Hej, ni kanske undrar varför jag väljer att skriva inom ramarna för bloggar och inte skriva mina rap-texter? Ni som inte vet, skriver jag, gör och får hjälp med att producera musik. Och det har hjälpt mig med mycket. För er som dessutom inte hade en aning om att jag rappade, skrev inlägg eller för er som inte gillar rap/hip-hop musik, frustrera inte upp er eller lämna inte denna blogg åt sidan bara för att jag använder den genre, Du som läser kanske ogillar mest.

Att vi konsumerar olika sorters musik eller kanske har något gemensamt i musikväg kanske är en slump? Eller det helt enkelt så att jag som allätare inom musikens spektrum levererar Min musik genom kanaler av rap - eftersom det är den enda genren jag fann kunde låta mig uttrycka vad som försegår i min skalle. Sen att jag lyssnar på In Flames, Slipknot The Kooks eller Amy Diamond är en helt annan sak. Jag gillar musik och jag vill kunna yttra mina inre demoner via den möjligheten.

Men det är inte bara musiken som jag måste använda, känner jag. Jag kan bara inte skriva eller beskriva det som jag personligen varit med om i mina texter. Eller jo det kan jag egentligen, men i problemet ligger att jag inte skriver på mitt modersmål. Dessutom har jag under de senaste snart två åren, kämpat med en skriv torka. Har inte kunnat producera fram en text väl värd att lägga till en låt. Det har bara inte fungerat.

Därför överväger jag nu att skriva här. Skriva om vad jag upplevt. Vad jag varit med om. Och hur jag arbetar med mig själv. Ständigt. Varje dag.

Jag kommer hädanefter skriva min pseudonym i slutet av mina inlägg. Kommer inte lämna ut mitt riktiga namn, eller så. Bara för jag vill kunna separera mig från det privata. Jag hoppas ni respekterar detta.

/Nameless Bishop

Likes

Comments