Jag tog med vår hund Atlas på min dagliga promenad och han hade mer energi än vad jag var beredd på. Han vill hela tiden gå före mig men NEJ jag kämpade på att ha han bredvid mig. Jag vet inte om jag vann tillslut men han är då trött och sover och jag fick mig en rask promenad minst sagt. Min fästman kliv just innanför dörren när vi kom hem och känns skönt att vi får en lång helg tillsammans från och med NU 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag känner faktiskt ännu tydligare nu att jag tinar bort haha. Händer så otroligt mycket nu mot slutet! Jag har sett anmälningslistan och jag blir faktiskt lite svettig när jag ser hur många det är som har anmält sig. Helt otroliga grymma tjejer som jag ska tävla emot, men å andra sidan tävlar jag mot mig själv MER. Det här är MIN fysik, MITT vackra jag jag ska visa. Jag har gjort en resa som givit mig en otrolig erfarenhet om träning, mitt självförtroende, min kost samt min hälsa. Jag sätter en morot när jag gör min tävling - henne ska jag slå nästa gång, min fysik ska bli ännu bättre. Går jag redan i nya tävlingstankar? Både ja och nej. Jag vill först gå i mål och hinna smälta allt jag gjort dess månader sen vill jag hur som helst bygga vidare på min fysik, MEN om jag vill ställa mig på en scen igen som jag först vill uppleva, de får jag se! Så satans taggad på lucia iaf 😀

Likes

Comments

Åh kan inte fatta att detta kommer vara min JUVEL på scen! 👙✨ Den är så fin, precis så jag ville ha den. Det är bara 37dagar kvar, det är sinnes och jag blir så taggad av att se denna juvel från #miasbikinis !!

Färgen får ni se sen 😉

Likes

Comments

Jag hade energi igår och idag var det tvärtom. Riktigt trött hela dagen och trist väder var det också. Jag körde bröst idag och tänkte lägga mitt intervallpass efter det, men så blev det inte... Jag kände mig jättekonstig i magen och svullen dessutom. Jag hade ätit mitt mellanmål innan, det som jag tar innan träningen och tycker inte att det ska ge någon konstig effekt, det har inte gjort det tidigare nämligen. Så passet blev OK. Körde 20min cardio istället och flyttar fram intervallerna till imorgon. Det känns lite bättre i magen nu i kväll men inte helt hundra, hmm. Torsken kanske ligger bakom det hela!? haha.

Likes

Comments

Jag tänkte nämna 5-6 saker som alltid finns hemma i köket hos mig och fästmannen 😊

Fiber havregryn - Jag äter gröt till frukost nu under dieten och jag åt även gröt innan dieten. Jag tycker ICAs fiber havregryn är väldigt god. Dock så ska jag säga att jag inte har provat så många andra leverantörer, men de jag har provat hittills så är denna godaste.

Walden Farms - De är så goda och deras såser passar till så mycket. Dom gör verkligen anpassat efter alla maträtter. Nu pratar jag inte om en och samma sås utan de har flera olika. Alla är också kalori- fett- och kolhydrats fria!

Kokosolja - Jag steker min torsk i kokosolja. Kokosolja är en medellång fettsyra (MCFA) som består av 92% mättade fettsyror och innehåller inga transfettsyror. Liten fakta om kokosolja: Kokosolja innehåller Laurinsyra och kaprylsyra vilket är nyckel komponenter i kokosolja. Dessa har hälsofördelar så som hudvård, starkt skelett, immunförsvaret, hjärt- och kärlsjukdommar samt Cancer osv. Därför kanske det kan vara en fördel att ha en klick i kaffet/teet eller gröten? Den är trots allt smaklös (iaf den jag använder). Finns även att köpa på livsmedelsbutiker.

Citron & Ingefära - Kryddar antingen salladen eller fisken med citron och ingefära bland annat. Jag försöker även dricka citronvatten. Det stärker bland annat immunförsvaret och förbättrar matsmältningen, så som kokosoljan.

Bulgur - Just nu är det bara min fästman som äter bulgur. Jag får äta det efter min diet. Varför vi väljer bulgur är för att det finns mer fibrer och protein i den än ris, dock inga jättestora marginaler. Sen innehåller bulgur mer Järn än ris, men ris innehåller mer zink än bulgur. Sen är det väl en smaksak vad man vill ha.

Likes

Comments

Nu sitter jag och äter mitt mellanmål och en kopp kaffe efter 1h promenad och Atlas ligger utslagen efter vår raska promenad, haha. Trodde inte han skulle hålla tempot hela vägen men det gjorde han, riktigt duktig!

Likes

Comments

I denna stund sitter jag vid köksbordet jättetrött och äter min sista måltid - kaseinfluff (jättegott). PWOn har också gått ur mig, haha. Jag har varit ovanligt pigg idag gjort massa ärenden, tränat och träffat coachen.

Träningen gick faktiskt väldigt bra, vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade PWO till hands, haha. Körde rygg och 20min cardio. I förmiddags gick jag även 1h promenad, jag försöker se till att jag får 6h minst i mellan promenaden och cardion. Det är för att fördela förbränningen under hela dagen.

När jag träffade min coach idag gjorde vi kalipermätning på mig. Det var superbra resultat denna gång, så glad! Sist hade jag gått ner alldeles för lite, den senaste kalipermätning gjordes för 1vecka och 2dagar sedan. Vi införde då på min kost torsk och tillägg/förändringar på cardion. Detta har då visat sig ge resultat, YEEY! Jag har tappat hela 800g fett, det dubbla av vad jag egentligen ska tappa! Det trodde nog ingen, haha. Fortsättning följer nästa vecka.

Ju mer jag tappar också desto mer kommer jag frysa, tappar "pälsen" haha. Det känns för mig som minusgrader ute fast det inte är det. Jag sover numera med raggsockar och tröja, innan sov jag bara med underkläder. Tur jag har min fästman som är varm o go av sig, kryper bara närmare honom med min kalla kropp 💑

Likes

Comments

En otroligt seg dag. Båda våra husdjur har stort sett bara sovit hela dagen och jag har nog aldrig tittat så mycket på Instagram som jag gjort idag, haha. Det har varit Tyngre Cassic IV i helgen och jag trodde jag kunde streama tävlingen men icke... Så dagen har bestått av 1h promenad, handlande på ICA, tvättat och dammsugit. Jag har haft ännu en dag som har varit träningsfri och försökt minska kolhydraterna så mycket som möjligt. Imorgon är det dags för gym igen, rygg och cardio! Dessutom träffa coachen 👍

Likes

Comments

Idag har jag en träningsfridag. Vilket innebär att jag "bara" kör 1h PW och skär ner på kolhydraterna. Till lunch blev det inget ris till torsken och grönsakerna, men det gjorde mig ingenting eftersom det är så pass lite ris jag annars äter.

Jag steker min torsk i kokosolja, kryddar med vitlökspeppar, ingefära, dill, salt(med jod) och paprikakrydda. Blir riktigt gott, det gäller att ha fantasin och inte fega när samma mat står på menyn dag ut och dag in.

Salladen består av, körsbärstomater, paprika, bladspenat och gurka. Jag stekte hälften av grönsakerna med ingefära samt citronsaft och kryddade på lite med vitlökskrydda. Mums! Jag tog även lite citronsaft över fisken 🐟

Likes

Comments

Dessa morgonpromenader ☀️❄️☕️ Man känner att luften varierar mellan varmt och kallt när solen är framme, inget mitt i mellan. Känner även hur rogivande det är med promenader trots man egentligen inte orkar ta sig iväg.

Likes

Comments