Header
View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Så var det en ny vecka och ny dag 👍 tyckte det kändes bra i morse när jag klev upp och gjort mig iordning ända tills jag klev ut tillsammans med älskade Playboy för att gå en promenad då min panikångest satte igång, hatar verkligen när dem där overklighetskänslorna kommer som gör att man blir rädd, yr, helt matt i hela kroppen och de känns som man ska stupa i vilken sekund som helst.👎
I vanliga fall brukar jag och Playboy alltid gå en långrunda på morgonen men i morse gick de verkligen inte, nog att vi gick en runda (som för vissa andra kanske skulle anses som lång, vilket nog är smaksak) så han fick göra sina behov men inte så långt som i vanliga fall så blir att försöka bege sig ut om en stund för att försöka gå en liten längre promenad.
Och dagar som dessa då panikångesten är på besök är jag verkligen tacksam över att jag inte är ensam utan har min familj som finns & stöttar mig ♡
(Vilket jag är annars också såklart men ibland kommer såna moments då man verkligen uppskattar de hela extra mycket)
Ha de gott så länge ✌

Likes

Comments

Sitter just nu med hårfärg i huvudet och väntar på att tiden ska gå så jag kan tvätta ur det och sedan bege mig ut med Plaboy på en runda.

Igår blev det en sväng in till Nässjö mm men för övrigt så var det en ganska lugn och skön dag med film och mys under kvällen tillsammans med stjärnan.

Natten till torsdag så sov jag knappt ingenting eftersom jag hade fått infektion i halsen och tandköttet på grund av en visdomstand som jag ska få operera bort vilket jag inte alls ser fram emot eftersom jag ogillar sjukhus och att bli sövd, kunde knappt öppna munnen så går just nu på penicillin och får äta 6 tabletter dagligen.

Ogillar verkligen dagar då man inte kan träna eftersom jag verkligen tycker om det så mycket och hade planer på att gå idag eftersom tandläkaren ändå sa att det var okej att jag gick dit så länge jag kände mig pigg, men eftersom jag till och från känner mig allmänt beng i huvudet (på grund av pencillinen eller infektionen vet jag inte) och nästintill lite sjuk efter jag börja med tabletterna så är det bättre att ge det en dag till för att se och hoppas det hela blir bättre imorgon.

Är ju liksom bättre att ta det säkra före det osäkra hur mycket jag än vill träna och tycker det är skit jobbigt att vara ifrån gymmet eftersom det är en infektion det handlar om och det även skulle kunna sprida sig om man har otur och inte lyssnar och ser till kroppens bästa.

Ska iallafall kolla på film under kvällen med hjärtat, man får ju försöka göra det bästa av det hela helt enkelt, blir ju vad man gör det till sägs det ju eller vad säger ni? 😉

Men nu ska jag tvätta ur mitt hår så hoppas ni alla får och har en toppen lördag så hörs vi kanske senare.😊

Ha det gott✌

Likes

Comments