Det er længe siden, at jeg sidst har malet noget på en væg. Så nu er jeg startet igen.
Denne gang er det en stor drømmefanger på skråvæggen over sengen.

Det har været virkelig svært, at få et ordentligt billede af processen, da jeg først tegner med blyant inden jeg maler den op. Og så er væggen ikke hvid men grå, hvilke gjorde det ekstra svært.

Når jeg på et tidspunkt er tilfreds med resultatet, så maler jeg den hvid, hvor jeg laver skygger ala nu med blyant. Jeg tror virkelig på dette resultat !

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Kære læsere

Først og fremmest, vil jeg lykønske alle de nye studenter. I har nu forladt den trygge rede, og skal nu stå over for meget individuelle valg.
Jeg vil derudover sige, at jeg sleeeeeet ikke er jelly ! JEG ER MEGA JELLY !

Jeg blev student for 1 år siden, og det var det største der kunne ske for mig. Min gymnasie tid har været en lang rejse, både personligt men også fagligt. Jeg er stolt af, at have oplevet den fantastiske periode i mit liv, og så med middelkarakter.
Jeg bliver så jelly med de vogne der nu kører rundt - for der stod jeg jo sidste år... Og havde det fedt - endda ædru. Det skal I virkelig prøve - jeg kan huske hver eneste detalje af vognturen.

----------------------------------

Sorry - det skulle slet ikke handle om, hvor jelly jeg er. Jeg har bare ikke kunne holde det tilbage. Det kan mine nærmeste nok godt skrive under på!

Jeg har taget et fint lille billede af mit tøjstativ, som jeg har stående i soveværelset. Min kæreste og jeg er flyttet fra en 2 værelses lejlighed på 37 kvm, til hele 103 kvm lige i byen! Så nu kan jeg have alt mit tøj - og mere er desuden kommet til, ups...

​Størstedelen af mit tøj køber jeg i Buch Copenhagen. De er lige nu udsalg ! 

Ellers handler jeg faktisk også i H&M eller hos Zanca Sonne. 

Likes

Comments

Hvis der er noget jeg har tænkt på i disse dage, så er det: at jeg liiige skal stoppe op, og sige til mig selv, at jeg slet ikke har så travlt. Jeg glemmer helt at nyde de små øjeblikke.

Jeg tror det er rigtig vigtigt, at man husker at stoppe op, og tænker over, hvor berigende livet egentlig er. Også selvom man kan have det svært, eller når livet bare kører. Det kan hurtigt gå alt for stærkt, og man kan glemme sig selv, og man kan glemme at arbejde med sig selv.

Likes

Comments

Min ynglings Instagram hedder: Finehjem. Linket er HER.

Brugeren finder inspirerende billeder fra andre brugere på Instagram - gerne det lyse og bohemestilen, som jeg er helt forelsket i.

Jeg drømme om selv, at ligge billeder op fra mit eget hjem, da jeg har meget lignende på disse billeder. Jeg ønsker at inspirere jer med items, som en studerende vil have råd til.

Likes

Comments

Kære læsere

Jeg har delt dette lækre billede af min morgenmad. Den består af: knækbrød med avocado, hvorpå der er pepper, salt og citronsaft. Haps haps!

I mange år, har jeg blot spist yoghurt med musli - jeg er pludselig blevet træt af det, og nu hvor jeg har fået et kæmpe køleskab, så er der ingen grund til, at spare på lækkerierne.

Likes

Comments

Kære læsere

Så er det blevet tid til et billede fra mit eget hjem - uha uha !

Jeg har længe ønsket mig en stor lysestage, og har så endelig fået den:

Min kæreste og jeg er endelig flyttet til noget langt større - så nu er der rigtig plads til en masse lækre interiør-ting 😁

Lad mig lige vide, om I ønsker flere billeder af denne slags. 

Ha' nu en rigtig god aften, og pas godt på hinanden !

Likes

Comments

Jeg hedder Nanna - Jeg er 21 år gammel, og jeg eeeelsker fashion og interiør. 

Min blog er personlig, og jeg brænder for, at skinne igennem til mine læsere. Jeg har altid elsket at skrive, så selvfølgelig er en blog liiige noget for mig.

I kender mig måske - jeg har haft bloggen: NannaSonder.dk
Jeg har lige lukket bloggen ned, da jeg ønskede at starte helt forfra - faktisk sad jeg fast, og havde pludselig ingen idéer til min blog. Så den har stået stille tæt på en 1,5 måned.

Jeg håber på, at kunne starte stille og roligt op igen, og at I selvfølgelig vil læse med.

Likes

Comments