Header
View tracker

Två ifrån snap, nancyulm heter jag där om ni vill följa mina dagar lite tydligare!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tjohej, mår ni bra, ja tack mår super bra! Idag blev det inte någon lång dag i skolan, slutade vid klockan 1 eftersom den sista lektionen blev inställd pågrund av lite saker. Så jag åkte hem direkt när jag slutade för jag var så trött. Jag gjorde lite sallad och när jag satt och åt kom morfar förbi och en liten stund senare kom också Alen. Sen har det inte hänt något speciellt nu på kvällen. Alen åkte hem för en liten stund sen och jag sitter nu här framför datorn och skriver till er men ska gå och duscha snart och lägga en ansiktsmask som ni vet att jag älskar haha!

Jag hoppas att eran onsdag också har varit bra och att ni har lärt er mycket roliga saker i skolan. Så ses vi puss !

Likes

Comments

View tracker

http://nouw.com/virresblogg

Gud vad roligt jag vann veckans blogg på Veronicas fina blogg. Blir verkligen jätte glad och är mycket tacksam. Så kolla in Veronicas blogg där hon skriver om hennes liv, om hennes barn, om smink och mycket mer!!

@VIRRESBLOGG

Likes

Comments

1 // 2 // 3

Älskar verkligen dessa tre sätt. Min favorit av dom här tre måste nog vara den första som är grå. Vilken är eran favorit och gillar ni Rebecca Stella kläder??

Likes

Comments

Åh hej! Tänkte göra en lite update ifrån dagen. Som jag berättade i det tidigare inlägget så åkte jag och familjen förbi min faster och familj på adventsfika. Vi hade det jätte mysigt och lekte med deras barn. Snackade också mycket med min faster om skolan osv för hon själv är lärare så hon kan ge mycket bra råd och tips. Efter vi hade vart där så gick jag och mamma snabbt förbi stan för jag var tvungen att köpa ett nytt puder och lite annat. Men nu är jag hemma, sitter framför en film ny duschad med en ansiktsmask. Det fick bli en mys kväll idag med lite spa. I morgon är det måndag igen vilket innebär en ny skolvecka. Är inte så taggad men det känns ändå skönt att det inte är långt kvar till jul-lov. Annars så händer det inget speciellt denna vecka som jag vet nu. Men ha en fortsatt bra söndags kväll kära ni!

Likes

Comments

Ännu en rolig helg börjar nå mot sitt slut och endas denna dag är kvar. Under denna helg har jag vart med Alen och vänner, haft mys kväll, vart på stan och bara haft det kul med alla när och kära. Idag är det också 2 advent och jag och familjen ska snart åka till min faster och hennes familj på advents fika. Ska ta med kameran så ni kan få lite bilder men vi ses senare, puss puss!

Likes

Comments

Hej mina hjärtisar! Vilken bra dag det har varit en så länge och det kommer den säkert att fortsätta vara. Jag och Alen kom precis hem till mig så köpte vi med oss godis och chips så ska vi ha en myskväll. Men vi ses puss puss!!!

Likes

Comments

Hej mina finisar! Här sitter jag i mitt rum och sminkar mig inför dagen och kvällen. Om en liten stund så kommer Alen ringa och då ska jag möta upp honom i stan och luncha. Så ska jag också kolla på en tröja som jag såg på Bikboks hemsida och fastnade för. Det är väl allt som händer nu på dagen och sen i kväll är inget planerat. Så vi får se vad som händer senare och jag kommer självklart att berätta det för er! Nu ska jag fortsätta att fixa mig så ses vi mina hjärtisar! Puss

Likes

Comments

Hej mina hjärtisar! Jag har precis duschat och lagt en ansiktsmask så nu känner jag mig så ren och fin. Älskar ansiktsmasker för det ger ett så stora och bra resultat. Liksom vem gillar inte att få en super fin hy eller vad säger ni??

Annars händer det inget speciellt nu under kvällen, Alen har vart här under eftermiddagen/kvällen men åkte hem för 1 timme sen ungefär. Vi kollade film och myste och undertiden vi kollade film så såg vi att det började snöa så det blev verkligen den där mysiga vinterkänslan i kroppen. Men nu ska jag kolla lite sminkvideos på youtube och fortsätta min spa kväll hahah så vi ses. Puss puss!!

Likes

Comments