Hejsan allesammans!

Jag är 20 år gammal & jag har upptäckt att jag är i en sån typiskt ålder då alla i min ålder blir gravida eller får barn. Borde jag börja känna mig stressad nu? Borde jag som singel börja leta efter en seriös kille och börja bilda familj? Män säger till mig att jag behöver en man som tar hand om mig... Då ställer jag mig själv frågan: Varför? Varför inte leva livet tills jag faktiskt hittar den rätte. Visst, jag tycker att min först födde ska komma innan jag är 25 iallafall men bara för det tänker jag inte stressa med att skaffa en man ? Det är ju minst 5 år till jag har på mig som vild ungdom. Dessutom vill jag ha ekonomin till det så man kan ge sitt barn allt de dära man själv inte fick när man var liten.. Kunna skämma bort det med kärlek & kunna ha en bra fader också.. Inte bara ta någon ur högen bara för att man blir stressad av alla andra & sedan hoppas på att det blir bra bara för man får barn.. Funkar inte riktigt så... men alla gör som man vill såklart, men inte jag !

Jag hoppas alla ni ungdomar att ni inte stressar med familj... Om ni redan börjat starta familj så säger jag att det inte är fel. Alla har vi val i livet. 

Nu ska jag sluta snacka goja, detta var bara mina tankar för folk tjatat på mig att det snart är min tur.. Men jag håller inte med. Jag ska leva först innan jag får mina ungar. Jag ska berättar för dom vilka tider man haft som ungdom! Vem vet, jag kanske hittar fadern på en resa utomlands ?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan gott folk. 

Nu är det dags igen för mig att börja blogga, Har bloggat vid andra tillfällen innan men hade tappat mitt intresse, men nu har det börjat smyga på mig igen. Jag hoppas att de jag kommer skriva här i bloggen inte kommer störa någon eller att någon kommer känna sig krängt för jag skrivit något ''fel''. Det jag vill att min blogg ska vara till är mig själv men jag delar gärna med mig av det jag skriver. Det kommer komma dagar där jag skriver glada & roliga inlägg men även inlägg där jag kommer spotta ut mig när jag tycker något är fel. Jag är en sådan person som är öppen med det mesta men jag accepterar även andras åsikter. Jag tänker såhär: Accepterar jag deras åsikter så kanske dom kan acceptera mina? 

Just nu bor jag hemma hos min syster & är arbetssökande. Livet har varit lite rörigt för mig just nu den senaste tiden. Familj & vänner kommer & går. Tar tag i rykten svartsjuka/avundsjuka folk spridit. Tror säkert ni varit med om liknade saker själva. Så här är det ju överallt, tyävrr.. Men jag säger till er. Håll huvudet högt och sänk er inte för någon. Du är perfekt precis som du är. Rykten berättar inte vem du är som person. De berättar bara att personen som spred ryktena har väldigt tråkigt liv. Antagligen stör sig personen på att du är så mycket mera awesome ! Just saying !Likes

Comments