Hej allihopa, för en vecka sedan var vi i Grekland och hade det supermysigt. Medan vi var i Grekland var Nala på ett katt hotell som hon har varit på en gång innan.

Förra gången hon var där fräste hon åt de andra katterna men nu hade hon blivit jättebra kompis med nästan allihopa. Det katt hotellet som hon är på är super bra, burarna/ rummen katterna är i är mysiga och hyfsat stora. Men nu när Nala är hemma så vill hon bara vara med oss hela tiden. Hon blev överlycklig när vi kom och hämtade henne vilket känns bra.

Som jag har sagt innan älskar Nala att vara ute i sele, och hennes favorit sak att göra när hon är ute är att jaga den stora fotbollen.
​(på en av bilderna ser ni när Nala hämtar tillbaka bollen efter man har kastat den)

Likes

Comments

Hej allihopa!

Det var ganska länge sen jag uppdaterade men äntligen kommer det ett inlägg. Nu har jag sommarlov, vilket är väldigt skönt.
Snart ska vi till Finland där många släktingar bor bland annat farmor och farfar. Under tiden vi är i Finland ska Nala få vara hos min mormor vilket är nytt för henne. Vi får ju se om hon trivs!
Lite längre in på sommaren ska vi till Grekland och då ska Nala vara på ett katt hotell som vi gillar mycket! Hon har varit där en gång innan och det kändes bra, vi gillar själva ägaren för katt hotellet och rummen som katterna är i är mysiga och katt vänligt.

Det blev ett ganska långt inlägg idag som kanske inte var så intressant men bilderna är söta i alla fall!😂

Xoxo // Angelica & Nala

  • 236 readers

Likes

Comments

Här kommer lite uppdatering!😅

Nala har börjat att älska gå i sele där ute speciellt nu när det är så varmt, men vet någon säkert om man kan ha Bengaler utomhus som ute katter?
Jag hade aldrig klarat att ha Nala som en utekatt för den nervositeten och tanken på att hon kanske aldrig kommer tillbaka hade varit för hemskt men jag hade för intressets skull velat veta.
Jag har läst på någon katt sida att de inte går att ha ute för att de är för dyra så det är många som kan stjäla dem och att deras päls inte klarar av kylan här i Sverige. Pengarna vet jag är sant men vet någon om det är sant att deras päls inte klarar av kylan?

Hade uppskattat mycket om ni kommenterade i kommentars fältet!😽

  • 250 readers

Likes

Comments

Hej allihopa! Bloggar ganska sent på kvällen nu men kände att jag behövde skriva detta inlägget, för ca en vecka sedan upptäckte jag att på vissa av mina blogg inlägg har jag mer en 200 läsare!!!
Själv kan jag inte fatta det, det är ju inte "sjukt många människor" men det e endå ett par hundra vilket är helt gaaleet. 
Vill bara tacka er för att ni vill läsa denna bloggen även fast jag inte uppdaterar så ofta!

Xoxo // Nala

  • 305 readers

Likes

Comments

Denna helgen har vi haft våran lilla kusin hemma hos oss som har fått väldigt mycket uppmärksamhet.
Nala tycker det har varit väldigt kul och spännande med en liten bäbis hemma hos oss men till slut tyckte hon att det var lite jobbigt att hon inte fick så mycket uppmärksamhet som hon brukar så nu när det har åkt är Nala ganska glad att hon är den lilla bäbisen som får all uppmärksamhet igen. 😹

  • 413 readers

Likes

Comments

Idag när det är påskafton fick Nala sina egna påsk ägg och hon blev väldigt nöjd med skinka i det ena ägget och en rolig leksak i det andra.💞

  • 431 readers

Likes

Comments

I våran familj har vi alltid köpt påskris och fjädrar som "påsk dekorationer" jag tror många av er som läser nu också gör det.
I vilket fall så tror jag att denna tradition inte kommer funka i framtiden nu när vi har Nala.😹

  • 436 readers

Likes

Comments

Det var längesen jag uppdatera, sist var ju faktiskt när hon hade sin tratt på! Jag kan säga att hon är en mycket gladare katt nu utan tratten och som ni ser på bilden vill hon bara hitta nya små roliga ställen att vara på!😂❤️

Xoxo // Nala

  • 450 readers

Likes

Comments

Hej, nu var det längesen jag bloggade men nu kommer äntligen en uppdatering.
Förra veckan kastrerade vi Nala så att nu i tio dagar har hon gått runt med en tratt. Man kan väll säga att hon rentav hatade det men hon vande sig vid den till slut.
De glada nyheterna är att hon ska ta bort stygnen och tratten idag!
Jag tror att de hon har tyckt varit jobbigast är nog att inte kunna tvätta sig på hela tio dagar.Här är ett par bilder på Nala när hon borstar tänderna😼

Likes

Comments

Nu har vi varit bortresta i 16 dagar, därför behövde vi lämna bort Nala hos någon som kunde ta hand om henne och det blev morfar. Vi hörde att hon hade haft det jättebra! Igår kom vi hem och idag hämtade vi henne, hon verkade jätteglad för att komma hem och speciellt verkar hon har längtat efter sitt klösträd! Så nu framöver kommer det bli mer uppdatering, hejsvejs!!😽

  • 511 readers

Likes

Comments