Halløj

Jeg synes lige at jeg vil lave en lille anbefaling på The Fault In Our Stars. Jeg har både læst bogen og set filmen et par gange og elsker dem lige meget hver gang. Historien handler om en pige der hedder Hazel Lancaster Grace. Hun har kræft, men ellers er hun en pige der er meget sarkastisk og laver ikke så meget andet end at se Topmodel, indtil hun møder Augustus. Jeg vil ikke afsløre noget, men alligevel lige sige at de to får en masse sjove stunder sammen.
Filmen er en romantisk, sjov og virkelig god film.
Det her er klart en af mine ynglings film, og jeg græder hver gang jeg ser denne film. Nu har jeg set den 3 gange og har grædt lige meget hver gang...
Så hvis man mangler en film til en pigeaften, så er denne her en kæmpe anbefaling!
Håber I synes filmen/bogen er lige så god som jeg synes.

-Nanna<33

Likes

Comments

Halløj!

Jeg vil fortælle lidt om min ferie i Hamborg. Min familie har altid haft en speciel kærlighed for Hamborg.

Min far, store bror og jeg kørte mod Tyskland mandag morgen. 3 timer senere stod vi foran vores hotel, Novotel. Det er det hotel vi plejer at være på, det ligger lige uden for Hamborg midte.

Det fedeste ved den tur var tirsdag aften, hvor vi skulle sejle over for at se Der Löwen Der König. Det er en musical, der er baseret på Løvernes Konge. Jeg har aldrig set noget lignende, wow det var det fedeste ever. Det kan klart anbefales. Inden vi så stykket, spiste vi en treretters menu med den vildeste udsigt. Vi kunne se ud over en del af Hamborg. Ingen andre ord end WOW kan beskrive den oplevelse.

Håber I nødt at læse lidt om min ferie. Jeg vil lige slutte af med at anbefale Hamborg, det er helt sikkert en af mine ynglings steder.

See Ya <33

Likes

Comments