Hej på er! Hur mår ni? Själv har jag varit sjuk det senaste och därför har jag inte haft så mycket att uppdatera om. Har spenderat min helg med Felix och hans familj. Dom har byggt på det nya huset och jag har mest tagit det lugnt! Försöker vila ut och bli frisk. Är inne i en sjuk period, så fort jag blir frisk blir jag sjuk igen haha. Nu har jag precis varit ute på en kort promenad med hundarna och tänkte sätta på ett avsnitt av pretty little liars!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag tyckt att det är jobbigt att gå in på sociala medier. Att bara se "en perfekt" sida av "alla" stressar mig. Jag visar ingen annan sida så jag är absolut inte bättre själv. Men på senaste tiden har jag avföljt människor som jag egentligen inte vill följa. Samt börjat följa fler normbrytande konton. Och det är så jävla skönt. Att se flera olika kroppstyper när man scrollar ner på sitt feed. Alla är vackra precis som dom är, men jag ser bara 2% av alla kvinnokroppar och jag vill se betydligt mer. Har även börjat följa konton som har sin egna stil och som bara lyser utav självförtroende. Här är mina 5 favoritkonton som är normbrytande i olika skalor men som jag gillar att se i mitt feed!

Bree Warren

Vanessa Hudgens

Cassandra Klatzkow

Ulrikke Falch

Ashley Graham

Likes

Comments

Godmorgon!!... kanske inte alla som sover lika länge som jag men skriver godmorgon ändå<3

Sov hos Felix igår så sitter i skrivande stund på tåget påväg in till jobbet. Det kanske blir en jobbdag imorgon också men vi får se. Annars är jag hemma hos Felix och hjälper till med bygget på deras nya stuga! Ingen jätte händelsefull helg men ganska skönt ändå.

Igår skulle jag egentligen träffat vänner på stan och myst på någon bar. Men kände inte alls för det så det blev idol-mys med Felix istället<3

Likes

Comments

Dagen har gott ungefär som planerat. Det har varit en sån dag jag bockat av tusen saker man haft på "att göra" listan väldigt länge. SKÖNT! Efter körlektionen gick jag bort till Haga för att köpa hagabulle, lite obligatoriskt idag.

Ellen och jag körde en effektiv plugg-lunch på stadsbiblioteket och fick gjort ganska mycket. Efter detta hämtade Felix upp mig och vi hämtade mitt piano som har stått hemma hos mamma. Hämtade även ett paket från asos med massa smycken i! Felix fick agera fotograf och det kommer upp bilder på smyckena här imorgon!

Likes

Comments

Var på ett jättemysigt ställe idag som jag aldrig varit på innan. Station 16 på tredje lång, så där satt Ellen, Hanne, Jacob och jag hela kvällen!

Likes

Comments

Måndag: Ny vecka och det verkar bli en regnig sådan. Mysigt, men gör det mycket svårare att gå upp på morgonen. Denna dagen blir det skola, plugg, samt att packa ner sommarkläderna och göra plats för mysiga stickade tröjor.

Tisdag: På morgonen ska jag till salongen för att fylla på fransarna. Därefter blir det en lite längre skoldag pga att det ska hållas möte inför gymnasiemässan. Ellen och jag ska stå där någon dag nästa vecka, vill se till att vi står ihop. På kvällen går vi ut några tjejer för att ta några glas! 

Onsdag: Är ledig men det ska pluggas en del ändå. Har även körlektion innan lunch och fyller 18 snart så ska verkligen försöka ligga i med körningen nu. Vid 16 tiden slutar Felix jobbet så då ska vi hämta mitt piano hemma hos mamma och hämta ut ett paket som kommit från asos.

Torsdag: Träffa Lovisa efter skolan<3 Eventuellt ska Hanne agera modell till lite försmå märkeskläder jag planerar att sälja.

Fredag: Skola, körlektion och sedan träffa en gäng vänner på kvällen! 

​Lördag: ​Jobba några timmar och sedan träffa Felix på kvällen<3

​Söndag: ​Oplanerad dag än så länge! 

Likes

Comments

Det börjar bli kallare ute och bladen blir till varmare färger!! När solen skiner som idag är hösten verkligen hur mysig som helst. Pappa och jag tog en promenad igenom stan för att köpa födelsedagspresent till Sandra (min extra mamma). Jag köpte även lite grejer till mitt 18års firande, hur taggad är inte jag som börjar köpa grejer redan nu?! haha

Fick hem denna klänningen från na-kd idag som jag eventuellt tänkte ha på min 18års dag. Gillar färgen och materialet men är inte helt 100% på modellen. Tror den får vara kvar ifall jag inte hittar något bättre.

Likes

Comments

Likes

Comments