Hey folkens.

Sidste uge startede jeg på Gribskov efterskole, og dsv måtte vi ikke have vores mobiler i den uge.

På en måde synes jeg det er helt okay, for så lærer vi også hinanden meget bedre at kende, i stedet for at sidde og glo ned i en mobiltelefon.

Jeg ankom søndag eftermiddag hvor jeg var vildt spændt men også ret nervøs, da jeg var fremme fik jeg med det samme mit værelse og derinde stod mit roomie Sara. Resten af dagen lærte vi bare hinanden og kende.

Den første uge var introuge hvor vi om onsdagen skulle på telttur i tre dage ude i en skov, lejrpladsen lå ca. 20 km væk fra skolen så vi skulle cykle derhen.

Da jeg ikke er meget for at bo ude i skoven, synes jeg det var lidt træls at vi skulle sove i telt udenfor, men ellers var det virkelig hyggeligt at sidde om aftenen ved bålet, hvor vi grillede snobrød.

Da vi skulle hjem om fredagen var alle vildt glade, for endelig var der kun nogle timer før man kunne komme hjem og i bad. Tre dage uden bad er virkelig nederen! Vi fik også vores mobiler tilbage så de første to timer var alle bare asociale.

Den første weekend var en blive weekend, vi så mange film og jeg var på min første nettotur👌

Mandag fik vi vores IPads da vi er en papirfri efterskole, så den dag gik ud på at lære alle programmerne og bare generelt ipaden at kende.

Tirsdag havde jeg min første rigtige skoledag i 10E, og selvfølgelig fik vi allerede lektier for.

I dag er det onsdag og jeg skal have medie hele dagen, da jeg har valgt medie som linjefag.

Håber i har det godt!❤️

-NanettekristineLikes

Comments

Hey folkens!

Ja nu tog jeg mig endelig sammen til at starte min egen blog.

Nu lidt om mig. Mit navn er Nanette, jeg er 16 år og bor i en lille by kaldt Havdrup på Sjælland.

Her i juni afsluttede jeg folkeskolen. Det er så fedt endelig at være færdig, og her efter sommerferien skal jeg gå i 10 på Gribskov Efterskole (Glæder mig helt vildt).

I min fritid gik jeg til dans (men stoppede pga efterskolen) men ellers elsker jeg også at fotografere, alt fra naturen til portrætbilleder.

Her på min blog vil jeg mest skrive om mit liv på efterskolen og de oplevelser jeg kommer på, ellers vil jeg bare generelt skrive om hverdagen som 16 årig.

Glæder mig til at komme i gang, og håber du vil følge med.

- NanetteKristine

Likes

Comments