Då SOA inte börjar på ett tag, har jag börjat kolla på Breaking Bad med min kära så länge.

För er som inte sett serien, handlar den om en kemilärare som spårar lite och satsar allt för att skaffa pengar till sin familj.

Helt sjukt vad folk kan göra för pengar!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Haft en underbar helg egentligen, om man inte tar med bakfyllan och smärtorna i hela kroppen som jag inte kan förklara.
Jag drack i fredags, och jobbade i lördags. Förutom det har jag bara slappat och sovit.

Har även gjort massa kladdmuffins som mina män älskar. Det går för det mesta i kladdkakor och kladdmuffins. Tycker själv att dom är goda! Och det ser ju bara sååå gott ut!!!Likes

Comments

Jag lämnar singellivet och startar om.

Trodde inte den fanns någon som kunde få mig att le vid varje tillfälle, en som får fjärillarna att gå på extasy och som får mig att känna mig tryggast i världen. Kunde inte hittat någon bättre! Jag är lycklig.

Likes

Comments

Sitter nyduschat i soffan och myser till Harry Potter med både en varm kopp med choklad och en underbar en.
Skönt att koppla av efter en låång dag med städ, shopping och tvättande av kläder.

Likes

Comments

Jag satt uppe større delen av natten trots massa nya kuddar och nystädat rum. Något saknades. Jag somnade någon gång innan 07-slaget imorse, och blev väckt 48000 gånger innan jag kom mig upp vid 12.
Jag och Morten, som är han jag bor med nu, skulle åka till både IKEA och Vita för att klaga och sen kolla runt lite i Trondheim centrum. Vi hittade bl a. en papegoja som var i en djuraffär där. Hon hette Natasha och fyller hela 20 år i år. Jättefin 
Vi gick också till ginatricot så jag fick köpt mig en sportsbh.
 sen gick vi till ett kondomeri och kollade runt, alltid lika kul att kolla in i sånna affärer när man är där med roliga personer.

Hittills bra dag, trots att jag varit tröttare än tröttast!

Likes

Comments

Då är jag nyvaken efter några timmar för litet med sömn. Ska vakna till lite sen dra till banken och få gjort undan lite ärenden. Tänkte handla in lite mat, samt köpa träningskläder och gymkort. Det är ju trots allt mitt nyårslöfte att börja träna igen!

Jag ska tillbax till jobbet redan på lördagen som kommer nu. FLYT spelar, och jag serverar. Kan det bli mycket bättre? tror inte det va! Hehe
Hoppas iallafall att det ska gå bra då det är förväntat fullt hus.

Senare ikväll hade jag tänkt att jag ska packa in kläderna i mitt skåp, längtar tills jag får någon typ av ordning här.

Ps. SAKNAR SOMMAREN!!!!!!!Likes

Comments

Då ska ni få höra! Jag har flyttat till en polare som bor i Muruvik som ligger i Sør-Trøndelag, som det så fint heter. Har inte helt kommit på plats än, men det löser sig snart. Måste hitta ställen att ställa allt samt göra mig klar med den lilla lägenheten jag har i Steinkjer.

Jag skriver mer imorgon om flytten osv. för jag kom nyss hem från nya jobbet som bartender på en söt pub här. Trivs som fan efter första kvällen! Kunde dock ha varit lite mer folk, men man får väl skylla på radion och nyheterna då dom gått ut med stormvarning ochatt dom hade befodrat folket att hålla sig hemma.

Sov godt, så hörs vi imorgon gullegrisar! Pusspuss

Likes

Comments

Fick en fråga på bloggen ang. hur det är med jobb i Norge. Det beror heeelt på vad man söker och om man har utbildningar osv. Det är brist i Norge, i skillnad till Sverige, och om inte annat; BÄTTRE LÖN!

Jag fick veta idag att min polare ev. fixat jobb till mig. Så ska checka ut det imorgon. Hoppas på det bästa, för jag längtar tillbax till andra sidan av bardisken!

Kan ta ett lite längre inlägg imorgon då jag inte är helt borta i huvudet, och vet mer ang. jobbet jag ev. fått.

Sov gott alla goda <3Likes

Comments

Haft typ en sjuk skrivspärr det senaste, men efter att ha snackat med min underbara, älskade Selvén i närmare 18 timmar igår, släppte det lite.

Efter ett halvår ifrån varandra har han bestämt sig för att flytta efter! Jag kunde inte varit gladare! Min bästa polare, han som alltid ställer upp, som alltid finns för mig, som inte är rädd för att säga vad han tycker eller tänker, han som alltid får mig att skratta, han som får mig att gråta av saknad bara jag hör hans röst i telefonen, ska flytta hit! Helt INSANE! Finns ingen jag hellre hade spenderat denna dag med! Men det är ju självklart den personen jag inte får dela den med, då han fortfarande är i Sverige.

 Selvén, du är, och kommer alltid finnas i mitt hjärta. Du kommer alltid vara den bästa polaren en människa kan önska sig! Älskar dig till världens ända och tillbax!

Likes

Comments

Nu är jag hemma hos min mamma igen.
Det blev inte mycket till shopping, men nöjd!

Två örhängen från Ginatrcot, super rea verkligen! 10kr!! Så blev 2 par. Och sen naturell fransk manikyr tippar, som jag köpte på Vita för 100kr.

Fixade även syrrans naglar.


Likes

Comments