Otur
- mobilkameran slutat funka igen
- vår älskade hund Atlas har blivit dålig. Mindre aptit och slö.
- Jag har blivit förkyld

Tur
- Datorn lever igen!
- Atlas hade feber, inte så högt så det var livsfarligt och han var frisk i övrigt ❤ Han ska få äta feberdämpande. Hos veterinären fick han även vägas och väger hela 76kg! (Lite bonus vikt på de, med andra ord lite överviktig men de visste vi och han ska nu få börja banta).

. . . . . .

Jag har inte tränat sen i måndags p.g.a förkylning. Ni vet när man håller på att nysa men inte nyser, det är nog det jobbigaste. Klarar mig inte heller utan nässpray och Alvedon. Tokig om jag inte får fria luftvägar och skönt att slippa känna sig förkylnings-yr. Jag är också ganska dålig på att vara hemma från jobbet, tycker jag klara mig ok men när jag verkligen inte kan far jag hem. Ganska dåligt egentligen att pressa sig så när man är sjuk. Jag unnade mig en Marabou kaka igår och hamburgare idag, så gott! Hoppas på att de ska göra mig frisk, haha. (och för att jag tycker synd om mig själv). Även när man är sjuk saknar man gymmet lite extra. Det är verkligen skillnad på att vara frisk och välja själv att vila från gymmet, jämförelse med att vara sjuk och ofrivilligt vara borta från gymmet. Man blir lite mer desperat att vilja gymma, haha.

Hoppas ni har haft och har en grym vecka!

p.s. träna åt mig är ni gulli! haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu mera känns det som väldigt blandat med tur och otur. En av de otur jag stöter på är tekniken, mobilkameran och datorn... dags att köpa ny dator! Mobilkameran kommer och går, men nu är den bra igen och hoppas den förbli bra. Den tappar nämligen fokus och allt blir suddigt.

Den andra oturen jag stöter på - vaknade mer eller mindre förkyld!
Har druckit citronvatten och en vitaminshot till kvällen. Hoppas på att må bättre imorgon.

Vitaminshot
- 1 kiwi
- en bit ingefära
- 1/2 citron

Likes

Comments

Det är så mycket man vill göra men så lite tid... så ibland måste träningen komma i andra hand. Jag har bara hunnit med träning 2ggr denna vecka (och jag hoppas jag hinner med ett träningspass imorgon med). Det är inte första veckan inom dessa 2 månader som det blivit 2-3 ggr i veckan. Har oftast tränat 4 eller 5ggr och det är mer likt mig, men träningen har fått komma i andra hand då jag lagt ner energi på jobbet. Idag är också min enda lediga dag. Dagen har bestått av städning, go fika, sett julkalendern och ett jäkligt bra benpass.

Benpasset bestod av:
uppvärmning - Benspark 2 set (lätta vikter)
Benpress 4set (så att det tar i framsida)
Höga/djupa benpress 4set (tog baksida lår/rumpa)
Raka marklyft, 4 set (baksida lår/rumpa)
Sumomarklyft, 5 set
Gluteator, 3 olika lägen i superset, 4 set
Lårcurl H/V, 4 set

På blackfriday köpte jag hem 3 plagg från gaspbbstore.se en av plaggen är dessa rosa tights! Var först skeptisk till färgen men jag gillar de jättemycket! Enda nackdelen är att jag skulle tagit en storlek mindre... Bara bygga mer ben då, haha.

Likes

Comments

Slängde ihop en enkel middag trots att valet var mellan en matlåda eller idas lagat något. Men nylagad mat lockade mer och det blev en fiskgryta! Jag har inte gått efter något recept, utan gick helt på känn.

- 2 torsk förpackningar
- 1 burk skivad bambuskott
- 1 burk kokosmjölk
- 1 riven morot
- 1 paket bladspenat
- 1 paket bönmix
Krydda
- röd curry pasta (tog inte mycket, ville bara ha lite hetta)
- 1 msk citronsaft
- örtsalt
- citronpeppar
- svartpeppar

Stekte först torsken med citronsaft, sen i med bambuskott, riven morot och bönmixen. Kryddade och sen i med resterande ingredienser. Tog max 10 minuter! Till grytan hade jag 1 tortilla bröd 👌🏼 Gillar man citron och hetta är detta to go for!

Likes

Comments

Helgen lider nu mot sitt slut, lite tråkigt. Men inte länge kvar till jul och ledighet ❤

Min helg har verkligen bestått av träning, återhämtning och god mat. Kanske lite väl mycket av det goda, haha. Blev ett benpass i fredags, igår (lördag) vart det armar och idag bröst och axlar! Så träning varje dag och efter det har det varit lugnt. Kände mig inte helt hundra i lördags heller då trötthet och huvudvärk välde över mig. Måste varit slutkörd efter veckan och benpasset.

Efter mina träningspass - Propud milkshake från NJIE & Foam rolling Northchitects för en snabbare återhämtning.

Likes

Comments

Jag och sambon tog oss till gymmet tillsammans. Nej, det är inte ofta det händer men båda har intresse för gym. Vi gillar bara att träna på olika tider 😉 Jag tränade ben och Sambon tränade rygg. Mitt benpass gick helt okej. Det gick i alla fall bäst på sista övning vilket var sumomarklyft. Jag satte nytt PB (personbästa) på 70kg!! Om man ska jämföra med marklyft så börjar jag komma ikapp mitt PB där. Så roligt att man börjar lyckas med det man tyckte var så svårt från början.

Idag blir det nog armar eller axlar. Däremot är jag sugen på marklyft, haha. Kanske avslutar med de bara för att jag har lust 💪🏼

Likes

Comments

Blev en tidig lördag morgon då Atlas ville ut på promenad och istället för att krypa ner i sängen igen efter den tidiga promenaden satte jag igång kaffebryggaren och hängde upp julstjärnan i fönstret. Tände även lite ljus och satte mig ner sen i soffan med en kopp kaffe och tittade på nyhetsmorgon. Jag hade morgonmys deluxe!

Likes

Comments

Idag har denna tokfia varit på gymmet och tränat bröst och axlar!

Passet gick väldigt bra och hade grymt bra pump hela vägen. Tog PWO idag vilket jag faktiskt inte tagit på länge. Upptäckte nämligen en gång att jag inte kunde somna på kvällen när jag tog PWO efter jobbet och skulle fara och träna. Jag vaknade 3 gånger under natten och var riktigt trött på jobbet dagen efter. Så inge PWO för mig under vardagarna, det blir det sent. Men på helgerna absolut. Efter passet kände jag mig så himla glad, allt kändes bara för jäkla bra som om inga bekymmer fanns och man ville göra allt roligt, haha.

Likes

Comments

Jag måste ha fått lite sömn i veckan och varit sliten, sov hela 10h i natt! Minns inte senast jag sov så länge. Jag minns mitt brutala benpass jag startade min träningsvecka med och fick träningsvärk redan UNDER passet. Träningsvärken höll i sig ända fram till i torsdags, haha. Galet.

Idag unnade jag mig hjortron på gröten, så gott! Hjortronen kommer även från min familjs hemtrakter #lappland #norrlandsguld 💛

Likes

Comments