Isabel Bedoya er en af mine ultra favorit Instagram'ere.

Isabel laver de flotteste makeup videoer, og hver gang er jeg lige imponeret. Hun er selvlært igennem et par år, og kan trylle enhver rød plet væk. Det er så vildt.

Jeg er en af dem, som ville ønske, at jeg havde samme talent som hende.

I burde virkelig tjekke hende ud !

Likes

Comments

Bom, og jo det hedder han, er min og min kærestes hund. Han er i dag 4,5 måned gammel, og er verdens bedste hvalp! Han er en Golden Retriever med den største personlighed.

Hvis der er noget, som jeg kan snakke om i timevis, så er det mine kæledyr. De betyder enormt meget for mig, og når jeg er hjemme, som jeg ofte er, slapper jeg bedst af sammen med dem. Gerne på sofaen haha. Men shhh, det skal kæresten ikke vide..

I aften skal jeg til foredrag sammen med min studiegruppe - det bliver virkelig interessant! Jeg har i hvert faldet store forventninger til foredraget.

Don't forget to subscribe !

Likes

Comments

Kære læsere,

Her er jeg så igen! Jeg har tidligere haft bloggen Nannasonder, som gik rigtig godt. Jeg valgte at slette den, da jeg kunne mærke, at jeg ikke længere bloggede helt, men kun halvt - og hvis en blog skal være virkelig og troværdig, så skal man have hjertet og tankerne med. Og det havde jeg ikke til sidst.

Men men men - nu er jeg her igen, og denne gang for at blive! Jeg er blevet studerende på et universitet, men jeg siger ikke hvilket! Og så læser jeg det bedste - det omhandler dyr... Mere fortæller jeg ikke.

Min blog er personlig, nogle gange uden et filter og nogle gange med. Jeg elsker tøj, jeg har ret meget tøj... Og så eeelsker jeg min kat, hund og kæreste. Derudover, har jeg en masse gode venner og veninder samt den bedste familie nogensinde. Fik jeg nævnt at jeg har en tvillingesøster?

Jeg håber I vil følge med i min hverdag, og de post der nu kommer op - jeg har en maaasse i tankerne !

Don't forget to subscribe !

Likes

Comments