Då har hela familjen varit förkylda mer eller mindre. Vi hade tur att det inte tog så hårt på lilleman, så de inte blev mer sjukhustid. Vilket vi helst vill slippa, då det var så intensivt första tiden.
Min sambo är inne på sista dagarna av semester så nästa vecka är det bara jag och W hemma om dagarna. Så det blir åter till vardagen efter många veckor tillsammans som har fart näst intill full fart hela dagarna förut om senaste dagarna då vi mest har slöat hemma.

Ikväll så blir det kolla på fotboll med svärföräldrarna, hoppas att det går bra för ÖFK.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det äntligen helg, denna vecka var första veckan som jag har varit själv med W om dagarna då R har jobbat. Vilket har gått jättebra, jag har fått lite hjälp av en väldigt snäll kompis som har följt med när jag har uträtta några ärenden idag.

Likes

Comments

Dagen med stort B, idag så var du beräknad att komma men tänk att du redan har varit hos oss i över en månad. Det känns helt ofattbart att de har hänt så mycket på den tiden. En kort sammanfattning av Ws första månad.

Det börja med tre veckor inskriven på neo var av första veckan låg han på värmebädd och fick sola lite granna mot gulsoten. Efter en och en halv vecka på neo så fick vi komma hem på permission med besök på neo varannan dag tills han blev utskriven tre veckor gammal. Första tiden så blev han även sond matad då han inte riktigt orkade äta själv men nu så äter han för fulla muggar. Han har gått upp 500 gram sedan han föddes vilket verkligen syns på han, då han har fått mycket rundare kinder och blivit längre. Så nu kommer täta kontroller på BVC för att ha koll på vikten men vi slipper iallafall sjukhuset, vilket känns super skönt.

Likes

Comments

En dag med massa mys i soffan och bara tagit det lugnt var väl behövligt. Då de senaste dagarna har varit väldigt intensiva med mycket saker som ska göras och när det inte är något inbokat möte så är det folk på besök. Mitt i allt det här med förlossningen och sjukhusvistelsen så hade vi precis flyttat så de finns ett gäng kartonger som ska packas upp. Vi hann bo i den nya lägenheten en månad innan han kom så det känns fortfarande lite halvt kaos här hemma, men det kommer väl bli ordning på det till slut.

Ha en underbar kväll allesammans :)

Likes

Comments

Idag har vi varit på andra BVC besöket och lillkillen våran har gått upp 45 gram sedan i tisdags.
Han har börjat ätit mer och mer och det har börjat get resultat, vilket känns skönt.

Vi har även haft besök av Ws moster och även gammelfarmor på min sida idag vilket var väldigt mysigt.
Nu under kvällen så kom även min moster med familj på besök och dom hade med sig fika. Grabbarna fick även spela lite på Rs dator vilket alltid uppskattas från deras håll :)

Nu blir det att slappa lite i soffan innan det blir matning och natti natt för oss.

Likes

Comments

Känslan som jag fick när vi plusade är obeskrivlig, jag blev så lycklig att jag skulle få bli mamma. Eftersom jag fick sluta med min medicin så var inte graviditeten guld och gröna skogar som jag hade föreställt mig innan. Det gick tack vare min sambo som fick dra ett stort lass både med att jobba och sköta alla hushållssyslorna då jag tidigt fick foglossning och graviditetsdepresson. De är väl så att man klarar av mer än vad man tror.
Efter att ha blivit stoppad en gång så kom vår grabb i v.34+6. Allt gick bra under förlossningen men vi fick tillbringa en tid på neonatalavdelningen.

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka efter ett långt uppehåll. Det senaste året har det hänt mycket i både mitt och vårat liv. Vi har blivit föräldrar till en underbart fin pojke. Mer om graviditeten kommer i ett senare inlägg.

Så i nu senaste tiden har jag lagt träningen lite åt sidan men ska snart ta upp den i form av mammamage träning. Vilket ska bli riktigt spännande och se vad det blir för resultat av det.

Likes

Comments

Jag har letat som en tok i flera månader efter förlovningsringen  min mamma hade när hon var förlovad med min pappa. Den har varit spårlöst borta och jag har haft sådan ångest över att jag inte har hittat den. Den betyder så otroligt mycket för mig, då den påminner mig om min pappa. Idag så hände det jag hitta den i en låda jag har letat i flera gånger men den hade åkt inuti min tumring som låg i samma låda. Jag är så otroligt glad och lättad över att jag hitta den.

Den som letar den finner.

Likes

Comments

Här kommer nu en guide hur man lägger in Google Analytics på Nouw. Då jag fick tips av Starta-Blogg om att skaffa Google Analytics till bloggen för att få statistik om läsarna och kunna förbättra bloggen på så sätt.

När jag skulle lägga in scriptet så var det inte helt klart vart man skulle göra det så jag googlade lite. Det tog ett tag innan jag hitta hur jag skulle lägga in det men hitta det till slut på Hjälp här på Nouw. Efter som den beskrivningen var väldigt kort så tyckte jag att en mer utförlig guide vore bra.

Vill ni ha tips och idéer om vad man kan göra för att göra en bättre blogg så tipsar jag er om Starta-Blogg.


Steg 1

Skaffa ett konto på Google Analytics och sedan kopiera scriptet som innehåller spårningskoden. Den ser ut så som bilden nedan visar.

Steg2

Logga in på Nouw och gå till Din blogg och sedan Design

Steg 3

Leta fram modulen Statistik & Widgets den finns längst upp bland de andra modulerna. När du hittat den så dra den dit du vill ha den.

Steg 4

Klicka på kugghjulet som finns upp i högra hörnet i modulen. Klistra därefter in scriptet du tidigare kopierade från Google Analytics och klicka på Lägg till.

Steg 5

Du är nu klar, nu är det bara invänta statistik.

Likes

Comments