Hejhej! Vi har inte varit så aktiva på bloggen kom jag på, men det ska ändras!😉
Tänkte skriva om min helg, men sorgligt nog har jag inte gjort något intressant. Igår tog jag det bara lugnt hela dagen+kvällen, tog mig faktiskt tid och sydde upp mina curlingbyxor (duktig osv;) ) som var waaayy too långa. Idag har jag städat oså har vi haft kalas för min storebror som fyller 17 år idag. Släkten kom oså:)
Imorgon har jag inget planerat, vi får se vad som händer helt enkelt.
Men vi hörs! //Ida💋
Bilder från idaag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejhej!
Kom hem för ungefär en timma sen. Direkt efter skolan åkte jag till vårdcentralen för att ta blodprov ( haha, var sjukt rädd innan men det var inte så läskigt ), och efter det hade vi "överraskningsfest" för Leon som fyllt år, han visste dock redan om det haha. Efter det åkte vi förbi Östenssons & då köpte jag lite godis 😍👏
Dagen har varit braa, är dock väldigt trött nu. Ligger i sängen och kollar på videos, borde plugga nu men aa.. Får göra det snart!
Ikväll ska jag plugga, duscha och ta det lugnt oså.
Godnatt ifall vi inte hörs mer idag!
//Ida💜

Likes

Comments

Godmorgon! Usch, är sjukt trött. Somnade väldigt sent inatt, hostade som en idioot. Sitter iaf på lektion nu, har gjort något test eller vad det var. Har inte så mycket mer och säga så vi hörs sen!
//Ida

Likes

Comments

Japp, skola snart😫🔫 men idag slutar vi tidigt👌 har inte riktigt bestämt vad jag ska göra idag, men vi hörs senare sen.
Outfit todayyy
Chaoo/Nancy❤️
Likes

Comments

Aa som Ida skrev, så jobbade vi oså aa..😂 ikväll måste jag plugga, men orkaaa plugga liksom? Kollar hellre på pll❤️❤️
Här kommer lite bilder som är tagna från skolan idaag👇👇
Adioos/nancy❤️

Likes

Comments

Hejhej! Kom nyss hem från skolan, slutade 15.00 men stannade och jobbade med Nancy på fritidsgården, eller jobbade och jobbade, vi bakade 😂👌 men aja, idag ska jag inte göra något mer vad jag vet. Borde egentligen plugga eftersom vi har ett stort läxförhör på torsdag, men orkar inte haha. Det får gå som det går.
Dagen har varit seg, typ som alla andra dagar.. Känner mig fortfarande förkyld oså. Dackeskolan var och informerade om olika gymnasielinjer, men jag blev inte värst intresserad av någon av de linjerna hihi, har ju ett tag att bestämma mig på om man säger så!

Ska bara ta det lugnt nu, kanske kolla på film eller något. Vi hörs!
//Ida💕
(Är SÄMST på att ta bilder när jag har min iPhone 4.. Kameran suger osv men får skylla mig själv😂)


Likes

Comments

Godmorgon! Nu ska jag snart äta frukost sen ska jag iväg till skolan. Idag är det ändå en rätt så chill dag för det blir inga vanliga lektioner utan någon skola ska komma och prata med oss hela dagen oså om gymnasiet osåå 😂👌
Men vi hörs senare!
// Nancy❤️

Tb när jag var i Brasilien för typ 3 veckor seen! Vill bara dit nu😳😍
Likes

Comments

Nu har jag duschat och har gjort 9 flätor i håret😳😂 undra hur det blir imorgon..😊😊 men iaf idag har jag bara slappat mina föräldrar kom med donken förut oxåå❤️❤️ men som sagt har jag kollat på Pll oxå och nu blir det mer Pll!

Så chaoo
Nancy❤️❤️
Likes

Comments

Tjaaa👋👋 kan inte mer än hålla med Nancy, idag var det en jävligt seg dag!😴
Kom nyss hem från Mjölby, och nu ska jag bara ta det lugnt. Borde plugga så något går in i skallen för en gångs skull, men blir så jääkla uttråkad och det känns bara onödigt då allt går in genom ena örat o ut genom andra.
Vi hörs senare!
//Ida💕
( bilden på fikat är från en rast förra veckan, sååå goootttt ju😂)

Likes

Comments

Hej, idag var det en jävligt seg dag!..😒😒 tycker verkligen inte om skolan, hehe.. Men igår skrev jag ju att jag skulle kolla på Pll, men swefilmer dampa loss så jag ska kolla på det nu. Idag ska jag bara ta det lugnt typ, vill verkligen det för är jävligt trött😂 men Aa vi hörs senare
Byebye
Nancy❤️En liten oldie👇

Likes

Comments