View tracker

Då var det måndag och skola. Var så himla trött i morse även fast att jag somnade 20.30 igår efter att vi kommit hem från Idre.

Veckan såg riktigt jobbig ut. Teknikprov och nationella prov i engelska. Plus två matteprov i huvudräkning och problemlösning. Vi skulle också vara klara med en bildanalys som vu skulle skriva.

Idag har vi varit i kyrkan och övat på Lucia. Innan jag gick dit hälsade jag på farmor och farfar för vi hade ändå lång lunchrast idag.

Väl hemma fick jag plugga lite och sedan laga lite mat. Nu sitter jag framför dagens avsnitt av julkalendern!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Då var det dags att åka hem igen.
Saknar det redan, få träna och bara ha det gött!!

Men efter sju hårda pass säger min kropp stopp och det ska verkligen bli skönt med några dagar vila!

Likes

Comments

View tracker

Då var det sista heldagen här uppe i Idre. Dagens pass började med skateåkning i slalombacken,  med inslag av teknikövningar!
Puh, det var riktigt jobbigt. Benen och armarna börjar kännas nu.

Sen drog vi ut på en ca 13-14 km lång bana. Då tog vi det riktigt lugnt eftersom alla börjar bli riktigt trötta i kroppen.

Vi åkte i ca 1 h 45 min på dagens förmiddags pass

Likes

Comments

Eftermiddags passet blev ett himla roligt pass på skateskidor. Först körde vi lite intervaller med inslag av teknik och stafetter i en och en halv timme.
Sen var det valfri åkning. Då tog vi ett varv på 5.5 km. Alltså måste bara säga att Idre har verkligen lyckats med sina spår och skateyta.

Sen tog jag ett extra varv på 5 km.

Totalt blev det två timmar och tio minuter och ca 22 km.

Likes

Comments

Blev ett pass på två timmar i klassisk stil nu på förmiddagen. Ca 18 km och fin fina spår och väder. Solen skiner och det är ca 4 minusgrader.
Nu börjar det kännar i kroppen, armar och ben börjar görs ont, men jag ska inte klaga. Träningsläger är ju till för att ha ont och få bra och mycket träning.

Likes

Comments

Andra passet började kl 16.00 och var i klassisk stil. Vi började med att köra en 15 km lång bana i mörkret med pannlampor. Då körde jag med en annan tjej, bara vi två och en stor mörk skog!!
Riktigt fina spår och härliga banor...

Passet blev tillslut nästan två timmar och ca 19 km. Inte så pjåkigt...

Likes

Comments

Första passet i Idre är avklarat!
Det blev ett riktigt roligt pass, fast jag gick skoskav. Inte kul.. 
Nu har vi ätit och ska snart ut på dagens andra pass.

Det blev ca 14 km skate på det första passet

Likes

Comments

Då var det sista kvällen hemma. Imorgon är jag förhoppningsvis i Idre på träningsläger.
Vi åker från Bengtsfors vid 15.00 imorgon och då blir det nog några tråkiga timmar i bussen.
Jag och mamma kollade vädret för en liten stund sedan och det skulle bli ganska bra faktiskt. Alla skidspår var öppna och det skulle vara runt -5 och -11 grader.
Nu är jag färdigpackad och sitter i soffan, lyssnar på julmusik och har tänk några ljus!!

Efter skolan idag blev jag så sugen på något gott så jag gjorde ananaspaj och pannkakor! Ananaspaj har jag aldrig gjort förut men det var jättegott.

Likes

Comments

Hey Ho!
Nu är det bara fyra veckor kvar tills jullov och julafton!
Känns redan som om det är slutet på nian men vi har ju faktiskt en termin kvar efter jullovet. Men det är så mycket att se fram emot nu, Lucia i skolan, Träningsläger i Idre och skidtävlingar.

Imorgon åker vi då till Idre för träningsläger med Bohuslän Dals skidförbund. Ska bli kul att se hur kroppen svarar efter mer än en veckas uppehåll i träningen efter att varit sjuk. Idrefjäll har 45 cm natursnö!
Så det ska bli riktigt skoj...
Helgen efter Idre ska vi förhoppningsvis åka till Älvdalen för att köra Björnjakten. Tvådagars skidtävling!!

Likes

Comments

Idag är det dubbelkalas som gäller. Inte så ofta vi har kalas men idag firar vi lillebrorsan. egentligen fyller han år nästa helg men då är jag och pappa i Idre!
Så idag har vi haft några släktingar här ved lunch. Vi åt julmat och till efterrätt blev det kladdkaka med saffransgrädde. Mums...

Jag ska vara ärlig och säga att jag inte var särskilt social på kalaset. Jag satt mest framför tv, det var ju första världscupen i längdskidor idag. Jättekul med en svensk vinst på damsidan. Heja Stina säger jag bara.

Nu väntar jag på att en familj ska komma på glöggkväll hos oss. Vi ska äta pizza och sedan dricka glögg med massor med godsaker till!! Det är ju så mysigt nu vid advent och allt. Synd bara att det inte är någon snö. Men men den ser vi förhoppningsvis nästa helg när vi är i Idre på träningsläger!!

Likes

Comments