Tjaa sorry att de va ett tag sen ja skrev men aja vafan. Ja va har hänt. Jaa för en månad sen va ja på 5sos o the vamps i Stockholm. Träffa ju även Edwin en kille som e en ganska så nära vän. Men ja de va ju roligt. Js har vart i Hofors o träffat Thea o Anja. De va också jävligt roligt. Sen har ja haft killproblem inte lika roligt men aja whatever. Ja har haft en hel del bråk med min bästa vän som just nu liggen en halvmeter bort. Allt löst nu iaf. Vi ligger och kollar på if i stay. Skit bra film ni borde kolla på. Ja men igår kollade vi mest på när hennes storebror greja med en folkracebil. Int så jätteroligt om man frågar mig då ja bara stod o frös. Sedan när vi va påväg hem mot mig blev vi stoppade av två farthinder. Som fick oss o stanna typ en halvtimme. Sen kom vi hem hade en picknick i min trädgård. Gick in kolla på film. Sen gick vi upp o försökte sova men sluta med att vu greja med mobilerna tills jag äntligen somnade. Sen vakna vi på morgonen och nu ligger vi här i soffan då de regnar ute och kollar film. Så ni får ha de. Kommer int på nått mer att skriva. Herrå pusspuss!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​hallå hallå!! Jaa som ni ser på överskriften moa kommer imån!! Eller nja om 14 timmar för klockan e 00.00 just den här sekunden ja skriver. Jaa idag har ja haft ​kalas för min stora syrra som nyss blivit 20.  Jaa gött nytt år!!  2016 nu. Fan va gött!! Nytt år nya möjligheter som alla sagt till mig. Jadå inget nyårslöfte för mig. För jag kan ändå inte hålla dom. Ja jag har blivit en harry potter nörd. Typ de säger min syrra. Hon e skit stolt att jag börjat gilla filmerna ba. Haha lär ta typ 3 år till innan jag gillar böckerna. man e ju inget stort fan att läsa. Men skriva de älskar jag. Aja vafan ska man skriva. Pusspuss hej!! 

Likes

Comments

​tjaa! Sorry för ja inte har bloggat på typ 1000 år. Hehe ja har glömt av och inte orkat eller haft tid i guess. De e juul!! Taggaaaa!!! Ja jag e la nöjd me julen. Hehe ingen fråga men fuck that. Ja vafan ska jag säga. Kolla klart teen wolf för nån månad sen. men aja jag ska försöka att va mer aktiv nu da. pusspuss hej!!!

Likes

Comments

​Hej jo ja de va ju ett litet tag sen. Jo jag ska verkligen försöka att skriva mer men asså ja har haft ont i huvet magen o nacken väldigt mycket nu och helt enkelt inte orkat. Jag har även börjat att få ont i öronen ganska mycket. Men ja man måste la skriva nått roligt nät man ändå e inne o skriver ett inlägg. Jo igår va ja i Alingsås för de va en viss person där. Jag pratar då om clara henry. Hon kom o signerade hennes bok "Ja, jag har mens hurså?" Som jag även köpte. Och har börjat läsa på. Så ja det va ju roligt o så. Och ja har fått en ny höapparat för ja så smidig som ja e hade jag ju tappat bort min andra. Hehe så jag har fått den nya nu. Men ja ja har knappt sovit inatt så ska lägg mig o vila lite nu men vi hörs. 

Likes

Comments

hej ja de va as länge sen ja skrev på denhär bloggen. Asså måste bli mer aktiv. Ja mitt liv e la som de brukar. Ba de att ja har tappat bort min hörapparat för ca en månad sen. Eller nja ja vet inte. Men läng sen va de. Ja jag har då fått sitta längst fram i klassrummet vilket jag hatar. Och man har fått ett fucking fuck u finger och en jävla enhörning!!! E så jävla glad tack vare de. Men ja. Jag ska gå på 5sos konserten me min broder från en annan moder (dåligt jag vet) fellan. Så ja vi ska till fucking stockholm!!!! Och jag längtar as mycket!!!! Och ja de må va 221 dagar kvar men ändå. Jag taggar sönder. Men ja jag hade tänkt att äta lite nu. Och maträtten blir *trummvirvel* POMMES!!!!! Yay! Eftersom mina föräldrar o storasyster jobbar o min lillasyster (två minuter yngre tvilling) e me kompisar. Ja så får ja göra mat själv å då värmer ja lite pommes i ugnen. För de e gött me pommes. Så ja. Seee uuuuu!!!!!! <3 (sorry om de tar tid för mig att skriva)

Likes

Comments

​Hej ba ja som dampar den nya uppdateringen på snapchat?? Asså jag älskar den!! Att man kan ändra så i bilden tycker ja e svin roligt. Ja använder dom på varje bild typ.  Haha men aja vad har jag gjort idag?? Jag försov mig först en timma och en kvart. Fast ja hann som tur till skolan. Men ja jag har kommit hem o skypat me några vänner. Och sen har ja snapchatat me Herman också. Ja jag har ju ätit lite och letat efter min ipad. Sen så har jag bråkat me mina systrar lite. För ja de måste man ju göra. Och ja nu sitter dom och sjunger utanför mitt rum. Och j just nu sjunger dom inte vackert. Så ja dom är anmält irriterande. Mina föräldrar har typ jobbat hela dagen. Så ja roligt roligt. Men aja nu ska ja la fortsätta att ha tråkigt så får ni ha de så roligt. Aja hejdå.

Likes

Comments

Hej jo nu var det ett tag sen jag skrev! Har helt glömt bort!!! Men aja. JAG HAR PRATAT MED FRIDA SÖDERLUND! Jo mina vänner e i Stockholm och träffa frids ringde mig och jag fick prata med henne. Och hon är min förebild och är fan bäst! Det gjorde mig dag och resten av denna veckan!!!! Jag är sjukt glad just nu. Men hinner inte skriva så mycket nu för jag ska snart baka med min kompis. Men vi ses och vi hörs!!!! Hejdå!💕💕

Likes

Comments

Ok jag är nu hemma från shoppingen. Jag träffade en klass kompis och köpte tre grejer. Det första jag köpte var en grå kofta som är jätte mysig från cubus. Sen va jag inne på gina och köpte en tröja där det står midnight memories. Sen köpte jag även en present till min mamma. En skylt där det står typ. "hus regler #1 Mamman bestämmer. #2 följ regel #1" typ. fast på engelska då. Och ja den kommer ju sitta nån stans på väggen.

Jag lägger in bilder och ja det är inte dom bästa jag vet men ni ser ändå hur kläderna ser ut. Hejdå <3

Likes

Comments

​Hej! Jo de e söndag och ja min syster kom "Bea vill du inte shopa med mig mamma och Wilma?" och såklart svarade jag ja. Och fast att jag är sjuk och kommer kanske bli sämre så ja. Vem säger nej till shoping?? Men ja det kommer la ändå bli roligt. Så ja men jag hoppas ja kan gå till skolan imån. För ja jag vill faktiskt till skolan. Det kanske är pisstråkigt men jag vil dit. Men ja jag ska snart åka men vi seeees! Hejdå! <3

Likes

Comments

Hej! de e då äntligen helg. Och ja klockan är 15.30 och ja har inte ätit frukost än. Orkar inte gå net och leta upp nått att äta. Men ja de kommer de bli tacos!! Man kan ju kanske locka fram harry styles. Hans favorit mat e ju tacos. Och man kan la ta fram lite köttbullar. Men ja ja e ju sjuk. Och mina föräldrar va i alingsås och ja om dom träffa nån i jtr eller iaf såg nån av dom. Men aja ni får la ha en bra dag så ses vi! Och ja jag vet att ja inte e lika social som förut men ska försöka va mer social nu da. Hejdå<3

Likes

Comments