Vilken gröt jag fick till imorse! Den va sanslöst god 😍
40g havregryn, chiafrön, kanel, hallon, blåbär, kokos, 30g vanilj kasein, choklad crisp från barbells och det bästa 2 kulor NJIEs vaniljglass 🙌🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag startade min måndag med att besöka gymmet innan skolan. Jag vet inte varför jag alltid lyckas planera in mina benpass just när jag tänker träna på morgonen, haha. Men det gick bra trots att jag frågade mig "hur ska detta gå" när jag satt vid sängkanten och kände mig brutalt mosig i kroppen. Men man kan lyckas överraska sig själv med mycket vilja. I Will I Can.

Benpasset bestod av:
Benböj i smithmaskin 3 set x 8-10 reps
Benpress 3 set x 7-8 reps
Utfall i smithmaskin 4 set x 5 reps superset. Enbens hacklift, egen vikt.
Kickback i cable 4 set x 12 reps. (denna tar konstigt nog inte längre på min rumpa, utan jag känner bara av baksida lår.. Undra om det för att jag är starkare i rumpan än baksida lår?)
Utsida rumpa i maskin 3 set x 10 reps

Likes

Comments

För er som inte följer Denice Moberg så vill jag verkligen tipsa som att göra det. Jag har följt henne väldigt länge och hon är en jordnära tjej och allt känns så äkta, så som det ska vara. Här är ett citat som jag tog från hennes senaste inlägg som kanske också ger er en tankeställare som det blev för mig.

"Detta kanske låter klyschigt men vi lever i nuet, inte alltid mentalt men realistiskt sett så lever vi i nuet. Man kan inte starta sin dag med att klaga över vädret och tro att hela dagen kommer bli sämre bara för att man inte vaknade upp med fågelkvitter och solsken. Jag brukar tänka att miljön du skapar inom dig det är det du ser omkring dig, ibland kan regn vara ganska vackert om du väljer att se det så."

Inlägget hittar du här.

Jag kunde inte sagt det bättre själv.

Likes

Comments

Jag var hos kiropraktor inte för så länge sedan (skrev ett inlägg om det). I onsdags gjorde jag mitt återbesök hos henne. Det var absolut mycket bättre men nått var kvar. Blev ännu bättre efter återbesöket och jag tänkte fara och träna redan efter 2:a dagen då allt kändes prima. Men mina knän gick i strejk efter jag gick en promenad med min hund på eftermiddagen. Smärtan var obeskrivlig, det var som att jag gått 5 mil men ändå inte. Jättekonstigt i alla fall så jag förblev sittande och det blev 2 dagars vila från gymmet.

Dagen därpå hade sambon smittat mig med en liten förkylning, hade huvudvärk och halsen kändes som sandpapper... kurerade mig hela dagen och de gav susen! Frisk dagen därpå så 4:e dagen ÄNTLIGEN kunde jag besöka gymmet. Alltså idag!

Efter frukosten i morse cyklade jag till gymmet (och det snöade). Jag körde rygg och det kändes som magi, allt var gick jättebra och hade inga känningar. Men av någon anledning hjälpte inte PWOn och jag var bara allmänt söndags slö. Var ganska svårt att få ett flow för man var som en sengångare, haha. Men allt blev gjort precis så som jag ville (förutom flowet). Nästa pass blir antingen axlar eller ben!

Bilden är från förra veckan

Likes

Comments

Toppade min lördagsgröt med den godaste och hälsosammaste vaniljglassen jag vet, Propud icecream från NJIE 💚 Det var faktiskt galet gott! Ska nog göra det till en mer vanna 😉

Likes

Comments

Får sommarkänslor av denna goding! Smaken är helt fantastisk och har grymt innehåll: 30g protein, Laktosfri och utan tillsatt socker 💚 Feed your cravings!

Likes

Comments

I fredagsmorse var jag hos kiropraktorn och fixade till min rygg som har strulat med en massa smärta. Har haft ont i ryggen i ungefär en vecka.. har känt av de när jag gått och lagt mig på kvällarna, när jag promenerat lite och även känt av låsningen när jag tagit ett djupt andetag. Så det var på tiden att jag besökte kiropraktorn! Men det lustiga var - hade aldrig ont/känningar när jag var på gymmet. Kan va så att jag kopplade bort besväret för jag var så fokuserad på att lyfta skrotet, hehe.

Hon hittade 3 punkter på mig som kändes som blåmärken. Ett vid bäckenet, ett i mitten på ryggraden och det sista mellan skulderbladen. Jag lät som ett krossat knäckebröd paket, när man mosar allt på en och samma gång. Ja, ni skulle hört, haha. Jag mådde ändå helt okej efteråt och jag var ledig hela fredagen så jag bara vilade/tog det lugnt som kiropraktorn sa. Det var förns efter lunch som det kändes ordentligt mycket i ryggen. Det var som att alla ryggen bara skrek av smärta och smittade av sig på resten på min kropp och psyke. Jag var ganska grinig då måste jag erkänna, haha. Jag blev rastlös men kunde ändå inte göra nått speciellt då smärtan av jobbig (tog ipren och smörjde med voltaren men hjälpte ej) MEN det var bara att tvinga sig själv och det slutade med att jag slog personligt rekord av filmtittande, 4 filmer på rad haha.

Bilderna är från i torsdags när jag körde bröst och axlar.

Nu är jag inne på dag 2 av vila från gymmet, det känns bättre idag men inte helt hundra än. Jag satsar på att va tillbaka på gymmet imorgon med köra ett lugnt pass.

Vill faktiskt tipsa er om att besöka kiropraktor eller massör för att serva kroppen i mellan åt. För kunna ha en frisk och hel kropp läänge, speciellt när man träna mycket då gäller det att ta hand om den.

Ha en fortsatt fin långhelg!

Likes

Comments

Vill visa er en utveckling jag har gjort och det är nästan ett år mellan bilderna. Även mellan den här tiden (augusti- slutet på november) dietade jag till tävlingen, så där fick jag en stor viktnedgång. Det är så kul när man ser resultat på bild! Jag kan bli ganska ofta blind över mina resultat och mestadels bara märka av ökning på vikterna på gymmet.

När jag dietade till Luciapokalen förra året kunde jag som märka/känna av förändring efter halva tiden, utan spegel eller vikterna på gymmet. Ganska sjukt ändå för jag gick ner hela tiden och folk i min omgivning märkte det också men inte jag, det var som sagt efter halva diettiden som jag kände förändring.


(Vänstra bilden) 22/4-17 (Högra bilden) 10/5-16

Likes

Comments

Nya tights från Australien! Och nu undrar ni kanske varför jag köpte därifrån, jo för att de va supersnygga och bra pris så frakten var värd tiden. Tog kanske 10dagar och fick båda tightsen för totalt 800kr 🙌🏼

Dom är jättehöga i midjan och har perfekt passform.

Likes

Comments

Åh, jag har fått nya kläder från bästa NJIE! Nu kommer jag inte frysa när jag står och demar glass i butikerna och jag kommer känna mig extra snygg på gymmet haha 😉

Likes

Comments