En af grunde til at jeg ikke lavede så mange blogindlæg, som jeg vil havde gjordt, er simpelhen fordi at jeg i marts måned blev sygemeldt med en depression fra mit studie.

Jeg er dog den dag i dag ved at være oven på igen og skal genoptag mit studie til augus. Til november vil jeg nok stil og roligt vil begynde at blogge igen


XO Nanna Kastrup

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Nedenunder står der lidt om mig, så i kan lære mig lidt at kende.

1. Mit fulde navn er Nanna Nielsen Kastrup.

2. Jeg er 159 cm høj, og ønsker mig længere ben i julegave.

3. Jeg har en lille kat, som hedder Fie.

4. Jeg ELSKER Royal Copenhagen, og hvis det stod til mig, havde en hel masse af det.

5. Jeg bliver færdig med gymnasiet (EUX) sommeren ´18.

6. Har aldrig haft en en kæreste, det er nok fordi at jeg mangler selvværd og selvtillid.

7. Jeg har 2 mindre søskende. A & E.

8. Lige nu bor jeg i Århus, men vil gerne tilbage til København, da jeg har boede der over før. Hvis ikke det er København eller Århus, så skal det være New York, hvem vil gerne bo i New York.

9. Jeg er absolut ikke den store kød spiser, der jeg faktisk ikke bryder mig særligt meget om det.

10. Jeg er ordblind. Jeg altid følt det at være en ordblind har været en forhindring for de ting man gerne vil opnå, men jo ældre jeg bliver, har det i den grad osse været nemmer ved og accepter at jeg har sværte ved at stave.

11. Jeg bruger for meget tid på at tænke på min fremtidsmuligheder, især hvilken uddannelse jeg gerne vil søge ind på og hvad jeg gerne vil senere hen. Jeg er færdiguddannet på Århus Business College til juni 18, men med alle de uddannelse muligheder i dag er det jo sværte vælge, osse fordi du skal vælge den der rigtig for dig selv.

Håber i vil følge med, og at dette kunne give jer lidt et indblik i hvem jeg er.

XO Nanna Kastrup

Likes

Comments

Contains affiliate links

Studentergaver til hende

Nu er det jo meget snart stundenter tid, mange er gået på læseferie og venter spændt på at blive student. Det er et stort øjeblik som man gerne vil huske tilbage på. Jeg har fundet nogle perfekte studentergave til jer som jeg osse slev kunne finde på at ønske mig i studentergave til næste år (2018)


Likes

Comments