Samarbeten och tävlingar

MEN HÖRNI, Kolla vad fina de är!

Juno och jag har längtat sedan september på att TWISTSHAKES nappar skulle komma och nu har de äntligen gjort det! Jag som gillar stilrena nappar utan tecknade djur är helt exalterad. Och dessutom är det ju de fina färgerna så en kan matcha nappen med nappflaskan. Jag gillar ju att matcha saker som ni vet!

Lite Info om napparna:

  • Anpassad sköld - Perfekt anpassad sköld som passar alla barn
  • Extra luft - Skonsam mot huden tack vare av de stora lufthålen
  • Supermjuk silikon - Speciellt utvald silikon som är mild och mjuk för barnet

Just nu får ni 20 procent rabatt på hela TWISTSHAKES sortiment om ni använder min rabattkod. Även på redan rabatterade paket!

Rabattkod: frunamnori20

I samarbete med Twistshake.

Likes

Comments

Tidsinställt, Weekly Layout

På fredag fyller Juno åtta månader, och tursamt nog sammanfaller det med Halloween. Ni som följt bloggen ett tag vet ju att vi nästan alltid har månadsfotograferingar och jag antar att ni kan gissa er till hur exalterad jag är inför just det här tillfället. Första bilden är en sneakpeak på kläderna Juno kommer ha på sig den här gången!

En annan sak jag ser fram emot är såklart babysimmet på fredag. Det är våra veckors största höjdpunkt varje gång. Juno blir glad bara av att se poolen och det finns nog ingenstans ungen är så glad som när vi badar.

Nu är det ett tag sedan Juno och jag hängde med Emelie och Elise, men på onsdag är det äntligen dags igen.

Det här är en liten del av vad vår vecka innehåller, vad ser ni fram emot den här veckan?

Inlägget är tidsinställt pga jobb.

Likes

Comments

Bloggutmaning

Det är dags för dagens ämne i #denstorabloggutmaningen som jag har tillsammans med @bolmgren. Är ni pepp?

Helt ärligt: både ja och nej.

Livet blev som jag tänkt i aspekten familj och boende. Jag älskar vår lägenhet, den är helt underbar, och jag älskar min familj över allt annat. Jag hade alltid drömt om att få barn när jag var runt 24, mamma var 24 när hon fick mig och jag har alltid tyckt det varit lagom åldersskillnad på oss. Jag var 25.

Vi har många bra människor i vår omgivning, många bra förebilder för Juno. De flesta av mina vänner stannade kvar efter att vi fick barn, vilket verkar vara rätt ovanligt om jag utgår från vad som skrivs på bloggar och i diverse forum. Det tycker jag är väldigt skönt. Vi har ett rikt liv med mycket saker att göra, många vänner att hänga med och aktiviteter och liknande att gå på. 

Jo, i de här aspekterna blev livet precis som jag tänkt mig.  I vissa andra aspekter blev det inte alls som jag föreställt mig, och så är det troligtvis för ungefär alla tror jag.

Men jag är nöjd. Blev ditt liv som du tänkt dig?

Likes

Comments

Länkbyte

Här kommer ett söndagstips: @PaaulinaBackman

Paulinas bebis Elton och min Juno föddes båda i februari, och sedan jag gick med i diverse gravidgrupper på Facebook har Paulina funnit där. Det var dock inte förrän en tråd med bloggar dök upp som jag upptäckte hennes blogg (haha!). Jag har alltså, så länge jag läst mammabloggar ungefär, följt Paulina i hennes väg till Elton, och nu som mamma.

Paulina skriver en väldigt mysig blogg om hennes liv som småbarnsförälder tillsammans med sitt livs stora kärlek som hon gifte sig med till allas förvåning på Eltons dop. Bloggen är fylld av fantastiska bilder från vardagen och inlägg om allt som hör till. Hade Paulina bott i närheten hade Juno och Elton fått leka massor!

Läs @PaaulinaBackman, Det kommer bli en av era favoritbloggar också! Det är jag övertygad om!

De mysiga bilderna finns även på instagram, ni hittar Paulina (och Elton) här!

Likes

Comments

Weekly Layout

Jag har varit dålig på att fota den här veckan, det har inte varit så mycket mer än vardag att ta kort på. Men en av höjdpunkterna var definitivt när Juno och jag drack världens godaste varm choklad tillsammans med min vän Hanna som jag inte träffat på hur länge som helst.

Utöver det har det varit en fröjd att se ungen förvandlas till en trafikfara hemma i lägenheten: helt plötsligt sätter sig Juno själv och det har blivit en väldig fart på ålandet. Krypträningen pågår dessutom dygnet runt, även i sömnen. Det är inte en lugn stund längre.

Den enda gången Juno varit någorlunda stilla var när vi gick på kafé tillsammans när vi väntade på sällskap från Daddy D. Jag tror det var en stund på ungefär tre minuter Juno satt stilla och sög på tvättlappen på leksaken.

Vad har varit era höjdpunkter den här veckan?

Kolla gärna in @mammashus höjdpunkter från den här veckan!

Likes

Comments

Bloggutmaning

Det är dags för dagens ämne i #denstorabloggutmaningen som jag har tillsammans med @bolmgren. Är ni pepp?

  1. Jag är världens bästa mamma till Juno.
  2. Jag är en bra lyssnare: människor säger ofta att de tänker på mig när de funderar över om de har någon de kan prata med om precis allting. Det är min allra bästa egenskap.
  3. Jag är en tidspessimist, vilket innebär att jag i princip alltid är i tid, även nu när jag har barn. Jag är hellre 30 minuter i förväg än två minuter sen.
  4. Jag är bra på att fota, särskilt när det är Juno som är modell. Men det kanske beror mer på modellen.
  5. Jag är en bra vän, jag är faktiskt en bra människa. Jag är snäll och jag bryr mig väldigt mycket om människor i min omgivning. Oftast sätter jag andra före mig själv.

Likes

Comments

I går var vi en sväng på Maxi, vi skulle handla tacos-ingredienser precis som resten av Sverige. Juno somnade precis när vi svängde in på parkeringen. Eftersom att J inte åker babyskydd längre och dessutom börjar bli rätt tung att bära så fick vi lösa det på bästa möjlig sätt. Försiktigt plockade vi ut Juno ur bilen och bar in på Maxi, sen la vi bebis försiktigt i vagnen. 

- Men åh, en sån vill jag också ha. Var hittade du den?

- Haha men vilken skön stil! 

... var två av kommentarerna vi fick innan Juno vaknade redan när vi kommit till grönsakerna som är i början av affären. En liten, men söt, sovstund blev det. Sen fick Juno åka kundvagn som en ska i stället. 

Inlägget är tidsinställt.

Likes

Comments

Weekly Layout, Bebispyssel

Med lite överblivet tyg och en trä-ring kan du enkelt fixa en bitleksak till bebis. Klipp ut två delar tyg (på bilden ligger min dubbelvikt) som är bredare i ändarna. Sy sedan ihop dessa, och vänd. Sedan knyter du fast "kaninöronen" på trä-ringen och voilà!

Jag har sytt ihop mina kaninöron så att bebis inte kan dra bort dem från trä-ringen.

Glöm inte kolla in @mammashus lördagspyssel!

Inlägget är tidsinställt.

Likes

Comments

New in!

Det slog mig just att jag inte visat er alla de fina presenterna Juno fick när vi hade namnkalas. Klart ni ska få se! Vi är jätteglada för alla presenter. Superfina saker som vi inte hade kunnat gissa oss till (ja, mer än Mumin som Juno fick av mamma-mormor och som hon eventuellt pratat om sedan innan Juno kom ut).

Tack hörni, ni är bäst!

Likes

Comments