HEEI FRIENDS!!


Så blev det endelig fredag, min fredag har egentlig gået med at jeg først har været i skole og bare max chillet hjemme. Lige nu ser jeg X Factor sammen med min familie, og det er bare super hyggeligt!!

Jeg håber i har haft en god dag, og ellers bare får en fed weekend..


Og som afslutning på dette indlæg vil jeg lige give et lille shoutout til min dejlige veninde Emma, som også har en blog herinde, den hedder “eyeforyou” så smut lige ind og følg hende!


- Nanna Winther

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

HEEI FRIENDS!


I dags indlæg blivet endu et look, dog kommer det til at handle lidt om denne flotte bomber jacket.

En bomber jacket findes i stort alle farver og mønstre, det er helt sindssygt (hahaha)

I det her look har jeg sammen sat en lidt lyserød bomber jacket med en sød lille t-shirt og en mønstrede nederdel, det er ikke alles stil, men jeg synes personligt at det bare super fedt! Til de tre items har jeg fundet et par sølv øreringe som bare går til alt, og et lille sødt armbånd der har nogenlunde samme farve som jakken, og så har vi et par super fede puma sko, som jeg bare elsker! Og til sidst et par fede rayban solbriller som bare lige giver et lille twist til hele looket!

En bomber jacket er stort set noget ALLE ejer, de er bare super fede og går til alt, i dette tilfælde har jeg valgt en i de mere lyserøde toner som bare er så smuk! Jeg synes det giver en super fed effekt at den har de her snorer nederst, og så har den det her super fede “stof” som bare giver et eller andet vildt fedt! Jeg elsker bomber jackets, haha.


Bomber jacket: Kan købes her

Nederdel: Kan købes her

T-shirt: Kan købes her

Øreringe: Kan købes her

Armbånd: Jeg kan dsv ikke finde linket

Sko: Kan købes her

Solbriller: Kan købes her


- Nanna Winther

Likes

Comments

HEEI FRIENDS!

Idag har jeg været i skole fra kl 08:15-14:10, efter skole mødte jeg min gode veninde fra min gamle klasse, det var super hyggeligt at stå at snakke med hende, og få en lille opdatering på hvordan det går!

Når men i dags indlæg skal handle om absolut yndlings items, jeg synes de er super fede og især når man sætter det sammen!


Blusen: Jeg synes blusen er super sød, og den kan bruges til stort set alt, jeg elsker dens store ærmer, og elastikken ved maven, alt i alt synes jeg det er en super smuk bluse!

Bukser: Bukserne er meget basic, det er bare et par helt almindelige sorte bukser med hul i knæene. De kan bruges til ALT, jeg har aldrig oplevet et stykke tøj der ikke passede sammen med et par sorte bukser!

Øringene, ringen, uret og halstørklæde: Dette er nogle helt fantastiske accessories , som bare er super fede! Det hele giver bare et finish til looket,

Sko: Skoene er de meget populære puma sko, jeg har taget dem i en bordeaux farve, som bare giver det hele et lille pift, det giver noget farve til det hele og de er bare super duper flotte!!

Bluse: Kan købes her

Bukser: Kan købes her

Halstørklæde: Kan købes her

Øreringe Kan købes her

Ring: Kan købes her

Ur: Kan købes her

Sko: Kan købes her

- Nanna Winther


Likes

Comments

HEEI FRIENDS!

Jeg har lavet denne serie der hedder "GET THE STYLE" det er en serie hvor jeg vil vise en masse fedt tøj som nogle af kendte stjerne bruger, og  give nogle links til noget der minder om! Jeg håber i kan lide det....Idag kigger vi på the Kardashians og deres meget fede stil! Som eksempel har vi Kim, Kim har en VILDT fed stil som i kan se på billederne.

Kim går meget i store jakker, pels, skind, silke osv. som man kan se på billederne holder sig til de mere centrale farver, og det er ikke det helt vilde, men det giver alligevel noget power til looket.

Man kan også se at hun på alle tre billeder har de her halv korte stramme kjoler på, hun styrer dem for vildt, og hun ved bare hvordan man skal style sådan et mere simpelt item.

Hun bruger også meget de her lange støvler som går lige op over knæet, og bare ser vildt fede ud

Likes

Comments