Hverdag

Jeg er virkelig godtroende, og nogle gange gør det altså at folk griner lidt af mig 😂 min familie har især fundet ud af at de kan få mig til at tro på næsten hvad som helst, som min far og mine brødre synes det er skide sjovt at bilde mig ting ind og så grine af mig, haha!

I sidste uge var jeg ude at gå med mine forældres hund sammen med min lillebror, og vi går ved en kirke tæt ved os hvor de er igang med at grave og alt muligt på græsplænen ved siden af kirken. Så fortæller han mig at det var fordi man havde fundet ud af, at der tilbage i 1700 tallet havde ligget en kirkegård, så nu var de ved at grave knoglerne op så ikke de byggede ovenpå en gammel kirkegård. Jeg kunne jo slet ikke se hvorfor han skulle fortælle mig det hvis det ikke var rigtigt! Men igår da jeg så var ovre ved mine forældre og spise, nævnte han det pludselig og ham og min far var flade af grin.. han har jo været hjemme og fortælle hvad han havde bildt mig ind og jeg har troet på det lige til igår, haha ups.

Ham og min far fortalte mig også en dag at de havde været ude og cykle 40 km, og de havde meldt sig til at cykle til Paris med team Rynkeby næste år.. det var først da min mor begyndte at grine jeg fandt ud af det bare var pis, det syntes de selvfølgelig også var skide sjovt 😂😂

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hverdag

Jeg gætter på at nogle af jer derude også er bloggere. Jeg ved ihvertfald selv at jeg godt kan lide at læse andre blogs, udover bare at skrive på min egen. Men jeg har ikke så mange jeg sådan lige følger, og jeg synes det er meget de samme blogs der går igen når jeg går på udkig efter nogle nye. Så hvis i har en blog, må i meget gerne smide linket til den i kommentaren, så jeg har noget nyt at læse og også kan følge med i jeres verden! ☺️

Likes

Comments

Hverdag

Nu hvor jeg er begyndt at gå i skole i en anden by, skal jeg rejse en del mere med tog end jeg har været vandt til. Jeg har egentlig ikke noget imod det, når de ellers køre til tiden.. og det gør de bare ikke hver dag, det tror jeg alle med bare lidt kendskab til DSB ved. Jeg havde tidligt fri idag, klokken 14, og tænkte fedt, så får jeg stadig lidt ud af dagen når jeg kommer hjem. Indtil jeg så kommer ind i et tog der er forsinkelser på fordi der idag er problemer med signalerne, så en masse toge har holdt stille osv. Det har taget næsten halvanden time, hvor togturen altså normal tager ca. 35 minutter. Så nu er jeg næsten hjemme samme tid som igår, hvor jeg altså havde senere fri. Tak dsb, super fedt.

Jeg ved jo godt de ik altid kan gøre for det, men når man er afhængig af offentlig transport, er det bare møgirriterende at der altid er er eller andet galt! Men okay, som en af mine lærere på skolen siger, så skal man se positivt på tingene, for hvis man er negativ er man selv skyld i at alting er noget lort. Så for at være positiv, er det da altid noget det var på hjemvejen og ikke imorges der var forsinkelser, så jeg ikke kom for sent i skole!

Likes

Comments

Ideér og gode råd

Nu har jeg efterhånden været igang i et stykke tid her på bloggen. Derfor tænker jeg lidt, at i måske sidder derude med nogle spørgsmål i gerne vil have svar på, eller måske bare har et eller andet tosset og sjovt at spørge om, bare fordi i har lyst. Så fyr løs i kommentarene med spørgsmål, og hold jer endelig ikke tilbage, jeg synes det er sjovt at svare på jeres spørgsmål. Så kommer der et Q/A indlæg på et senere tidspunkt med svar på jeres spørgsmål 😊

Likes

Comments

Hverdag

Idag var min første dag på hotel- og restaurantskolen, på grundforløbet som receptionist. Skolen ligger i valby, og jeg er ikke særlig god til at finde vej og slet ikke inde omkring København. Så dagen startede da lige med at jeg for vild - som i, jeg kunne ikke finde skolen.. heldigvis havde jeg taget er tidligere tog, netop fordi jeg vidste jeg nok ville fare vild. Jeg fandt det da også og fik fundet det rigtige klasselokale. Dagen har stået på intro og en masse informationer om uddannelsen og vores forløb på skolen. Så havde vi også et par små ryste-sammen lege så vi lige kunne lære hinanden at kende (jeg kan da også huske 2-3 navne) og så selvfølgelig en rundvisning.
Jeg tror så der skal lidt mere end en rundvisning til før jeg lære at finde rundt på den skole. Det er seriøst ligesom en labyrint! Mig og 2 andre piger fra min klasse brugte næsten 10 minutter på at finde kantinen fordi vi bare vadede rundt og ik vidste hvor vi var 😂
Men alt i alt en rigtig god dag, og en god klasse jeg er kommet ind i med en masse søde mennesker. Så jeg glæder mig til at starte fag op imorgen!

Likes

Comments

Hverdag

Igår var jeg ude at spise brunch med min veninde. Det var bare super lækkert, vi spiste på cafe caramel i Slagelse. Jeg elsker brunch! 😋
Da vi havde spist tullede vi lidt rundt i byen og kiggede, og jeg var for første gang i butikken Normal (i know, de har været der længe, men altså ikke i ringsted endnu)
Jeg er vild med den butik, de har bare så mange gode ting til ingen penge! Så jeg fik købt en matte læbestift og læbestreg som jeg har ledt længe efter, og en parfume til kun 39 kr! Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer der, jeg glæder mig til butikken også åbner i ringsted!
Alt i alt en super hyggelig dag, med en rigtig god veninde jeg ikke ser så tit, fordi vi bor lidt væk fra hinanden.

Likes

Comments

Hverdag

Jeg har en god veninde, som jeg ikke har kendt ret længe, men på rigtig kort tid er vi bare blevet ret tætte og vi klinger super godt sammen! Og hey, så bor vi på samme vej, bedre bliver det ikke 👍

Nå, men på det sidste har hun været igennem et par nedture med sygdom og operation, og jeg synes ærlig talt godt at hun lige kunne bruge en optur til en forandring.

Den anden dag så vi på Facebook, at linse laver er ekstra show (linses talkshow) i ringsted, og vi ville begge helt vildt gerne ind og se det, men var ikke lige sikre på der var råd osv.

Men det var der så fra min side, så igår bestilte jeg to billetter og var ovre og overraske hende idag. Jeg er typen der glæder mig mere til at give og se folks reaktion end til at få, især når det er folk jeg holder af. Og bare det glade fjæs og en lille dans var altså alle pengene værd! Hun blev så glad, og jeg blev så glad for at have gjort hende glad, så vi var bare glade glade glade!
Ja, så vi skal ind og se linse den 23 november, UH det bliver så godt!

Likes

Comments

Hverdag

Den anden nat vækkede S mig, fordi der kom lyde fra vores lille gang på 1.sal. Vi tjekkede efter for at se hvad det var, og blev hurtigt klar over det var kradselyde der kom fra vores varmeskab. Åh nej, rotter! Var vores begges første tanke, så jeg forhørte mig lidt i en gruppe vi har på Facebook for beboerne på min vej, og da flere havde haft mus, også i deres varmeskabe, fik vi sat nogle fælder op. Og ganske rigtigt - igår var der gået en mus i fælden.. puha altså! S måtte igang med handsker, for jeg skulle altså ikke til at røre ved sådan en!
Men så igen, selvom jeg aldrig havde troet jeg skulle sige det, så var jeg faktisk ret lettet over, at det var mus. For det kunne jo have været rotter😳 føj altså!

Likes

Comments

Hverdag

Ja, jeg spiller også Pokémon. I know, måske har jeg bare ikke sluppet min barndom helt endnu, men det er fandme hyggeligt! Jeg spiller det på computeren, men som i kan se på billedet er det præcis som dengang man spillede det på gameboy! Man kan nemlig helt gratis downloade en emulator af de forskellige gamle spille konsoler, jeg bruger selv gameboy advance emulater, og så kan man også helt gratis hente en hel masse spil ned til den! Jeg bruger emuparadise.com, her kan man både downloade emulator og ROM (det hedder spillende når du downloader dem i den form)

De har alle de gode gamle, lige fra pokemon til supermario. Så hvis du også har en barnlig sjæl gemt i dig, og ikke længere har din gamle spille konsol, så er der håb endnu! 🙏

Likes

Comments