Header

1. Ipad pro, køb her 2. Meotine pels, køb her 3. Only Blazer, køb her 4. Instant Effects Instant Lip Plumper, køb her 5. Calvin Klein bh, køb her 6. Royal Copelhagen krus, køb her 7. Skin roller fra Swiss clinic, køb her 8. Nespresso Creatista, køb her

Only har lige fået den fineste blazer i forretningerne. Jeg har været inde og prøve den og den sidder perfekt. Jeg fik desværre ikke købt den, men jeg skal helt sikkert anskaffe mig den i januar. Desuden ville jeg elske at påføre mig Meotine's røde pelsjakke (der ovenikøbet er på tilbud). Jakken vil helt sikkert holde mig varm i vintermånederne, så den får en kæmpe plads på ønskelisten.

Jeg er nok en smule små afhængig af kaffe og indtil nu, har jeg også været mere end tilfreds med min Nespresso Citiz & Milk. Efter Lasse og jeg er flyttet har vi dog fået mere køkkenplads, så nu har jeg plads til en lidt større kaffemaskine, med flere funktioner. Jeg er vild med Nespresso's kapselsystem, så derfor er det Nespresso Creatista der er på månedens ønskeliste. Jeg ville elske at hælde min morgenkaffe op i de smukke Royal Copenhagen krus, der også får en kæmpe plads på ønskelisten.

Udover førnævnte har jeg en ipad, en skin rooler, en lip plumper og en Calvin Klein bh på månedens ønskeliste.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Har du planer om at ligge på sofaen og slappe den hele weekenden, men ved du ikke hvilken serie eller film du skal gå i krig med? Tro mig, det kender jeg alt for godt! Det er faktisk mit evige søndags problem. 

Jeg har efterhånden været hele Netflix's sortiment igennem og derfor har jeg samlet 10 af mine Netflix favoritter, der helt sikkert kan underholde dig, hele weekenden.


1. Modern Family
Det her er min absolut go-to serie. Jeg elsker at se Modern Family, når jeg ønsker at se en serie der ikke kræver den store koncentration. Modern family er hyldende morsom, og hvis du er en af de få, der stadig ikke har set serien, vil jeg klart anbefale dig at gå i gang.

2. Black Mirror
Black Mirror er en serie der ikke består af sammenhængende afsnit. Alle afsnit har et forskelligt plot, så det er nærmest små kortfilm. Alle afsnit i serien tager udgangspunkt i vilde fremtidscenariere. Black Mirror er ikke for sarte sjæle, men hvis du er til sådanne slags serier, lover jeg at du ikke bliver skuffet.

3. 13 Reasons why (Døde piger lyver ikke)
13 Reasons why, må nok være den sørgeligste serie jeg har set på netflix. Serien handler om en ung high school elev, ved navn Hannah Baker, der begår selvmord. I serien følger man en af hendes venner der prøver at opklare hvorfor hun tog livet af sig selv. Denne her serie, trækker virkelig tårer, så hvis du er i dit sørgelige hjørne, kan 13 reasons why helt klart anbefales.

4. Orange is the new black
Orange is the new black, vil helt sikkert holde dig underholdt. I Serien følger man en række kvindelige indsatte i deres kamp om overlevelse i et fængsel lidt ude for New York. Serien vil både få dig til at græde og grine. Orange is the new Black er 5 sæsoner ren underholdning.

5. First they killed my father
First they killed my father, er en film der minder os om at vi skal passe på hindanden. Filmen følger en lille pige fra Cambodia, der ender med at blive børnesoldat under de røde khmerer. Jeg behøver ikke at sige andet end den bestemt er værd at se, også er den instrueret af ingen mindre end Angelina Jolie.

6. Friends
Behøver vidst ikke så meget forklaring, vel?

7. The people V. O.J. Simpson
I denne serie følger man hele retsagen om O.J. Simpson, der eftersigende skulle have dræbt sin kone og hendes elsker. Serien er skidespændene, og kan klart anbefales hvis du leder efter en god krimiserie.

8. The Fundamentals of caring
Hvis du mere er ude efter en film fremfor en serie, og trænger til et godt grin, så burde du se denne netflix komedie. Filmen handler om en ung handikappet mand, der tager ud med hans plejer, for at få en på opleveren. Filmen får dig helt sikkert til at grine, men får nok også sat nogle tanker igang, da den også får vendt nogle alvorlige emner.

9. Manhunt: Unabomber
Endnu en fantastisk krimiserie, hvis du spørger mig. I serien følger man en kriminalbetjent der prøver at fange terroristen Ted Kaczynski, også kendt som Unabomberen, der sendte brevbomber ud i USA fra 1970’erne til 1990’erne.

10. The OA
The OA, er lidt speciel, men når man først kommer igang med serien skal man nok blive grebet af den. Serien handler om en ung kvinde, der har været forsvundet i mange år, og pludselig vender tilbage. Hun har haft nogle nær døden oplevelser, hvilket giver hende nogle mærkelige krafter.

Likes

Comments

Hej allesammen, velkommen til mit univers.

Mit navn er Nanna og jeg er 22 år gammel. Jeg har længe gået og leget med tanken om at starte en blog. I den forbindelse har jeg tit spurgt mig selv hvad bloggen skulle handle om, og for at være helt ærlig, må jeg være jer og mig selv, et svar skyldig, for jeg ved det ikke helt præcis. Jeg ved dog at denne blog bliver mit eget lille univers og min online dagbog, som jeg virkelig håber i vil være en del af. Bloggen kommer til at handle om lidt af hvert og alle er selvfølgelig velkommen til at bidrage med ideer, kommentarer samt ris og ros.

Jeg har utrolig mange ideer og tanker, som jeg glæder mig til at skrive ned og dele med jer.

Jeg har glædet mig meget til at komme igang, så jeg håber i vil tage godt i mod mig og læse med når der bliver taget op i de store og små emner.

Jeg kan ikke vente med at dele mit liv, mine oplevelser og min hverdag med jer.

God fornøjelse.

Nanna

Likes

Comments

Instagram@nannaelmquist