Samarbeten och tävlingar

Äntligen har den landat i brevlådan, en sippy cup från Twistshake. Juno älskar den! Än har vi testat blåbärsvatten och apelsinvatten; apelsin är favoriten.

  • Finns i storlekarna 8+ samt 12+ månader samt tio olika färger
  • Har ett mixernät som söndrar eventuell frukt och därmed smaksätter vattnet i pipmuggen 🍓🍉🍒🥒🍋🍇
  • Begränsad upplaga

Använd rabattkoden frunamnori20 så får ni 20 % rabatt på hela sortimentet.

I samarbete med Twistshake.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I går hängde Juno och jag med Emelie och Elise nästan hela dagen. Vi började på lekland, åkte vidare och käkade lunch på Ikea: Juno åt kycklingköttbullar med mos till varmrätt och våfflor till efterrätt. Sen åkte vi till tygbutiken. Och sist hem till oss för middag och pyjamashäng. Så fin dag!

Likes

Comments

LOVE!

Du har vunnit valfri sippy cup från Twistshake, jag mejlar dig info om hur du går till väga! GRATTIS!

Till er som inte vann men ändå är sugna på sippy cup:en finns en rabattkod – använd koden frunamnori20 och få 20 % på hela TWISTSHAKES SORTIMENT.

I samarbete med Twistshake!

Likes

Comments

Junos inskolning har hållit på en vecka nu, och det har varit dagar när vi varit där hela tiden och dagar när Juno var där utan oss i två timmar. Juno har inte gråtit en enda gång, varken när vi varit där eller när vi inte varit där. Nästa vecka fortsätter inskolningen, och jag tror knappt vi kommer att vara med. Det går så väldigt bra. Pedagogerna är helt fantastiska, och lokalerna är superbra.

DET FINNS EN JÄMSTÄLLDHETSCOACH och mitt hjärta jublar. Första dagen vi var där visade de allt från glittriga utklädningsklänningar, till böcker, leksakskök, bilar och leksaksverktyg. Likabehandlingsplanen verkar beröra genus och de sa att de pratar om det på varje arbetsplatsträff. De är ute varje dag, och lagar all mat från grunden i förskolans kök. Pedagogernar helt fantastiska. Det känns som att vi hamnat rätt.

Likes

Comments

Samarbeten och tävlingar

Twistshake lanserar äntligen Sippy Cup – Fruit Splash och du har möjlighet att vinna ett valfritt exemplar, ur den begränsade upplagan, till ditt barn!

Allt du behöver göra för att delta är att besvara frågan: I hur många olika färger finns Twistshake’s nya Sippy Cup? Och lämna din mejladress i kommentarsfältet så att jag kan kontakta dig om hur du får ut din vinst.

Tävlingen avgörs på söndag kväll!

Till dig som inte kan vänta på priset finns en rabattkod – använd koden frunamnori20 och få 20 % på hela TWISTSHAKES SORTIMENT.

I samarbete med Twistshake!

Likes

Comments

Sen när blev min unge så stor att det blev dags för förskolan? I måndags började vi inskolningen och i går var Juno själv på förskolan i 20 minuter. I dag är jag på jobbet och Daniel ska lämna Juno på förskolan. Där J ska vara själv i två timmar. Ångest.

Men det har gått superbra. Vår förskola och pedagogerna där är helt fantastiska. Det finns en jämställdhetscoach (wow!), de visade utklädningskläder med glitter, bilar och böcker när vi kom dit, och de pratar genus varje APT. Mitt hjärta tar extra slag, Juno har verkligen kommit till ett bra ställe.

Det enda som oroar mig är att Juno är yngst, och att det skiljer rätt mkt. Det är en förskola där Juno ska gå i ett halvår då vi inte fick plats på den vi sökt (dock i samma hus, med samma utegård och så vidare) men med väldigt varierande åldrar.

Likes

Comments

Första gången

På Junos födelsedagskalas hade vi en helt fantastisk tårta med sockerkaksbotten, maräng, choklad och marsipantäcke. Den var såklart dekorerad med en enhörning och tillhörande regnbåge. Och självklart skulle Juno få smaka tårta. Det var en hit och det var grädde överallt!

När fick era barn äta sötsaker för första gången?

Likes

Comments