Äntligen fredag och jag ska skaffa moppe klass 1 kort (AM)
I måndags och i onsdags har jag varit på moppekurs, det var 8 timmar långt sammanlagt så det känns väldigt skönt att ha gått på dem.
Idag (fredag) var det manöverbana, jag var väldigt nervös innan och det kändes inte så bra för när jag skulle skjutsa och åka slalom samtidigt så välte jag 3 koner och tog ner fötterna då och då, det var ändå kul xD. Men som tur så fick jag ändå godkänt. Så nästa vecka på tisdag och fredag ska jag ha uppkörning, är sååå himla nervös inför det så i helgen blir de mycket moppe plugg.

Moppen på bilden ska jag köpa om jag klarar uppkörningen och teoriprovet så är väldigt taggad. Hoppas ni också har roliga saker att se fram emot och hoppas ni kommer få en trevlig helg!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Erkänn att du blev lite sugen på donken nu när du såg bilden..😏
Jag var iallafall där med min kompis Frida och eftersom att vi kommer praoa där en hel vecka så tror jag vi kommer tröttna väldigt mycket på Mc Chicken, Big Mac och allt det där.
Jag kommer uppdatera mer om vad vi tycker om att praoa där osv vecka 42 så håll utkik.

Hoppas ni kommer få en fortsatt bra helg :)

Likes

Comments

Hej hej! Idag har jag sprungit broloppet som var 5km, jag sprang på ca 30 min och är väldigt stolt över det. Vill också ge cred till alla som sprang.

Ifall ni inte ser så är jag VÄLDIGT oseriös på sista bilden fast om jag ska vara helt ärlig så såg jag ungefär ut så när jag skulle springa in i mål xD

Men hoppas iallafall att ni kommer få en trevlig helg :)


Likes

Comments