det var. Få köra sig riktigt trött och sedan komma hem och lägga sig på altanen med en bra bok plus goda pannkakor til lunch.

Eftermiddagen blev en långtur på rullskidorna i kvällssolen.
Med lite extra energi från Clifbar, kom jag tillslut fram till Uddevalla! Så skönt när man fick syn på mamma som kom med bilen och hämtade upp mig efter två timmars turen!
Avslutade dagen med god mat, film och glass framför tv!

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår fick jag hem min nya älskling! En Marshall stanmore!!! Omg vilket ljud, det blir något att ha i lägenheten uppe i Sveg...

Hoppas ni har det bra vad ni än gör, semester eller sommarlov. Vad vet jag, kan ske jobbar ni som jag!
Det börjar ju närma sig augusti och jag försöker att träna på som jag ska och samtidigt jobba. Jag är lite trött men tycker ändå att det funkar. Som idag då jag är ledig, då får det bli dubbelpass. Nu har jag precis kört cirkelstyrka och löpning och efter lunch åker jag och mamma till Trollhättan för att simma. Jag gillar att variera träningen så mycket som möjligt, det blir ändå mycket löpning och rullskidor.

Så när jag ändå ska köra ett A1 pass kan det lika gärna vara frisim som cykel eller löpning, bara man håller på länge!

Likes

Comments

Bra dag i Strömstad med familjen. 5 KM härdade jag ut, men fy fan vad jobbigt det var. Så skönt att få gå imål och höra att det blev en förstaplats! Jättekul, men jag blev inte alls nöjd med tiden. Haha, man ska då aldrig vara nöjd...

Likes

Comments

Nu rullar det på ganska bra på jobbet. Det är så skönt att jobba tillsammans, eller vi är ju oftast två och två som jobbar i städet och då blir det mycket roligare än att gå själv!

Vi har också haft "personalhäng" en kväll nu i veckan. Då fick vi pizza och sedan spelade vi minigolf. Jag som hatar minigolf, typiskt att det då blev jag som vann hela tävlingen.... Mitt pris blev myggmedel, haha det var så jävla mycket mygg när vi spelade alltså!

Likes

Comments

Nu rullar sommarlovet på. Det känns så konstigt att snart börja packa ihop alla saker här hemma och flytta, ända till Sveg. Jag kan gå runt och fundera på om det verkligen är detta jag vill. Vissa dagar känns det verkligen jättekul medans jag nästa dag känner att det är ett för stort steg i livet. Jag har liksom inte ens fyllt 16 år än. Vad är det som gör att man tvekar på sig själv, nu när jag själv vet att det kommer bli tufft och trivs jag inte alls efter ett halvår kan jag bara flytta hem igen. Mamma och pappa stöttar mig i vad jag än gör. Missförstå mig inte, jag ser verkligen fram emot att börja på skolan nu till hösten men jag blir så osäker vissa dagar bara.

Det är denna veckan som jag kommer att få reda på mitt boende, så himla spännande. Så om några veckor ska jag och mamma åka till Ullared för att handla lite inredning och bara ha en bra dag! Det ser jag verkligen fram emot. Men först en massa jobb, jag är såklart glad över att kunna tjäna lite pengar och så men det är inte alltid man är jättesugen på att städa toaletter på sommarlovet. Samtidigt har jag jättesnälla arbetskamrater och det är inte alltid som jag städar toaletter. Det känns bara lite jobbigt vissa dagar då jag också ska hinna med träningen som jag fått från Sveg. Då får man bara göra så gott man kan. Så därför har jag faktiskt tagit ledigt lite, en vecka nu i juli och en vecka innan jag flyttar. Då känns det som om man får lite sommarlov i alla fall!

Så på lördag ska jag försöka springa strömstadmilen. Har dock varit sjuk i några dagar men idag känns det bättre. Jag får se hur ´kroppen känner sig nu i veckan, det är ju bara en tävling fast det är alltid kul att tävla. Strömstadmilen är en sådan tävling som jag kommer tillbaka till, år efter år. Oftast bra väder, mycket folk och en fin bana utmed gatorna och havet! Vi ska åka dit med hela familjen fast det är bara jag som ska springa. Hoppas det blir fint väder bara, då brukar det bli jättekul, med glass och god mat efteråt!

Likes

Comments