Heya! So I'll write this post in English, because I wanted to share the news that I'm back on youtube. I've started making vlogs, and afterwards there will be a lot of new projects coming up. It's going to be mostly fitness and cooking related, just because that's my biggest hobby. Hope you would like to check out my channel, and subscribe : )

Here are some of my latest videos:

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Woop woop break it down, it's friday. Wakie wakie, time for some pancakiee. Dere tenker sikkert jeg er super cray, men det er faktisk slik jeg prater i ny og ne. Med ny og ne mener jeg praktisk talt 70% av tiden. Her nede i Malaysia har det alt av mat, og en av de store greiene de har på gang her er et senter som har alle kjente amerikanske matkjeder. En stor favoritt for tiden er definitivt Pancake house. Jeg personlig elsker pannekaker, og har mange forskjellige sunne oppskrifter på nettopp dette, men iblant er det godt å spise det med litt sukker i seg.

Jeg elsker banan pannekaker, og selvfølgelig prøvde jeg ut karameliserte banan pannekaker og en taco salat. Noe jeg personlig kunne faktisk laget like bra, og enda bedre selv, men var uten tvil godt. Inspirasjon er alltid greit å ta med seg til sitt eget kjøkken.

Mouth watering, or nah? 

Likes

Comments

Hei på dere. Nå blogger jeg faktisk hele veien fra Malaysia, Kuala Lumpur. Vært her nede i ti dager nå, dro nedover for elleve dager siden og var tjuesyv timer på vei. Var en av de lengste turene jeg har tatt, og det første gang alene. Reist alene før, men ikke så langt. Hittil har jeg hatt en fantastisk tid her nede, og sett så utrolig mye vakkert. Er virkelig det en kaller en opplevelse for livet. Kultur forskjeller, og natur er noe av det jeg elsket mest. 

En av de best minnene er når vi dro til Batu Caves for noen dager siden. Altså grotter, og tempel grotter. Dette er en av de mest helligste hindu plassene plassert utenfor India, og er dedikert til "Lord Murugan". En plass jeg kommer til å huske i lang tid fremover. 

Alt i alt helt fantastisk. Bilder er en ting, og det andre er å se det for seg selv. Jeg blir så gira på å virkelig bare kaste meg ut i slike reiser. Alltid ønsket å reise hvor enn tankene drar meg, og jeg er super takknemlig for at jeg faktisk har den muligheten. Må bli flinkere til å leve ut den drømmen om å reise rundt verden.

Håper alt er bra hjemme i Norge, og jeg kommer med mange spennende innlegg fremover. Drevet med en del prosjekter på vei ned hit og mens jeg har vært her nede. Blir bra folkens!

Likes

Comments

Heya! Nå er jeg tilbake med enda en oppskrift, og håper dere ikke er lei helt enda. Dette er uten tvil en av mine favoritter, passer perfekt for veganere også. Veldig enkel oppskrift som gjør at du kan gjøre hva du måtte ønske med den. En kan tilføye mye forskjellig til en slik grunnleggende oppskrift. Jeg selv gjør mye med denne oppskriften, og har laget sjokolade, gulrotkake, banan, jordbær pannekaker av dette.

Det du trenger er: 2 cups rolled oats, 2,5 cups soymilk/almondmilk/oatmilk etc (kan bruke vanlig melk om en ikke er veganer o.l.). Til denne tilsatte jeg også 1ts hemp protein, 1ts raw cacao, 1ts flytende sjokolade stevia, 1ss chia frø. Stek på middels varme, og tilføy hva enn av frukt eller bær du ønsker på siden. Jeg liker mine sjokolade pannekaker med banan og walden farms pannekake syrup.

Om du ønsker protein pannekaker kan du bruke 1 scoop av proteinpulveret du bruker til å lage pannekaker ut i fra den smaken! Kjempe godt og passer ypperlig før en tung økt.

Håper det faller i smak :- )

Likes

Comments

God dagen! I dag kommer jeg med enda en oppskrift, og ja jeg skal komme med litt mer varierende innlegg fremover. Gjør om rommet mitt som vil gjøre det lettere for meg å ta bilder, samt at jeg reiser hele juli og skal blogge fra Asia (forteller mer når det nærmer seg). Der har jeg venninner som kan hjelpe meg med å ta bilder o.l. så det blir bra. Gleder meg masse!

Videre til dette innlegget hvor jeg skal dele med dere en "classic hummus" oppskrift. Når en lager hummus kan du tilføye hva enn du ønsker, og variere smaken ut i fra hva du selv liker. En kan ta i bruk en grunnleggende oppskrift som jeg skal dele med dere nå, og gjøre som en vil med det. Passer ypperlig til pita chips og grønnsaker. Ikke minst elsker jeg å bruke det når jeg lager sandwiches.

Du trenger: To bokser med kikerter (230g), 1ss tahin, 1dl olivenolje, 1 lime, 3 fedd hvitløk + 1ts salt.

Rens kikertene, og deretter kjør alt sammen i en kjøkkenmaskin. I blant må du stoppe den og skrape av det som er på siden og kjør igjen 1-2 minutter.

Oppbevar det i en solid boks, og det holder deg fint opp til en uke.

​Håper det smaker! 

Likes

Comments

Heya! I dag har jeg en fantastisk oppskrift for dere. Jeg elsker å eksperimentere på kjøkkenet, og jeg personlig liker å ha en dag i uken som er "meatless day". Hvor jeg ikke spiser kjøtt produkter. Jeg har valgt å bruke denne oppskriften som en del av "mealpreppen" min, og spiser vanligvis denne retten som lunsj. Full av fiber og vitaminer, masse smak og krydder.

Dette blir en stor gryte, og er oppskrift tilpasset for fire-fem dager. Du trenger: 5 gulrøtter, 1 suqash, 1 løk, 2 fedd hvitløk, 2 cups røde linser (tørket), 1 søtpotet, 1 kartong hakkede tomater, 1ts spisskummen, 1ts gurkemeie, 1ts karri, 1ts kajennepepper, 1ts løkpulver, 1ts paprika + litt salt og pepper for ekstra smak. Du kan krydre den som du ønsker, men dette er en helt fantastisk kombinasjon. Kutt alt i terninger og stek sammen, deretter tilsett 5-6 cups vann, tilslutt tilsetter du hakkede tomater. Ønsker du enda mer smak kan du også tilføye en grønnsaksbuljong.

​Definitivt en stor favoritt hjemme hos meg, og en av de beste oppskriftene jeg har "produsert". Tok i bruk denne veldig mye når jeg prøvde meg ut som veganer. Kan så og si tilføye hva enn du måtte like. Liker du kjøtt så er kylling kjøttdeig super i denne. 

Ha en fin søndag!

Likes

Comments

God morgen, eller god formiddag. Været er klamt, vått på bakken og det passer ypperlig med en dag hjemme. Tar meg en søndag på en onsdag. Stod opp tidlig, tatt meg en lang tur med hunden ("barne"vakt), fått i meg en god frokost og en snack. De skal jeg nå dele med dere. Jeg er en frokost person, altså jeg funksjonerer ikke uten det måltidet. Jeg kan de tidene jeg prøver ut ulike dietter, spesielt om jeg kutter f.eks karbohydrater og gleder meg til dagen jeg kunne få dette i meg ville jeg til tider legge meg super tidlig bare for å stå opp dagen etter å spise.. Dette fungerer selvfølgelig ikke i lengden, men jeg har prøvd ut litt forskjellig fordi jeg selv er i gang med å produsere egne matplaner.

Videre til dagens frokost og snack tips:

Frokosten bestod av kvart, jordbær, banan og halv proteinbar. Veldig standard når jeg har søtsug. Kaffe og 1,1 liter vann ved siden. Snacken derimot er en stor favoritt. Eple skjært i "donut" skiver ved at jeg har fjernet kjernen, og deretter smurt hver av dem med peanøttsmør og granola over. Prøv det ut, du vil ikke angre!

Prekas, N.Likes

Comments

Vestkanttorget var en suksess, eller ja så og si. Ble i hvert fall kvitt alt og det var målet. Ville slippe å dra med meg alt sammen hjem igjen, og det ble en lang dag, men samtidig en litt mer koselig "jobb" dag.

Jeg tenkte å dele en herlig oppskrift med dere. Er ikke så veldig mye en oppskrift, men et veldig enkelt måltid som passer ypperlig for varme dager. Jeg personlig er ikke så glad i varm mat om sommeren, spesielt ikke på varme dager som dette. Like they say: Sandwiches are like life, the more you add, the better it becomes.

Du trenger mozerella, som du skjærer i skiver, en pakke ciabatta eller annen type brød om ønsket og tilslutt en enkel salat som består av cherry tomater, kapers, løk, olivenolje og litt salt + pepper.

Vi grillet ciabattaen på grillen, og deretter "skrubbet" den med en hvitløksfedd. Topp av med basilikum og du har en frisk sandwich. Du kan selvfølgelig legge til hva enn du ønsker, og kanskje noe "sweet potato fries on the side".

Kos dere videre!

Likes

Comments

Aiai.. Ikke bra å være borte fra bloggen så lenge, eller igjen jeg er ikke en blogger med 100 000 lesere så er vel egentlig "potato-patato" (om du skjønte hvor den er fra er du knall).

Vel skolen er "ferdig", og det er på tide med litt ferie. Med ferie blir alt så mye enklere, eller ja litt enklere. En ting mindre å tenke på, og den tingen er jo veldig tids okkuperende. Vil meddele at jeg kommer til å stå på vestkanttorget imorgen 11/6 og selge en god del ting. Mye nytt, lite brukt o.l. Alt fra sko til wicked plagg. Jeg skal nemlig reise tre uker i juli og penger trengs, men samtidig det å bli kvitt en god del ting en bare har liggende for ingen grunn. Kanskje noen av dere får mer bruk for det enn meg!

​Super kul jakke fra ragged priest, steve madden boots og litt over 20 kg klær blir noe av det jeg har med meg.

Vi sees!

Likes

Comments

I got a lot of things running through my mind, and sometimes it's easier to write it down. So some day when I wonder what my thoughts were, I have the possibility to look back and remember what my mind was wandering through at this point of time.

If you want to know where your heart is, look where your mind wanders. In order for us to truly know whwere our heart is, we need to sometimes look to what we often think about in our daydreams, and what we dream about at night. Sometimes in order for us to find our passion we must look into the thing that our mind always has us thinking about. If you notice that your mind always has us thinking about. If you notice that your mind wanders about one specific thing constantly it may be because at your hearts level you know that this thing is something you should be putting your heart into.

Try letting go of whatever is holding you back from pursuing whatever this is and try to give it your all. Don't go at is half-heartedly and give it a weak attempt expecting to fail. Put your whole heart into it, and give it your all, expecting the best result, and if failure is the end result, you can be satisfied in knowing that you tried your best at something that you just went out on a limb on, this is a feat that half of mankind doesn't have the courage to even attempt to do.

​You're not good enough, you're better. No matter what feelings have us down at certain points in our lives, and have us feeling as though we aren't made to overcome whatever complications that we are going through we must take time to realize the fact that we are bigger than our problems, despite how small they make us feel. You are good enough, to overcome those who try to bring you down, because when someone or something is trying to bring you down, remember they are beneath you. 

You are good enough to stand up for what is right, we all have our flaws, true, but if you don't stand up for what is right, no one will. You are good enough to receive what you fought hard for. Don't be ashamed of being blessed for your hard work, you deserve it. It is important not to gloat and to be too proud, but being blessed for your hard work is nothing to hide. You are good enough for this world, the real question is, is the world good enough for you? 

Likes

Comments