I am back! Det var ett bra tag sen jag skrev och det finns en anledning till det. Efter vår flytt till Norrtälje har det varit en hel del att göra. Vi har varit upptagna hela tiden. Att fixa i två hus och en gård på 5,5 hektar tar upp tid. Jag och Älsklingen har hunnit ganska långt med vårt hus men ännu mer väntar. Jag har också börjat plugga in för körkortet och den här gången ska jag bli klar. Jag är bokad på en körskola så nu blir det att ta tag i saken. Vi har så mycket spännande på gång och jag är så himla lycklig! Just i dag har jag dock lite ont då samma dumma visdomstand spökar så i dag blir det ett besök hos tandläkaren. Nu hoppas jag bara att jag klarar av morgondagens utflykt😃 hoppas ni har haft det bra och att ni haft en bra sommar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är några dagar sen jag bloggade nu men nu är jag tillbaka. Veckan som närmar sig sitt slut har varit lite jobbig och jag har inte varit mig själv riktigt. Det här när man konstant försöker hålla sig flytande och vara till lags kan ta på krafterna. Jag tror att det är någon snuva som satt sig i kroppen som gör att man blir total sänkt. Visst veckan har varit jobbig men den har också varit helt underbar på ett sätt. Nu är värmen här och det är ju helt underbart! Nu njuter jag av livet och allt det ger mig.

Så lycklig. Du gör mig hel! A life time to live together. Du är mitt allt älskling ❤️😘😍

Likes

Comments

Jag är så trött och dom senaste dagarna har jag sovit så dåligt. Jag har sen ett år eller två haft perioder då jag haft svåra blåsor i munnen. Jag har ont och det är så himla obekvämt. Det som håller mig uppe och lite positivt är Rickard.. Jag har hittat en ny app via YouTube då jag tittat på olika tutorials. Det är en app som heter influenster. Det är en app där man hittar olika skönhets produkter. Man recenserar olika produkter som man testat eller såna man vill testa. Man får sen hem olika skönhets produkter utan någon kostnad. På tal om lite annat så har mina saker från Wish börjat komma. Men jag tänkte vänta med att göra ett inlägg tills allt har kommit.. Jag har beställt så fina saker.😊 nu ska jag mysa i soffan tillsammans med Gusten

Likes

Comments

Gårdagen började med så otroligt bra väder och jag var så utvilad i går alla fall till en början. Jag testade en hårinpackning i går vilket bestod av. Ägg, olivolja, kaffe och citron. Alltså mitt hår vart så lent och så fint. Men om ni inte gillar ägglukten då är det här inte en bra idé. Jag är så glad för mitt hår vart så fint.! I går var det den årliga eurovision finalen på tv.! Ja då gör man fin besök hemma hos syrran. När familjen samlas så känns det så bra och vi har det så mysigt. I går gjorde jag mig fin med FIT ME LUMINOUS + SMOOTH FoundationFIT ME-CONCEALER DREAM SUN TRIPLE BRONZING Powder jag behövde liksom inte mer eller jo jag använde min mascara från We n wild. Men jag ville få den där fina vår lookenJag vart så nöjd med denna look. Jag mina nya jeans från https://www.lager157.com

Så fina jeans. Hoppas ni får en fantastisk söndag! Själv ska jag bara ligga på soffan i dag. 🛋️

Likes

Comments

Hej alla fina.

I dag så har vi haft turen med fint väder. Vi har fortsatt trädgårdsarbetet och nu är det jätte fint i hundgården. Jag har varit med våran lilla hund hela dagen och lekt inne i gården. Nu ligger vi båda i soffan och är helt slut. Jag har börjat leta efter en 60 tals look tills på lördag. Jag vill verkligen hitta någon fin look men det måste passa mig. ☺️ om ni skulle komma över någon bild eller möjligtvis ha någon fin look ni använt er av så går ni gärna berätta.

Hoppas ni får en jätte bra fredag.!

Likes

Comments

Hej alla fina. Det här med att försöka få saker gjort när man har migrän funkar inte riktigt. Men jo då i dag orkade kämpa mig igenom det trots den sprängande migränen. Nu är jag super exalterad för om en dag eller två kommer min beställning från Wish. I dag har jag fortsatt arbetet i trädgården tillsammans med Våran lilla hund. Jag gräver med spaden och han med tassarna. Jag ser mest fram emot dom nya läppstiften och läpp pennorna. Men självklart ser jag fram emot allt jag beställt.


Det här är en bild jag tagit från Google men dom ser ut ungefär så här. Sen har jag också beställt några fina läppstift i olika färger.

Hoppas ni alla haft en bra dag. Nu är jag helt färdig och migränen börjar äntligen släppa och jag hoppas att jag känner mig bättre i morgon.💙

Likes

Comments

Det har varit den perfekta måndagen. Mycket att göra och mycket tankar som flöder. I dag har jag fortsatt arbetet i trädgården men det blir det ingen bild på i dag. Efter trädgårdsarbetet så åkte vi i väg för att göra lite andra saker. Jag hann byta mina byxor jag beställt på Lager 157. Jag köpa ett par till byxor i rosa.! Dom på vänster sida i bilden. Det vart också nya snygga naglack från Glam of Sweden. Jag kunde inte hålla mig utan jag passade på att göra mina naglar lite fina med det nya ljus lila naglacket. Jag absolut älskar Glams naglack dom håller så länge och dom är så fina. Hoppas ni alla har haft en lika bra måndag som jag har. Nu ska jag dra mig tillbaka till soffan under en stor mysig filt.

Likes

Comments

När jag inte skriver om Smink eller smink tips så gillar jag att skriva om andra saker som gör mig glad. Jag älskar naturen. Att få vara ute och bara njuta av solen och allt va naturen har att erbjuda. I dag har jag hjälpt mamman min. Hon är en människa som älskar att plantera och odla. Hur fint blev det inte i dag när vi höll på och rensa och fixa. Mamma har byggt ihop egna planterings fack där hon satt potatis och sen ska hon så olika saker.

Nu på tal om lite annat. Vi var i väg en sväng i dag och jag slängde på mig lite smink och jag kände mig inte alls lika fin som i går. Men gårdagens look var så snygg.

Det här var gårdagens look😃

Dagens look☺️ Nu blir det söndags mys i soffan 💙 hoppas ni alla haft en bra helg.Likes

Comments

Dagens look stal jag från en av USAs mest kända reality profiler. Kim kardashian. Plattat hår, guldig ögonskugga och nudelipstick by Glam. I dag ska vi på dop så då måste man göra sig fin. Denna look alltså jag älskar den och jag känner mig så fin. 😃. I går vart det klart jag ska fixa en Youtube kanal tills nästa vecka. Hoppas att ni kommer titta. Jag behöver lite förslag. Om ni har en Youtube kanal kan ni väl komma med lite förslag. Hoppas ni alla får en fin helg med mycket sol 😃

Likes

Comments

Att bo på landet är något jag alltid har velat och nu när vi gör det känns det så otroligt bra. Livet liksom faller på plats. Jag älskar att bo här. Det finns alltid mycket att göra. ☺️ i dag till exempel, vi har målat vedboden. Allt blir så fint i fallu rött.


Alltså det är en total lycka att få kunna bo så här. Aldrig vill vi flytta och det ska vi inte heller. Det är här vi ska bli gamla tillsammans. Det är här vi ska uppfostra barn och barnbarn. Här ska vi alltid vara. 😃👨❤️👨

Likes

Comments