Hej søde og dejlige mennesker! 🌸


Mandag d. 07-08-17:

Det var en hel særlig dag, jeg havde første skoledag på HTX (Hansenberg Teknisk Gymnasium) i Kolding.

Stop op klokken 05:00:

  • Spiste morgenmad.
  • Gik i bad.
  • Tog tøj på og parkkede min taske.
  • Lavede min madpak

Var på skolen lidt i 8, da jeg kom ventede alle første g´erne på rektoren. Da rektoren så kom, bedte han alle os som havde meldt sig ind på HTX, at skulle hen til bistroen (kantinen). Der sad jeg og alle de andre, mens der blev holdt velkomsatler, imens vi sad der blev der taget nogle billeder, hvor fotografen tog nogen stykker af mig. Derefter blev os elver delt i to klasser. Vi blev råbt højt en efter en, jeg kom i 1.X. I min klasse er vi 33 personer og ud af alle disse mennesker er vi kun seks piger.

Vi kom ind i vores klasse, hvor Kim Ulrik og Torsken (kontakt lærere) havde bestem hvor man skulle side. Jeg skulle side helt bagerst sammen med kun en anden på vores række, det var en pige som hedder Negin. Vi begyndte at snakke rigtigt godt sammen, som om at vi havde kendt hinanden i flere år.

Efter noget tid fik vi frikvarter, hvor mig og Negin bare gik rundt. Da vi skulle til at skulle til time igen, kom fotografen og stillede os spørgsmål omkring, hvordan den første dag havde været. Vi kom så forsent til timen. Vi skulle arbejde i grupper, Negin og jeg var sammen med Tobias og Mikkel. Vi skulle bygge en bro som skulle være en halv meter høj og halvanden meter lang. Min gruppe og jeg klarede det ikke så godt, tennisbolden kunne ikke rolle på vores bro.

Da vi kom ind i klassen igen, var der afsteming om hvem der skulle vinde og vi havde regnet med at skulle tabe, men vi vandt sku. Det var lidt om hvordan første skoledag var for mig.

Tirsdag d. 08-08-17:

Stod op klokken 05:00 og gjorde mig klar ligesom de andre dage.

Skulle tage tage toget og en bus til skolen for første gang, heldigvis kunne jeg føles med en af mine brødre som går på den samme skole. Da vi havde taget toget og vente på Kolding stadion på bussen, var der en fra min klasse som kom hen til mig og spurgte mig, om jeg vidste hvordan man kom hen til skolen.

Vi stod så af bussen og ham Jeppe, som spurgte mig, vi fulgtes så ad over på skolen. Vi snakkede lidt med hinanden, vi kom ca. en halv time før alle andre i klassen. Der sad vi så bare og snakkede om alt muligt, da folk så begyndte at komme, så stoppede vi med at snakke.

Ja, der skete ikke så meget andet den dag, end at det var en hel almindelig skoledag.

Onsdag d. 09-08-17:

Min morgenrutine er den samme hele uge! Så springer bare lige til dagen de næste dage.

Jeg kom ind i min klasse om morgen, og det var mega akavet. Alle dem som var kommet, de sad på deres mobiler og spillede. Satte mig ned og ventede på min veninde - vi gik så ud på gangen, for der følte vi at vi kunne snakke, uden det var akavet. I frikratevne er det underligt, for der kan folk godt snakke med hinanden, De er sikkert bare morgentrætte?

Tror vi skulle til frikvarter, hvor jeg stødte på en dreng i døren, som også skulle ud. Han gjorde tegn til jeg gerne måtte gå ud først, han gjorde det også da vi skulle ind i klassen på et tidspunkt, sikke en charmetrold.

Vi skulle lave sådan en navnleg, fordi vi skulle have en lære som vi ikke havde haft før. Legen gik ud på at den første sagde hans/hendes navn og en fritidsinteressere, også skulle den næste sige det samme som personen før og så sig selv. Det gjorde vi så række for række og i min rækker er vi kun to. Da vi så kom ned til min række skulle nogle drenge prøvede at få os til at sige rækken før + vores egne. Vi skulle så kun sige vores egne.

Torsdag d. 10-08-17:

Satte mig på min plads i klassen. Så kommer ham charmetrolden og vi giver et hurtigt blik til hinanden med et smil på. Gik ud efter han kom, fordi jeg synes det var akavet, gik ud til min veninde. Min veninde og jeg gik ind i klassen, da vi skulle til time.

Negin og jeg er blevet meget gode venner, med en som sidder på rækken foran os. I hver time, laver vi tre ansigter til hinanden. Det er dejligt det med, at vi ikke altid pjattet heletiden, men at vi også er seriøse. Da vi fik fri fra skole, spurgte "J" mig om jeg vidste hvordan man kom til Vejen fra Kolding. Sagde selvfølgelig ja, så vi fulgtes ad og lærte hinanden noget bedre at kende. Da vi så kom til Vejen, spurgte han sin mor om hun ville køre forbi Skodborg. På vej hjem skulle "J" og hans mor ud og handle - jeg skulle med, det var underligt, men hyggeligt.

Fredag d. 10-08-17:

Så blev det fredag, slutningen på en helt fantastisk uge. Synes min klasse er helt fantastisk, mange af os snakker sammen, som havde vi kendt hinanden i flere år. Det er en dejlig fornemmelse. De sidste to timer var jeg ude på gangen med Negin. "J" og "K" diskuterede hvad for nogle kapitler vi skulle læse. Så spurgte de mig og jeg sagde 3-4, ligesom "J". Så gik "K" ind og spurgte læren, hvor "J" og jeg havde ret. Da Torsken kom ud sad "J", "K", mig og snakkede med Torsken omkring linjerne på skolen.

Vi var på vej ind i klassen sagde "J", at hans mor godt kunne køre mig hjem fra Vejen, men skulle til Elitemøde i Vejle. På vejen ud snakkede jeg med "K" og "A", også mens jeg ventede på min far. Skulle så gå, så jeg sagde "Vi snakkes" og så sagde de noget til mig igen.

Det var så min første skole uge på HTX, er så glad for min klasse. Kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at se dem i morgen.

Håber I har haft en god weekend

Go´ skoledag i morgen - Nanna Christensen

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Heeei, dejlige læsere! 🌸

HVAD SKER DER?! Det er i dag blevet udtaget til eliteholdet i karate, det var noget jeg ikke havde regnet med at ske før om nogle år. Var i dag til sommer træning i Vejen Idrætscenter fra 18-20. Træingen blev færdig med sved på panden og ny viden, efter jeg havde omklædt til mit normale tøj igen, opdagede jeg en besked fra Jeanette. Jeanette havde vedhæftet en fil, hvor der stod noget om trænings tiderne, stævner, men også omkring skole, fordi der skal stadig kunne være plads til lektier siger trænerne.

Kan ikke forstå det, bare efter nogle få måneder, hvor jeg har kæmpet konkurrence. Ja, hvad skal man sige? Jeg er kan slet ikke finde nogle ord, der beskriver hvor glad jeg er for det, det er som en drøm jeg ikke kan vågen fra.

Jeg kommer til at skulle til at skulle træne 4-6 gange om ugen, komme til stævner i blandetandet uden for Danmark. Der er allerede blevet langt en fast dato, hvor vi skal til Tyskland og overnatte!

Synes lige jeg skulle dele denne dejlige nyhed med jer!

God sommerferie

Kys Nanna Christensen

Likes

Comments

Heeeei, dejlige mennesker! 🌸

Ved ikke med jer, men jeg har gået til rigtigt mange sport som fodbold, håndbold, batminiton osv. har prøvet mange forskellige sport. End til for 3½ år siden, da jeg begyndte til en meget udsædvanlig sport for en pige at være, nemlige karate. 

For et års tid siden tænkte jeg på at stoppet helt, fordi jeg mistede gnisten! Jeg fandt gnisten igen, da jeg valgte at melde mig til et stævne, uden nogen som helts kendskab til det. Meldte mig til og begyndte at træne op til stævnet og fandt ud af at det var dether jeg ville. Jeg vil tage til stævner og have det sjovt med de folk jeg kæmper mod.

D jeg så skulle til mit første stævne trænede jeg tre uger op til stævnet - to gange om ugen, fandt så ud af, at jeg skulle op mod landsholdkæmpere, en der vandt bronze til VM (Verdensmesterskab) og tænkte bare "NEJ! Jeg kan lige så godt lægge mig til at dø!"

Stævnet var i Odense, så der var en lille køretur over til Fyn, selvom jeg skulle kæmpe mod sorte bælter, landsholdkæmpere osv. gav jeg den stadig max gas og vandt bronze.

Karate stævner er som en stor familie, alle kan snakke med alle, men når man skal kæmpe tænker man ikke på man lige har haft det sjovt med modstanderen -. det gælder kun om at vinde! Selvfølgelige er der også dårlige taber til sådan nogle stævner, hende verdenmesteren jeg var oppe mod og vandt med, hun ville slet ikke sige tak for kampen fordi jeg kom som helt og vandt mod hende.

Jeg har den dag i dag første violet (5. kyu) og er halvejs til sort!

Træner i Vejen Idrætcenter - tirsdag og torsdag kl. 17:30 - 20:30

Træner også i DGI huset i Vejle - de fredag kl. 17:15 - 19:45

Håber I dejlige mennesker fik et indblik i min sport og hvorfor jeg forsatte med det!

God weekend - kys Nanna Christensen

Likes

Comments

Hej og velkommen dejlige mennesker! 🌸

Jeg har i et stykke tid gået og overvejet at skrive lidt omkring mig selv. Jeg synes det er svært, at skrive om min familie og venner, når I ikke ved særlig meget om det. Derfor vil jeg i dette indlæg, fortælle jer kort om min familie, mine søskende og skolen.

Min familie og jeg bor som sagt i en lille by nær Vejen. Til dagligt går jeg i 9 klasse på Grønvangskolen i Vejen, hvilket har været hårdt. Jeg har i gennem hele mit skoleliv gået i skole, i Skodborg, hvor er der jeg bor. Da jeg skulle i synende klasse blev jeg rykket ind på Grønvangskolen, fordi der ikke var en syvende klasse på Skodborg Skole. Vi blev slået sammen med Askov og Grønvangskolen, jeg skulle starte i en klasse hvor jeg ikke rigtigt kendte nogen. Føler ikke jeg igennem disse tre år har haft nogen jeg har kunne stole 100% på. To uger før sommerferien i ottende, blev jeg truet af en jeg slet ikke kendte, det var fordi en af den som jeg troede var min veninde havde startet et rygte om mig - det var hårdt! Det har gjort at jeg i 9. klasse har stået meget alene, fordi jeg ikke har følt de andre piger ville snakke med mig.


Nå nok om skolen... Min familie består af af min mor, far, lillebror og mine tre store brødre. Hvis jeg skal starte et sted, så bliver det ved min storebror, Andrè. Min bror er lidt ældre end mig, han er nemlig 21. Min bror bor i Svenborg. Jeg har ikke så meget kontakt til ham, som jeg nogen gange ville ønske jeg havde, men sådan er det jo nogle gange. Det er lidt svært, når der er så travlt, med arbejde, skole og fritid.

Thorbjørn, også kaldt TB. Min bror er ligesom Andrè lidt ældre end mig han er nemlig 19 år og bor stadig hjemme, men selvom han bor hjemme snakker jeg ikke så meget med han som jeg i virkeligheden ville ønske. Han har travlt med 2.g, vennerne, fester og træningen.

Rune. Den sidste af mine store brødre. Han er kun 17, så han er kun et år ældre end mig. Hvis jeg nogenside har bruge for hjælpe til lektierne, så er han der altid for at hjælpe mig, der er bare en ulempe, det er ikke altid jeg kan forstå ham. Han tænker på en meget speciel måde, som ikke mange mennesker forstår.

Så er vi noget til den sidste og det er min lillebror, Asger. Han elsker at spille fodbold, lave sjov og ballade. Selvom han kan være en rigtig lille møg unge, så er han virkelig også min lille guld klump. Han er den som kan irritere mig aller mest, men alligevel så er han også den jeg holder mest af. Når jeg ikke har lyst til at sove selv, eller bare en at hygge med, så er det altid Asger man skal kalde på.

Der er også mine forældre, det er bare mine helt normale forældre ligesom alle andres. De er der altid for mig, og støtter mig altid. Selvom jeg ligesom med mine andre brødre, kan skændes utrolig meget med dem, så er de også dem med en stører betydning for mig. Jeg er så utrolig stolt af, at kalde mine forældre for mor og far!

Håber I fik et lille indblik i mit liv!

- Nanna Christensen

Likes

Comments

​Hey smukke mennesker og velkommen til min blog! 🌺


Jeg har længe gået og overvejet om jeg skulle starte en blog, og nu har jeg endelig taget mig sammen. Jeg elsker at dele ud af mine passioner og viden indenfor de forskellige ting.

Som i nok kan regne ud, så hedder jeg Nanna Christensen og er 16 år gammel. Jeg lever et helt almindeligt teenageliv, ligesom alle andre ung. Jeg nyder at opleve en masse ting, tage ude i naturen, rejse og være sammen med dem jeg holder af.

Jeg vil derfor her på bloggen primært fortælle om min helt normale hverdag og mit privatliv, og om tøj, rejser, mad og en masse hyggelige stunder.

Jeg håber I vil tage godt imod mine opslag. Jeg glæder mig rigtig meget til, at dele mine ting med jer.

- Nanna Christensen

Likes

Comments