Igår när jag åt som väldigt mycket mat, haha, så åt jag det här goda mellanmålet! NJIEs nya propud smak, choklad & apelsin. Toppat med lite banan, cashewnötter, en liten stackars jordgubbe och lite kokosflingor. MUMS! Vad tycker ni om den nya propud smaken choklad & Apelsin? och propud Jordgubb?

Likes

Comments

Vilken glad söndag det har varit! Har varit på strålande humör och ätit massa god mat, inte onyttig mat utan nyttig mat som är enligt mig jättegod mat. Frukosten som jag åt imorse etc. som finns i inlägget längre ned och hos min mamma åt jag en proteinrik ostkaka (receptet var från MMsport). Det känns som att dagen har bara bestått av att äta, men mat är gott haha.

Jag var med bilen på verkstaden för att kolla upp ett problem som visade sig inte var ett problem. Det var skönt att det inte var något fel! Det blev ett billigt bilverkstadsbesök. 0kr!

På eftermiddagen när sambon åkte till NetonNet så for jag till gymmet och när han var klar plockade han upp mig. Jag tränade axlar och hade mitt effektivaste axelpass hittills. Varierade med basövningar till olika specialövningar med superset. Jag var helt skakis i armarna när jag var klar och det var gött! Självklart tog jag mitt whey-100 protein efteråt för att få snabb återhämtning.

Ha en fin söndagkväll! Love.

Lite ovan att se mig i kort hår, men så skönt!

Likes

Comments

Bildbomb på vår söndagsfrukost!
Nog för att jag äter gröt mer eller mindre varje morgon så kändes den här gröten som den bästa hittills 🍓☕☀ Längst ner ser ni sambons "glamorösa" skål, haha.

Sambons skål, haha.

Likes

Comments

Havregrynsgröt blandat med Tyngre kasein jordgubbstårta och lite krossade linfrön. Toppade med kanel och blåbär 😍 Till hade jag NJIEs nya proteinmilkshake smak Cappuccino! Go frullen!

Likes

Comments

Klippt var det här!
Idag åkte några cm av från håret, det var faktiskt väldigt skönt. Det kändes även som att håret fick ett nytt liv igen 🙌 Senast jag klippte mig var i oktober, det var egentligen inte så länge sedan men då klippte jag bara topparna och jag gick till en helt ny frisörsalong som jag inte varit till förut. Jag blev inte nöjd där. MEN till den frisörsalongen jag annars bara går till är jag jättenöjd. Har alltid gått därifrån jättenöjd!

Hårfärgen är min naturliga färg 😊 och under sommaren brukar det bli ganska blont.

Före - Efter

Före - Efter

Likes

Comments

Måste börja med att säga att jag har haft en väldigt skön vecka so far. Halvdag i måndags, halvdag i tisdags, nästan två heldagar igår och idag (+ jobb i onsdags) och nu har jag helg! Lång helg! Ska inte heller jobba någonting denna helg vilket känns skönt och min fästman har också jobbfri helg samt långhelg. NU ska vi njuta! Jag vill äta lunch ute imorgon, vi får se om han vill de med.

Jag körde ben idag, massor av set i smith maskinen som förra benpasset. 6 set benböj, 3 set smala böj, 3-4 set utfall. Efter dom tre övningarna gick jag vidare och körde raka mark med hantlar, 3 set, för att få kontakt med stussen samt djupa rygglyft, 3 set, just innan jag återvände till omklädningsrummet och hem. Hade mycket energi från lunchen idag, jag åt thaimat nämligen, massor av thaimat. Det var jättegott och jag är den när jag är riktigt hungrig, det är god mat och har mycket mat framför mig, dåå äter jag upp allt, sen hamnar jag i en sanslös matkoma.. haha. Typiskt mig MEN jag kunde då köra ett riktigt tungt benpass ikväll med den energin från den maten, haha. Får se hur benen mår imorgon!

Jag förstår egentligen inte varför jag väljer att visa upp magen när jag tränat ben... haha

Likes

Comments

Jag tänkte köra ett lugnt och koncentrerat pass efter skolan idag eftersom jag hade förkylnings känningar samt små sliten från gårdagens jobb och skola . . . MEN när jag väl var på gymmet så vände det ganska snabbt, haha så från lugnt till mer intensiv pump 😂 Jag körde biceps och triceps och fick till och med en komplimang av en äldre pensionär "vad stark du är" haha, det gjorde ens träningspass!

Likes

Comments

Slutade tidigt idag så jag bestämde mig för att fara och gymma igen på det nyöppnade gymmet Galaxy! Jag körde bröst och axlar samt avslutade med lite trappmaskin och posering!

Passet gick bra, dock så blev jag rätt hungrig mitt under passet så magen kurrade till ordentligt haha. Men som tur påverkade det inte de min energi något speciellt och ingen hörde min kurrande mage haha. Sen fick magen mat efter gymmet!

Jag tränade lite posering efter passet och jag fick massor av flashbacks från Luciapokalen. Den resan och den tävlingen glömmer jag ALDRIG. Minne för livet! Jag fick också starkt tävlingssug igen, men när det blir vet jag inte. Jag vill fortsätta bygga vidare på min fysik så jag kan slå min debut fysik med hästlängder! Sen så får vardagen och utbildningen avgöra när det passar att tävla. Så ser det ut på tävlingsfronten!

Likes

Comments

God eftermiddag! 💛

Det har vräkt ner snö ute och dagen till ära så jobbade jag också... ute. Jag jobbar extra inom snöskottning under helgerna ibland och idag var den dagen. Jag hade hoppats på en lugn jobbdag, men som sagt det hade kommit mycket snö... kul. HELA förmiddagen har mer eller mindre bestått av ett cardiopass.

Jag har haft morgonfrillan på hela dagen och gårdagens smink 😅Grejen är att jag verkligen inte orkat bry mig. Det är söndagsstilen samt har jag bara gått runt i underställ. Det är skönt att inte behöva anstränga sig! På nå vänster samlar man på sig lite mer energi inför imorgon... måndag.

Min favorit från NJIE!

Jag kanske drar mig iväg till gymmet lite senare eller om jag tar en filmkväll. Blev ganska återhämtad av en tupplur efter jobbet. Dock körde jag nämligen ett dubbelpass igår - ett cardio och ett armpass. Dagen innan körde jag ben. Får se efter middagen, kroppen har ju varit i action hela tiden. Meeen....TBT helt enkelt. 😄

Likes

Comments