Header

Morning!
Hoppas ni/du har sovit gott. 🙂
04.40 vakna jag upp i morse av Playboy som behövde gå ut, han har vart riktigt dålig i magen ända sen igår så är lite mer eller mindre förvånad över att han inte behövt gå ut under natten faktiskt.
Inte vart så mycket bloggande nu på dagarna men har inte mått riktigt bra sen vi kom hem från mamma och dem...så har helt enkelt försökt att bli och må bättre under dessa dagar.
Igår var jag & träna i vanlig ordning, tog tag i dagens alla ärenden/måsten etc. plus fick även lite goda nyheter. 🙂
Ska iallafall försöka fixa ordning mig nu innan det är dags att gå ut igen men hoppas ni sovit gott & får en bra start på denna morgon så hörs vi lite senare. 🤗

Likes

Comments

I fredags efter träning plus annat smått & gott drog vi iväg till mamma och dem i ren impuls vilket ändå var riktigt roligt.
Haft riktigt roliga och minnesvärda dagar  då vi hittat på en massa samt att jag har hälsat på min älskade mormor som blev så glad att hon börja gråta. 😍❤
Trivs verkligen som fisken i vattnet här nere men idag vankas det hemgång då det är vardag imorgon, då man ska ta tag i en del ärenden mm
Hoppas ni haft en bra helg
See ya ✌🤗

Likes

Comments

Godmorgon Världen!

Allt bra med dig/er? 👀

Vart vaken sen 05.00 vilket var då jag vakna upp idag pigg & alert 😊...... har druckit kaffe mm och ska nu snart fixa ordning mig lite tänkte jag..

Trodde iallafall att jag skulle sova till halv sex i vanlig ordning eftersom jag ändå inte la mig alltför tidigt igår, men tydligen inte hehe.... brukar ju få såna här perioder då och då ibland när det känns som kroppen inte alls behöver mycket sömn och det känns som den vill köra igång med massa grejer när man vaknar upp....Sen i samma veva så är jag inte speciellt trött på kvällarna heller utan känns som man hade kunnat vara vaken jätte länge trots att man vart uppe sen tidig morgon... MEN jag väljer ändå att gå och lägga mig på kvällen för jag vet att några timmars sömn behöver kroppen få iallafall.

Men sen efter ett tag så vänder det vilket brukar resultera i att jag blir mer trött & får lättare att sova. hehe.

Sen är det ju faktiskt viktigt att kroppen får sin sömn också med tanke på att jag annars kan få panikångest och såna där overklighetskänslor om jag inte sovit tillräckligt, men är ju inte alltför lätt alla gånger uppenbarligen..

Kanske är det för kroppen har svårt att komma ner i varv eller man har för mycket i huvudet kanske... men vem vet för det kan man ju grubbla över hur mycket som helst tror jag utan att få någon direkt klarhet i vad det är som gör så att det blir så ibland hehe, det enda jag kan göra är väl se om jag lyckas se nått samband med att det blir så ibland.

Tänkte iallafall att jag skulle fixa det som behövs nu innan det är dags att ta tag i dagen så önskar er en bra start på denna morgon.

Ha de ✌

.Bildresultat för smile positive gif

.
Likes

Comments