Bättre sent än aldrig?
Förlåt för förjävlig uppdatering, vet inte varför det blivit så men men...
Ville bara önska er god jul, väldigt försent hahaha och gott nytt år.
2017 har jag bestämt ska bli ett bra år, får se hur det går, har ni några nyårslöften eller så?
Mitt nyårslöfte är att jag ska bli nöjd med min själv, ha roligt och bara vara men även fokusera ännu mer på läxor, prov och allt med skolan.
Jag har funderat på en sak, jag har berättat för er att jag ÄLSKAR musik därav älskar jag att sjunga och jag har funderat på att lägga upp en cover, liksom vad har jag att förlora, ingen av er vet vem jag är? Vad tycker ni.... haha?

Vi ses när vi ses & vi hörs när vi hörs!
Du är perfekt precis som du är! <3

  • 1 readers

Likes

Comments

Random skit

Hej du bakom skärmen!
Hur har din dag varit? Min har vart helt okej, jag väntar just nu på att klockan ska bli 20.20 så att jag kan se sista avsnittet i säsong 4 av Skam, vilket helt klart är min favoritserie och det är jag då inte ensam om i alla fall, haha! Har ni sett den, vad tycker ni?
Jag kanske är jätte-efter men jag började kolla på Hydra för några dagar sedan och är helt fast, "hans" åsikter, argument och ja helt enkelt "hans" videos är så bra! Jag älskar det här som både "han" och jag gör, alltså att vi inte visar våra ansikten.

Vi syns när vi syns & vi hörs när vi hörs! <3
#teamhydra

Likes

Comments

Random skit

Idag tänkte jag dela med mig om några av mina favoritlåtar till er som låttips.
Förlåt för de två tidigare inlägg som kan vara triggande för vissa.

1. Selfish Girls - Jake Miller
2. Göteborg - Darin
3. Hur kan du säga saker, kärleksbrev - Hov1
4. Om jag faller - RMK & Toppen
5. Not too Young - Sabina Ddumba, börjar bli lite uttjatad men ändå haha.
6. To be with you, Mr. Big, älskar! *.*
7. Allt jag har, detsamma - Thomas Stenström
8. Finnas här ändå, Sexleksak - Simon Weidersjö
9. When you love someone - James TW
10. Story of my Life, you and I - One Direction

Har ni några låttips till mig? skulle behövas haha <3
Vi syns när vi syns & vi hörs när vi hörs! <3

Likes

Comments

Random skit

Jag hatar dig, jag hatar dig så mycket. Du är manipulerande och elak, din humor är förnedrande mot andra människor och rent ut sagt elak och hur du behandlar människor som du älskat, fyfan. Gick bakom ryggen på din tjej och ljuger oss som stod vid din sida rakt upp i våra jävla ansikten. Du tjatar om hur du vill ha tillbaka tjejen du gick bakom ryggen på men samtidigt skriven du till andra tjejer om hur de vill vara tillsammans med dem?
Du är ju förfan inte frisk, fuck off.
Du skämtar om judar som om du vore nazist, du har en riktig jävla äcklig syn på tjejer och har fan ingetjävlating innanför pannbenet. Det skrämmer mig hur man kan sjunka så lågt som människa, hur fungerar du och är du stolt över dig själv eller?
Din manipulerande jävla ídiot, hur kan du va så dum?

Vi syns när vi syns & vi hörs när vi hörs!

Likes

Comments

Random skit

Jag är inte ensam om att ibland känna mig både oviktig och värdelös. Jag kämpar för att mina vänner ska må bra att jag helt nu på det sista glömt på mig själv, gång på gång läser jag hur illa mina vänner mår och jag lägger ner all min energi på att få dem att må bättre, de säger "jag älskar dig" och är bitchar i skolan. Jag la ner hela min själ för att hjälpa en kompis för några dagar sedan medan jag själv mådde piss, jag diskuterade känslor med henne, sa átt allt skulle bli bra och att jag alltid finns där, jag frågar hur hon mår och ser till att hon mår lite bättre, hon frågar aldrig om hur jag har det. Skulle någon, någon jävla gång fråga hur det är med mig så skulle jag med gråten i halsen svara att det är bra, de skulle även om de ser hur det tär på mig rycka på axlarna och gå därifrån. Jag vill ha någon där, någon som ser djupt in i mina ögon och säger "nej det är det inte" och ger mig världens kram, men det kommer aldrig ske.
Ibland är det enda man behöver en kram av rätt person, men han gillar inte mig på samma sätt som jag gillar honom och kommer förmodligen aldrig göra.

Förlåt för deppigt inlägg, ville bara skriva av mig men jag vill att ni ska veta att jag finns här för er, närsomhelst.
Vi hörs när vi hörs och vi syns när vi syns.

Likes

Comments

Hej du bakom skärmen!
It´s your one and onlyyyy hereeeee, okej jk.
Idag har jag vart i helvetet aka skolan och kom hem för några timmar sedan men så har jag typ sovit (haha) och ätit och när jag skrivit klart detta blir det läxor, jag har so- och matteläxa tills imorgon, och när läxorna är klara ska jag nog prata lite med mina kompisar, kanske se på en serie/film och sedan ska jag sova, för jag är sååå trött!
Är det bara jag som inte har ett favoritämne? Jag hatar typ alla skolans ämne, och ja, även idrott, SPECIELLT idrott. Har aldrig och kommer nog aldrig förstå varför man ska betygsättas i t.ex. hur snabbt man springer, om man kan hoppa fina hopp eller om man klarar av att passa och/eller skjuta en boll?
Funderar på att börja skriva ner mina drömmar, när jag väl drömmer om något, någon av er som gör det?
Är det bara jag som hatälskar att få eller vad man säger deja vus? Jag hatälskar känsla av att man sett det tidigare, haha och jag väntar fortfarande på att vissa syner jag sett ska bli verklighet, haha c:

Fråga? Fråga på!
Du är bäst!
See yaa!

  • 13 readers

Likes

Comments

Hej du bakom skärmen!

Jag tänkte göra ett inlägg om en person jag har jävligt mycket respekt till och strävar efter att bli lik och det är ingen mindre än en av mina förbilder also you know as, Miley cyrus.
Miley har vart min förebild ett bra tag, jag älskar hennes ödmjukhet och jag älskar att hon inte bryr sig ett piss om andras åsikter, hon står upp för alla likas värde och gör sin grej. Hon är dessutom en väldigt bra sångare och skådespelare och jag älskar hennes musik! ♥_♥
Miley kanske har gjort några missar i sin karriär men ingen människa på denna jord är perfekt, inte du, inte jag och inte Miley.
Men 2013 när hon klippte av sig håret, börja gå på droger, la upp konstiga bilder på instagram och börja klä sig mer naket då? Det mesta av det älskar jag! Hon släppte taget av gamla Miley och blev helt enkelt sig själv, det viktigaste är ju att hon trivs med sig själv, lika viktigt är det att DU trivs med dig själv! ♥
Miley kommer iallafall alltid vara min förebild no matter what då hon trots sina missar är en jävligt bra människa! ♥

Fråga? Fråga på!
Vi hörs! ♥
Du är bäst, var alltid dig själv!

  • 17 readers

Likes

Comments