Header

Hey dolls!

Så blev fashionweek skudt i gang! Jeg har allerede set en del shows - igennem de sociale medier ;) På trods af mine 5 år i København, har jeg endnu ikke deltaget til én eneste. Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor - jeg har bare haft det fint nok med at følge med over instagram. Det samme gælder for fashionweek i år. ;)

Istedet for at besøge modeshows, har vi selv haft besøg af min kærestes mindre søskende. Så selvom der ikke har været nogle vilde planer, har vi alligevel skulle aktivere to på 10 og 15 år. Vi har derfor besøgt alle de steder der skal besøges, når man kommer fra jylland - hvilke dage!

Efter deres besøg, tog jeg hen i et showroom på Nyhavn, hvor min søster sidder i denne uge. Her var der både snacks og vin - lige hvad man trænger til efter nogle dage med fuld knald på.

Nu venter en weekend med arbejde, og så er min "fashion" week overstået.

Håber I får en dejlig weekend!



Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

​Så gik der alligevel 2 måneder.... 2 MÅNEDER !? Min blog opstart har virkelig haft en dårlig start, selvom jeg tidligere nævnte at denne gang skulle det gøres ordentligt, HA.

Well, nu er jeg tilbage! Jeg har i mellem tiden været på ferie. Denne ferie skulle dog først have været fundet sted i oktober, men grundet virkelig dårligt sommervejr (seriøst?), kunne vi ikke vente og bestilte en afbudsrejse til byen over alle - Sunny Beach. Selvom byen har en meget dårligt ry, tak til Sommer i Sunny Beach, så har vi kommet der en del år efterhånden. Der er garanteret godt vejr, maden er ikke fantastisk, men det er billigt. Så hvis man er til pool, sol, varme og pommes i lange baner, er det altså en ret fin ferieby. 

Udover ferie, har jeg fået nyt job. Jeg har fået tilbudt job i en anden H&M butik, som ligger meget tættere på min bopæl, hvilket er fantastisk. Ikke mere med at stå op kl. 4 om morgenen og ligne et spørgelse. Jeg har faktisk menneskelige mødetider og er garanteret fri på alle helligdage - har jeg fortalt at jeg glæder mig? Dette job starter jeg allerede på d. 1/8, så jeg har kun én vagt tilbage i lufthavnen!

Ellers har jeg drukket rigeligt aperol spritz, besøgt familie i jylland og spist en masse god mad med en masse gode mennesker.

Alt i alt har de seneste 2 måneder været rigtig gode - håber de næste blive lige så.


Likes

Comments

Mit første indlæg.. Sidst jeg lavede et indlæg var i 2009, hvor en veninde og jeg fik den geniale idé at oprette en blog. Den blog overlevede i 3 måneder, før den blev glemt og til sidst slettet. Men nu vil jeg prøve igen! Denne gang mere seriøst - jeg vil i hvert fald gøre alt hvad jeg kan.

Men mere om mig. Jeg hedder Nanna, er 24 år og bor i København med min kæreste. Jeg arbejder til daglig i H&M, men blev i 2016 færdigudannet multimediedesigner. Så jeg trænger derfor til at komme ud med lidt af kreative kaos, der nogle gange er i mit hoved ;)

Mange gange velkommen!

Likes

Comments

På denne regnfulde søndag, drømmer jeg om varmere himmelstrøg og kolde drinks. Dette har dog lange udsigter, men jeg ser frem til de to uger i oktober, hvor der kun skal tages stilling til hvilken drink der skal indtages ;)

Likes

Comments