View tracker

Hej!

vad Händer där ute? Här händer det inte mycket, eller jo när man tittar på senast jag skrev så har det hänt en massa saker. Jag har börjat på Folkhögskola i En globallinje och bor på internat, Jag delar rum med en jätte underbar och härlig tjej, Jag trivs jätte bra. Det en är en chans att flytta hemifrån ett tag. Jag var till och från förkyld med nästäppa hela hösten, Min pojkvän har köpt en egen lägenhet, Familjemedlemmar som avlidit och en massa annat.

Skolåret är snart slut ca en månad kvar. Har en del att stå i med uppsatser och andra skolarbeten. Hade en engelska redovisning idag, vet inte vad jag sa eller inte sa men kändes som att det ändå flöt på bra.

På måndag skall jag, några ifrån min klass och några i från andra klasser åka till Polen och Tyskland på studieresa. Jag är väldigt taggad eftersom det blir min andra riktiga utomlandsresa.


Jag kommer berätta mer om det jag skrivit ovan. Men ville ni skulle veta vad som hänt i mitt liv sedan sist. Tänkte jag skulle sova för jag är trött och min roomie sover redan och vill inte väcka henne. Vi hörs snart kramar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Idag tänkte jag skriva lite om Självförtroende.

Vad är då självförtroende?

missnöje på sig själv på alla tänkbara sätt. Att man inte duger som människa, vad skall jag i livet göra, allt jag gör i livet blir bara fel, alla är smarta men jag är dum i huvudet. vad spelar mina åsikter för roll när ingen lyssnar? Jag är inte kapabel till att kunna vissa saker.

Hur kan du veta att du inte kan om du inte testar, kanske du misslyckas då men lägg det som paus för en stund. Kanske det bara inte är rätt tidpunkt just då. Det är som att lära sig att cykla det är skit svårt, man cyklar och trillar man tar paus och fortsätter igen och tillslut når man sitt mål.  Det kommer också du kunna göra. tar lite längre tid bara. 

Att sätta sig själv på prövning är också ett knep, att göra saker som man själv trodde var omöjliga och faktiskt klara av dem. Berätta om det för nära och kära. Självförtroende handlar inte om att vara mallig inför andra utan att vara mallig inför sig själv. Att säga att jag fixar det här. I svåra tider kunna säga att det går över sol, kommer efter regn. Som att springa en viss längd eller en viss tid men man fortsätter, simma och utöka trotts att man är trött. plugga till ett prov osv. 

Jag kan själv erkänna att jag ibland inte har världens bästa självförtroende. Men jag jobbar på det och vet hur svårt det kan vara. Förstår andra som har dåligt självförtroende. Därför skriver jag detta inlägg som en liten tankeställare för andra och kanske kan jag ge knep och hjälp. För jag vet att många där ute har det svårt att finna sig själva det är inte lätt! 

Jag tycker själv det är ett viktigt ämne och ta upp så jag återkommer om det! Du är perfekt som du är det finns inga fel!

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Finns det kvinnor där ute som kan relatera till en sådan magsmärta/kvinnovecka så att man spyr?

Jag vaknade upp halv 9 idag, hade sovit ganska bra. Fram åt 11 tiden började jag må dåligt började få magont och kände mig jätte illamående. Hade skakningar i kroppen. Jag tog värktablett men det hjälpte inte för att det kom upp igen. Hela dagen har jag varit sängliggande, kollat på en massa filmer och sovit. Hoppas natten blir okej och morgondagen.

Om det finns flera som har det så och vill förmedla om det ,lägg då till en kommentar. Det är inte alltid jag har det så men kan vara var femte månad kanske. Finns det knep för att slippa sånt?

Likes

Comments

Godmorgon sötnosar!
Hoppas alla haft en bra natt , jag har sovit bra. Barnvaktninnen blev inte så länge för att föräldrarnas möte tog slut fort, och jobb och allt var det var.

Jag var jätte slut när klockan var halv 12 så somnade nästan i soffan. Tänkte nä jag går och sover. Vaknade upp nyss av solsken och öppnade fönstret för att känna morgonvinden och höra fågelkvitter underbart.😊

Fick reda på att jag måste komma in och jobba idag också.Det var ju inte roligt nu när det är fint väder och allt, men finns inte så mycket att göra. kanske kan passa på att göra lite trädgårdsarbete eller annan nytta. 😝

Ska se nu om jag kan sova lite till eller om jag ska stiga upp återstår och se 😜 ha en fin dag


Likes

Comments

Hej på er!
Nu får jag ursäkta mig ännu en gång för jag inte är en sån bra och aktiv bloggare. Men ju längre tid det går ju mer har man att skriva och förmedla om tror jag.

Den senaste tiden har varit rätt så stressande, har suttit och fyllt i en massa ansökningar till folkhögskolor runt om i västra Götaland.

I Måndags fick jag göra ett antagningsprov till musiklinje kan ju säga att det gick halv bra. Två sånger hade jag förberett Ted Gärdestad - Eiffeltornet och three little birds- Bob Marley.
När jag skulle sjunga teds tappade jag bort mig efter första versen. Gick ju inte bättre att börja om heller fick en blackout. Glad i alla fall att bobs gick bra, var sjukt nervöst men trotts detta så är jag glad att jag gjorde det. Blev ju en erfarenhet att stå inför en jury tur det inte var idol haha.

Så idag är jag jäääätte trött tränade också en massa på gitarr ifall jag skulle få möjlighet att spela. Men eftersom Jag sjöng akapella så visade jag inte mina musikaliska talanger på bi-instrument . Dem kände sig ganska nöjda med sången. Får se om man kommer in eller inte eftersom jag har många bra konkurrenter och platserna är få. Som sagt lipar inte för det jag har ju sökt andra skolor.

Idag skall jag vara barnvakt till syskonbarn, har inte varit det på evigheter så det är dags nu, ska bli roligt. 😊

Imorgon skall jag ha picknick med en ny killkompis spännande får se vart vi far och flänger.

Men nu ska jag på kurs så ni får höra mer ifrån mig snart eller inte mohahah 😝😜puss o kram

PS: ha glatt humör trotts vädret 😜

Likes

Comments

Idag ringde det  en person till min telefon jag vet inte vem och kunde inte svara förtillfället, jag ringde upp två gånger med några timmars mellanrum men personen svarade inte. Kanske hen ringer upp i morgon igen mycket spännande och se fall personen gör det, hoppas på det hahah längtar tills i morgon! sov gott på er 💋​

Likes

Comments

Hej på er! 😁

Jag bjuder er på ett inlägg, ett gott recept på kladdkaka med dajmkross på. 🎂

100gram smör

2ägg

3dl socker

2 1/2dl vetemjöl

4 msk kakao

1dl mjölk

2 tsk vaniljsocker

1/2 krm salt

1 hackad dajm

Jag ville ha mycket chokladsmak därför tog jag i 6-7 msk kakao, men ni gör vad är godast för era munnar. Blanda socker och ägg poröst och sedan i med torr varorna, mjölken och det varma smöret, smöra formen och lägg de hackade dajmbitarna på smeten. In i ugnen. 200grader mitten av ugnen, tiden bestämmer du beroende på vilken konsistens du vill ha men ca 15-20 min.
Låt svalna och servera och njut i vintervädret! 😚

Likes

Comments

Fotad av Mig Nathalie Winberg med min lilla digitalkamera Sony cyber- shot carl zeizz 16.2 vario- tessar. inställningen i kameran/bildeffekt heter (part)då vissa delar i bilden blir svart/ vitt men det som kameran anser är starka färger blir i färg.

Likes

Comments

Förutom städning Idag blev det även shopping 3 böcker av min favoritförfattare, Snappsglas, fiskfat och roliga servetter i från en ny affär i stan glad. Mysig, nöjd tjej här skall ,snart göra lite sysslor i väntan på min gäst.


  • 84 readers

Likes

Comments
Godmorgon, i förrgår var jag ute med tre kompisar och grillade mitt inne i skogen. Det var jätte mysigt eftersom det inte är så ofta som jag träffar dem. Med tanken på att vi alla har Vårat att tänka på och jag jobbar och har flyttat, så det var det mysigt att träffa tjejerna igen.

Eftersom klockan började bli mycket orkade jag inte åka hem, så jag sov på hotell för jag även ville ha det lugn och ro. Igår steg jag upp vid fem på morgonen vilket jag inte är van vid. Och det kändes i kroppen också,natten på hotellet var inte heller den bästa men, skulle jag jobba så var det upp och hoppa som Gällde.

Idag ska jag börja dagen med frukost i rummet och se på björnbröder 2. Kalla mig barnslig men Disney is the best. Haha sen städa mitt rum får ju fin främmande ikväll min älskling. Det ska bli mysigt de. Vi hörs ha det bäst

  • 86 readers

Likes

Comments