Nu är det äntligen fredag!

Min morgon var inte den bästa för jag försov mig. Jag bor ganska nära min skola så jag kan gå så jag brukar gå upp klockan 7:30, för jag börjar 8:30. Men i dag vaknade jag 8:00 och då fick jag lite panik och sprang upp han knappt äta frukost. Jag kom i tid var en minut i tid. Dagen gick som den skulle var med som bästa och roligaste kompisarna för att få skratta för det är min hobby. Speciellt med Elin😂

När jag kom hem så gjorde jag lite läxa och åta mellanmål. Sedan åkte jag till gymmet med min bror körde ett lugnt pass för jag körde ett hårt i går.


Sedan åkte vi hem och nu är jag hemma och vi ska äta alldeles strax en thai gryta som pappa har gjort. Ska bli super gott

Jag hoppas ni får en super as bra helg men massor roliga saker trevlig helg.❤️


Likes

Comments

Hej!

Jag är en tjej på treton år som heter Nanna Sandgren. Jag bor i Varberg. Jag är simmare i grunden men har en paus nu, jag simmar i Falkenberg simklubb.
Jag har tre bröder och mamma och pappa.

Jag har två sjukdomar ena heter evans syndrom och det är en blodsjukdom, det är att jag har antikroppar i blodet som angriper mina trombocyterna eller mina röda blodkroppar. Jag är har även en bindvävs sjukdom den är ganska svår att beskriva kort.

I den här bloggen kommer ni att få feda på mycket om mig och även nöd jag ligger på sjukhus. Jag tar väldigt mycket blodprov under veckorna med.

Mitt första inlägg (alltså det här) får ni reda på mycket om mig osv.

Hoppas ni är lika taggad som jag är på att starta en blogg och hoppas även ni är taggade på att veta mer om mig och min vardag.

Välkomna hit!💕

Likes

Comments