View tracker

Så skete det endelig! Nu kan man betale med kort på Nannasdesign.dk. Jeg er så glad! Jeg har ventet længe på denne dag, og nu er det endelig sket. Jeg håber i vil gå ind og tage et kig. Jeg glæder mig sådan til at der endelig kommer gang i shoppen🙏

Likes

Comments

Nannas Design

Så blev det mandag, puha det aldrig sjovt når vækkeuret ringer så tidligt efter weekenden! Men for at gøre mandagen lidt bedre har jeg fundet en vinder af min Giveaway: stort tillykke til Therese!
Tak til alle jer andre for deltagelsen, jeg lover jer det ikke er sidste gang det sker! Rigtig god Mandag til alle ❤️

Likes

Comments

Wuhu, jeg er så spændt lige nu og kan næsten ikke få armene ned. Som i ved, har jeg en lille webshop på Nannasdesign.dk hvor jeg sælger smykker som jeg selv laver. Jeg startede webshoppen tilbage i februar, men fandt hurtigt ud af, at det altså ikke bare lige var nemt at sætte sådan en op. Så det endte med at jeg i en periode havde et basic tema på webshoppen online, mens jeg på min egen computer sad og puslede med et meget flottere design og ny opsætning. Den blev så færdig og kom op for ikke så forfærdeligt længe siden. Men alligevel har jeg ikke haft nogle salg. Jeg har ikke tilbudt kortbetaling på shoppen indtil videre, og har hele tiden haft på fornemmelsen at det nok var derfor jeg ikke fik salg. Jeg kan se på sidens statistik, at folk besøger siden, og mange når også helt til kassen - men forlader siden igen uden at gennemføre købet. Mit problem har bare været, at jeg simpelthen ikke har haft råd til at smide flere tusind kroner for at få lov at tage imod kortbetaling, og det havde jeg læst mig frem til at det ville koste. Men igår ringede den sødeste mand og redede min dag - han fortalte mig nemlig om pensopay! Med pensopay kan man som iværksætter, med en lille virksomhed som min egen, få opsat kortbetaling på sin hjemmeside for næsten ingen penge - 60kr om måneden! Og ingen oprettelsesgebyr, hvilket er endnu en bonus. Så det har jeg nu sat i værk, og jeg er forresten også officielt ejer af mit eget firma, da jeg idag har fået mit CVR nr. Jubi! Så i løbet af næste uge bliver det muligt at betale med kort på shoppen, og jeg glæder mig sådan til, at det forhåbentlig begynder at gå fremad. Det er så spændene, at jeg nu rent faktisk har min egen registrerede virksomhed, og så er jeg min egen chef, haha jeg synes det lyder så fedt. I får selvfølgelig en update her på bloggen når det hele er sat op og færdigt. Og så får i også lige nogle billeder af nogle af de ting man kan købe inde på shoppen, i må også meget gerne tage et kig forbi hvis i har lyst. Kys herfra!

Likes

Comments

Nannas Design

Så er det blevet tid til en giveaway på bloggen, for lige at friske humøret lidt op ovenpå alt det her kolde og triste efterårsvejr der har ramt os.
I kan vinde et af disse armbånd fra Nannasdesign, alt i skal gøre for at deltage er:

1. Synes godt om dette indlæg
2. Skriv i kommentaren hvilket armbånd du ønsker at vinde

Vinderen bliver udtrukket på mandag d. 31 Oktober! Held og lykke 🙏

Likes

Comments

Nanna synes

Jeg følger flere kendte bloggere, bl.a Fie Laursen og Sarah Louise. Og tit sker det, at et indlæg jeg har læst på en kendt blog bliver taget op i medierne. Og den er næsten sikker hver evig eneste gang - folk kommentere KUN ud fra hvad de læser i den artikel, uden at have læst det egentlige indlæg, og vi ved jo godt hvor gode medierne er til at "glemme" nogle små detaljer i deres artikler så det hele ser lidt bedre ud. Nogle af de kommentarer der går igen og igen, er kommentarer om hvor meget de her bloggere bare kun skriver de ting de nu skriver for at få opmærksomhed osv. Og hvor lidt indhold de må have i deres liv hvis de virkelig skriver sådan nogle ting for opmærksomhed. Men, som blogger, personlig eller ej, skriver man altså oftest ting fra sit liv, også personlige ting, og har man som Sarah Louise (billedet er fra kommentarfeltet på BT'S seneste artikel om hende) en blog hvor man deler mange personlige ting, så forventer læserne også at det er det de får, og så nytter det jo ikke noget man skal tænke over hver eneste gang man laver er indlæg, om medierne nu kunne finde på at fortolke netop det indlæg på en eller anden måde og få folk på tasterne over det. Jeg ved godt at man som offentlig person aldrig ved hvad medierne nu vil skrive, men helt ærligt. Hvorfor har folk så ondt i røven, og hvorfor går de nu ikke lige ind og læser det indlæg artiklerne er baseret på, inden de bruger tid på at fortælle hvor meget de mener den person det nu handler om ik har noget indhold i sit liv eller er en medieluder. Kom nu lige ind i kampen. I må jo også synes det er spændene siden i sætter jer til at læse artiklen, for derefter at bruge yderligere tid på at kommentere på det.
Jeg forstår ikke hvad folk får ud af det, er det bare mig? 🙈

Likes

Comments

Hverdag

Jeg er virkelig godtroende, og nogle gange gør det altså at folk griner lidt af mig 😂 min familie har især fundet ud af at de kan få mig til at tro på næsten hvad som helst, som min far og mine brødre synes det er skide sjovt at bilde mig ting ind og så grine af mig, haha!

I sidste uge var jeg ude at gå med mine forældres hund sammen med min lillebror, og vi går ved en kirke tæt ved os hvor de er igang med at grave og alt muligt på græsplænen ved siden af kirken. Så fortæller han mig at det var fordi man havde fundet ud af, at der tilbage i 1700 tallet havde ligget en kirkegård, så nu var de ved at grave knoglerne op så ikke de byggede ovenpå en gammel kirkegård. Jeg kunne jo slet ikke se hvorfor han skulle fortælle mig det hvis det ikke var rigtigt! Men igår da jeg så var ovre ved mine forældre og spise, nævnte han det pludselig og ham og min far var flade af grin.. han har jo været hjemme og fortælle hvad han havde bildt mig ind og jeg har troet på det lige til igår, haha ups.

Ham og min far fortalte mig også en dag at de havde været ude og cykle 40 km, og de havde meldt sig til at cykle til Paris med team Rynkeby næste år.. det var først da min mor begyndte at grine jeg fandt ud af det bare var pis, det syntes de selvfølgelig også var skide sjovt 😂😂

Likes

Comments

Hverdag

Jeg gætter på at nogle af jer derude også er bloggere. Jeg ved ihvertfald selv at jeg godt kan lide at læse andre blogs, udover bare at skrive på min egen. Men jeg har ikke så mange jeg sådan lige følger, og jeg synes det er meget de samme blogs der går igen når jeg går på udkig efter nogle nye. Så hvis i har en blog, må i meget gerne smide linket til den i kommentaren, så jeg har noget nyt at læse og også kan følge med i jeres verden! ☺️

Likes

Comments

Hverdag

Nu hvor jeg er begyndt at gå i skole i en anden by, skal jeg rejse en del mere med tog end jeg har været vandt til. Jeg har egentlig ikke noget imod det, når de ellers køre til tiden.. og det gør de bare ikke hver dag, det tror jeg alle med bare lidt kendskab til DSB ved. Jeg havde tidligt fri idag, klokken 14, og tænkte fedt, så får jeg stadig lidt ud af dagen når jeg kommer hjem. Indtil jeg så kommer ind i et tog der er forsinkelser på fordi der idag er problemer med signalerne, så en masse toge har holdt stille osv. Det har taget næsten halvanden time, hvor togturen altså normal tager ca. 35 minutter. Så nu er jeg næsten hjemme samme tid som igår, hvor jeg altså havde senere fri. Tak dsb, super fedt.

Jeg ved jo godt de ik altid kan gøre for det, men når man er afhængig af offentlig transport, er det bare møgirriterende at der altid er er eller andet galt! Men okay, som en af mine lærere på skolen siger, så skal man se positivt på tingene, for hvis man er negativ er man selv skyld i at alting er noget lort. Så for at være positiv, er det da altid noget det var på hjemvejen og ikke imorges der var forsinkelser, så jeg ikke kom for sent i skole!

Likes

Comments

Ideér og gode råd

Nu har jeg efterhånden været igang i et stykke tid her på bloggen. Derfor tænker jeg lidt, at i måske sidder derude med nogle spørgsmål i gerne vil have svar på, eller måske bare har et eller andet tosset og sjovt at spørge om, bare fordi i har lyst. Så fyr løs i kommentarene med spørgsmål, og hold jer endelig ikke tilbage, jeg synes det er sjovt at svare på jeres spørgsmål. Så kommer der et Q/A indlæg på et senere tidspunkt med svar på jeres spørgsmål 😊

Likes

Comments

Hverdag

Idag var min første dag på hotel- og restaurantskolen, på grundforløbet som receptionist. Skolen ligger i valby, og jeg er ikke særlig god til at finde vej og slet ikke inde omkring København. Så dagen startede da lige med at jeg for vild - som i, jeg kunne ikke finde skolen.. heldigvis havde jeg taget er tidligere tog, netop fordi jeg vidste jeg nok ville fare vild. Jeg fandt det da også og fik fundet det rigtige klasselokale. Dagen har stået på intro og en masse informationer om uddannelsen og vores forløb på skolen. Så havde vi også et par små ryste-sammen lege så vi lige kunne lære hinanden at kende (jeg kan da også huske 2-3 navne) og så selvfølgelig en rundvisning.
Jeg tror så der skal lidt mere end en rundvisning til før jeg lære at finde rundt på den skole. Det er seriøst ligesom en labyrint! Mig og 2 andre piger fra min klasse brugte næsten 10 minutter på at finde kantinen fordi vi bare vadede rundt og ik vidste hvor vi var 😂
Men alt i alt en rigtig god dag, og en god klasse jeg er kommet ind i med en masse søde mennesker. Så jeg glæder mig til at starte fag op imorgen!

Likes

Comments