View tracker

Idag har vart en jäkla bra dag. Göttat mig i solen och poolen all day long.

Likes

Comments

Hej!

I onsdags bokade vi en sista minuten till Grekland därav har jag spenderat min midsommar på Zakynthos. Vädret har faktiskt vart lite blandat. Det har vart varmt, soligt men även regn, åska och molnigt.

Just denna gång så känner jag inte att de gör supermycket även om man självklart vill ha sol hela tiden. Räcker med lite minisemester och att vara utomlands så är jag nöjd.

Likes

Comments

Halihallååå.

Nytt läppstift på mina läppar. Vad tycks?
Märket heter Palladio, bästa matta läppstiften evaaah. Har 4 olika färger, har än sålänge bara testat två av dem. Det bästa är att läpparna inte blir torra som vissa matta läppstift har tendens att göra.

Likes

Comments

View tracker

Just nu sitter jag på tåget mot Karlskoga. I helgen vankas det namngivelsefest för Milton och inflyttningsfest hos Elinor. Kommer bli en toppen helg!

Likes

Comments

Hejhej!

Jisses, veckorna går så himla fort nu. Den här veckan har jag träffat Julia, Josefine och basse. Vi har käkat massa mat och druckit massa goda drinkar och haft det riktigt trevligt. Ser framemot ny vecka och sooool.

Godnatt med er!

Likes

Comments

Top, kjol, halsband och väska är från USA. Skorna är från London.

Likes

Comments

Hej på er!

Då vare måndag igen, känns skönt med ny vecka. Jag ska snart iväg och möta upp Julia. Vi ska dricka drinkar och käka god mat. Enda sen jag drack hallon mojiton på Sur så vill jag dricka det hela tiden, så jäkla gött! Mums

Mina smycken kommer från forever21.

Likes

Comments