View tracker

Idag var vi i Åmål och körde distriktsmästerskap. Det var i klassisk stil fast jag körde på ovallade skidor. Tusan vad trött jag blev men det gick faktiskt väldigt bra. Kul var det i alla fall.
Efteråt åt vi mat och körde hem för att kolla på stafetterna i Ulricehamn!!

Likes

Comments

Fredag!!
Idag var det först skola, väldigt lång och tråkigt dag men direkt efter skolan hämtade mamma och pappa upp oss.
Vi drog till Skövde för att köra Konstsnö racet.
Jag körde två varv på en 2.5 km bana så totalt 5 km skate
Det gick riktigt bra, det var så kul att få åka skidor på snö!!

Likes

Comments

Då var det klart, alla tester och intervjuer för Mora skidgymnasium. Det känns så himla skönt. Igår var det intervju i 50 min och idag körde vi alla tester.
Vi startade dagen med två timmar skidåkning på Hemus. Vi filmades medans vi gjorde teknik övningar, körde tekniksprint, och avslutade med en tävling. Fy f*n vad jobbigt det var, men kul!!!
Sen åt vi lunch och hade lite information.

Efter lunch fick vi göra några rörlighets övningar. Sen gjorde vi Harres test och bip-test. Det var också sjukt jobbigt!!! Sist på dagen fick vi göra G3 testerna, chins, dips och brutal bänken!!
Är väldigt nöjd med dagen, vissa saker gick bättre än jag trodde och andra sämre men är ändå nöjd med helheten! Nu väntas bara väntan på beskedet!

Likes

Comments

Då var man påväg mot Mora för att göra tester och intervjuer på skidgymnasiet där.

Likes

Comments

Hej!! Tänkte tipsa om en sjukt bra film! Charlie st cloud heter den och är från början en bok. Jag vet inte om boken finns på svenska men jag håller på att läsa den på engelska just nu. Filmen har jag redan sett!

Likes

Comments

View tracker

Ja, idag har jag varit hemma helt själv. Det finns ju inget att göra, jag har lyssnat på musik, kollat på en film och lagat mat. Det blir så långtråkigt, man maten blev väldigt god i alla fall. Hemmalagade köttbullar med sås och rotfrukter med vitlök i ugn!!

Likes

Comments

Då var man påväg hem igen, efter att ha varit i Norge i fyra dagar. Det blev ett riktigt bra träningsläger med mycket skidåkning. Igår hade vi träningsmästerskap på eftermiddagen. Då var vi indelade i stafettlag där alla skulle köra en sträcka på ca 1,5 km.
Det blev väldigt kallt att så och vänta, jag körde nämligen sista sträckan men det blev riktigt lyckat faktiskt!!
Sen drog jag och mamma ut på en extra tur. Det var så fint väder, eller det började bli mörkt men det var ändå mysigt. Vi åkte ca 12 km. Jag körde skate och mamma klassisk i lugnt tempo!
Idag var det bara ett pass, där vi gjorde lite lekar i början och sedan åkte vi en liten stund till. Det blev typ 11 km fast idag var jag riktigt trött.
Nu är det skönt att bara sitta i bilen påväg hem.

Likes

Comments

Då var man i Norge då. Vi kom upp igår och åkte ett pass på eftermiddagen. Det var nog set bästa skidpasset på länge, kroppen kändes bra och himlen var alldeles rosa. Det var dock lite kallt, ca 18 minusgrader!

Idag stod det att vi skulle åka tre pass, jag har aldrig varit med om att man åker tre pass på en dag. Men jag var med på morgonpasset. Det blev 20 km skate.
Nu skulle vi ut på ett "långpass" och ikväll skulle vi köra ett fartpass. Jag åkte i ca 30 min med mamma nu efter lunch och så ska jag ta det lugnt tills ikväll. Det är bättre att när man väl tränar då ska det vara kvalité, inte bara köra för attan ska.

Likes

Comments

Det fick bli skierg igår. Eftersom tävlingarna snart drar igång är det viktigaste att få upp farsen i kroppen. Jäklar vad trött jag blev!!
Passet såg ut såhär:

uppvärmning 10 min
5000 m stakning så fort jag kunde
10 min nedvarvning

Likes

Comments