Jag har letat som en tok i flera månader efter förlovningsringen  min mamma hade när hon var förlovad med min pappa. Den har varit spårlöst borta och jag har haft sådan ångest över att jag inte har hittat den. Den betyder så otroligt mycket för mig, då den påminner mig om min pappa. Idag så hände det jag hitta den i en låda jag har letat i flera gånger men den hade åkt inuti min tumring som låg i samma låda. Jag är så otroligt glad och lättad över att jag hitta den.

Den som letar den finner.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här kommer nu en guide hur man lägger in Google Analytics på Nouw. Då jag fick tips av Starta-Blogg om att skaffa Google Analytics till bloggen för att få statistik om läsarna och kunna förbättra bloggen på så sätt.

När jag skulle lägga in scriptet så var det inte helt klart vart man skulle göra det så jag googlade lite. Det tog ett tag innan jag hitta hur jag skulle lägga in det men hitta det till slut på Hjälp här på Nouw. Efter som den beskrivningen var väldigt kort så tyckte jag att en mer utförlig guide vore bra.

Vill ni ha tips och idéer om vad man kan göra för att göra en bättre blogg så tipsar jag er om Starta-Blogg.


Steg 1

Skaffa ett konto på Google Analytics och sedan kopiera scriptet som innehåller spårningskoden. Den ser ut så som bilden nedan visar.

Steg2

Logga in på Nouw och gå till Din blogg och sedan Design

Steg 3

Leta fram modulen Statistik & Widgets den finns längst upp bland de andra modulerna. När du hittat den så dra den dit du vill ha den.

Steg 4

Klicka på kugghjulet som finns upp i högra hörnet i modulen. Klistra därefter in scriptet du tidigare kopierade från Google Analytics och klicka på Lägg till.

Steg 5

Du är nu klar, nu är det bara invänta statistik.

Likes

Comments

Idag så blev de det andra och sista löpnings passet den här veckan. Det kändes riktigt skönt att ut och springa just idag, det blev totalt 3 km med varvning av löpning och promenad. Det är inte så jätte långt men jag är glad då jag förbättrade min tid Onsdags (då jag körde samma pass) med 3 min.

Passet jag har kört finns i appen FMTK och heter Mot 5 km - del 1 som finns till Android, iOS samt Windows.

Likes

Comments

Har kommit hem för en stund sen och slagit mig ner i soffan efter en hel dag utomhus vilket känns i ansiktet just nu. Dagen har bjudit på sol, underbart sällskap och mullrande ljud. Jag fick även chansen att skita ner händerna när det behövdes skruva lite på lillasysters bil då den inte laddade som den skulle. Vi fick till de som hoppas det kommer gå bättre för henne imorgon då det är det sista heatet och finalerna.

Här kommer några bilder som avslut på den här härliga dagen.


Likes

Comments

Efter att ha hjälpt lillasyster med folkracebilen igår kväll fram till ett inatt så har man nu sovit några timmar och fräschat till sig. Så är man nu på väg till folkracetävlingen och heja på lillasyster min. Bilder och mer info om tävligen kommer senare.

Hoppas ni får en trevlig dag 😊

Likes

Comments

Då jag inte har tränat på länge så kände jag att jag behövde lite hjälp på traven så jag fixade FMTKs app på mobilen. En app som man får välja mellan olika pass eller hela program som vara i flera veckor. Jag valde ett program som heter "kom igång" för att kunna få lite rutin på träningen. Kom igång programmet är 10 veckor och 3 pass per vecka. 2 av dom är löpning och det tredje är styrka. Målet är att efter 10 veckor ska kunna springa 5km utan stopp. Så får hoppa att jag lyckas med det.


Likes

Comments

Hejsan och välkommen till min blogg❕

Efter som jag rätt nyligen bestämde mig för att börja träna, då jag har varit väldigt trött och inte haft någon ork i kroppen. Jag tänkte även börja blogg om min träning och min vardag med min sambo och vår katt Ragge som nyligen fyllde 2år. Jag och min sambo är båda väldigt motorintresserade så det kommer bli en del om bilar också. 

Så nu startar resan hoppas ni vill haka på 😊


Likes

Comments