The Tall One

Personligen har jag svårt med att släppa personer. Både de som har gjort mig illa eller de som jag en gång älskat men inte kunnat ha kvar. Idag var en sådan dag.

Jag vaknade hos mina farföräldrar och det var meningen att den dagen prata med mitt ex. Historien bakom varför vi gjorde slut var för att vi inte kunde träffas. Det var för komplicerat. Jag valde därför att lämna honom och låta oss gå skilda vägar även fast vi älskade varandra. Det var nog det jobbigaste valet jag tagit och det var därför jag hade så svårt för att låta honom vara. Jag tog kontakt med honom två gånger efter "the break up". Jag hade inte kunnat blocka honom eller skära av honom från mitt liv då jag faktiskt trott att han var min framtid. Jag vet att många säger när dem vart kära men jag trodde det och kan fortfarande tro det. Därför valde jag att blocka honom och radera honom helt och håller från mitt liv. Jag måste gå vidare och inte vara fast i det förflutna.

Känslan jag har är ledsam men lättad på samma sätt. Jag är så ledsen att jag skadat och gjort den ända personen jag har älskat på det sättet, ledsen. Däremot behöver jag inte oroa mig för att han ska kunna skriva något till mig och få mig att falla tillbaka i samma håla. Jag kommer nu kunna gå vidare. Lite kliché att säga så men det är sant och om du har vart med om något liknande förstår du vad jag menar. Det är lika jobbigt som på filmer men det tar ett satans bra tag tills du kan gå vidare. Det tog 6 månader för mig att komma tills där jag är idag(att blocka honom)... Lär ta ett tag tills jag är helt klar.

Aja jag sov iallafall över hos en kille för första gången på LÄNGE och fan vad det kändes skönt på ett sätt. Det var Dave. Han tog hand om mig. När vi sov drog han mig nära och gosade. Han pussade mig några gånger på halsen och var väldigt gullig. Även fast jag sagt att jag inte ska göra något med honom och att han inte är min typ var det ett antal gånger där jag ville skita i allt och låta mig strunta i att han inte är jättesnygg och min typ. Jag valde ändå att bara sova med honom. Rätt val i slutet.

I just denna sekund vill jag gå ut och go crazy. Hitta en kille att ragga upp och komma över allt men kan inte. Usch vill bara lämna allt och börja om. Är däremot inte länge kvar tills jag och the little one kanske åker utomlands och då tänker jag gå ut och göra exakt vad jag känner för.

xoxo The Tall One

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu ligger jag i badkaret och deppar, surar och gråter på en och samma gång. Jag har bara den här jobbiga gnagande känslan i kroppen som jag i början inte kunde sätta fingret på vad det var. Nu, däremot, vet jag att jag har PMS. För dig som inte vet vad det är eller betyder så ska jag då försöka förklara.

PMS står för premenstruellt syndrom och är vanligt bland många kvinnor som kan få mens. Det kan uppfattas som en humörs berg- och dalbana. Man kan helt enkelt gå från att vara jätteglad och snabbt bli irriterad av någon strunt grej som någon sagt. Det som är orsaken till detta "underbara" som händer är hormonerna. Vid en ägglossning ökar hormonnivån av progesteron väldigt snabb men när det inte blir befruktat sjunker den lika fort (om jag har fel, rätta mig isf).

Då jag inte fick jättemycket sömn kan det också ha en påverkan på hur mitt humör har varit idag. Var på en inspark kvällen innan och kom hem halv 2 (01:25) vilket resulterade i att man somnade runt 3 kanske. Den här dagen har bara bestått utav mig, klagandes och bitchat mot dem flesta runt mig. Det gillar jag inte att göra. Har hört av några kompisar i min klass att jag kan vara rätt läskig när jag är sur... det är inte riktigt något jag vill höra. Visst att jag tycker det är kul att överrösta killar ibland och få dem att bli lite rädda och visa att dem förstår när dem gör fel, men inte mina vänner.

Var så trött idag så att jag gick till gymmet men att när jag var där vände i dörren. Jag orkade inte. Ville bara hem och sova, men kunde man det ? Nej. man skulle hjälpa till med massa skit hemma. Jag blir så trött ibland ! Varför kan man inte bara få vara ifred ibland och varför i hela världen ska Dave bo så satans långt bort. ...? Hade velat ha honom här så jag kunde bitchat om allt med honom och så skulle jag bett/tvingat honom att klappa på mig :)

En liten historia om en gång då jag lackade bäver på en kille i min klass när jag hade PMS: Han den här killen (låt oss kalla honom H) lade sig i i fel tillfälle när jag tjafsade med en annan kille. H lossades som om han var någon som kunde säga vad som helst till mig och prata med mig som om det jag sa inte riktigt var sant osv. Kommer ihåg hur allt runt om kring mig försvann och han var det ända jag såg. Jag blev helt rasande och ställde mig max 3 cm från hans ansikte och skällde ut skiten ur honom. Jag matade på i (vad jag trodde) 2 minuter vilket visat sig varit 10 om hur H inte kan behandla mig sådär och att även fast han tror att han är så speciell är han ingen. Kanske inte mitt stoltaste minne men gud vad det var skönt efter. All min ilska var som bortblåst.

Mina tjejkompisar berättade sen hur sjukt rädd H hade sätt ut och att jag vart som förbytt. Rekommendera iaf att om du någon gång är sur. Håll det inte inne för då kan det utlösas på någon som inte är värd det. Berätta ist att du inte är på humör och varna för eventuella utbrott (om du är som jag hehe).

Godnatt <3

xoxo The Tall One

Right now I'm in the bathtub dashing, beeing grumy and crying atthe same time. I only have this bad feeling in my body, which I could not pinpoint at first, but now, Now I know I have PMS. For those who do not know what it is or means, I'll try to explain.

PMS stands for premenstrual syndrome and is common among many women who are on there period or before it has even started. It can be explained as a mood roller coaster. One can simply go from being realy happy and quickly get annoyed just becouse some one said something you didn't like. Why we get this his "wonderful" mood thingy is the hormones. In an ovulation, the hormone level of progesterone increases very quickly and can make you really happy, but when it is not fertilized it can just as easely drops (if I'm wrong, correct me, and tell me why we get this. Would really like to know more).

I didn't get that much sleep as well so that can be a reason for my behavior of today. I came home 2:25 yesterday becouse i were at a party for the new cids that had started at our school and a friend wanted me to go with her so... Anyways this day has only been a pain in the ass. I have been complaining about everything ang averyone. I have been a real bitch to some people and thats not something i like doing (if they don't deserve it).

I acctrualy went to the gym but when i opened the door to go in I closed it again and went home. I just wanted do get home and sleep but no. I hade to help the famely with all the other things. WHY IS IT SO HARD TO UNDERSTAND THAT I Do NOT WANT TO MAKE THE DINNER ? WHy can't ijust get the things that a want. Today I wanted Dave to come and take care of me. I wanted to talk to him and make him cuddly with me. I really just needed to sleep and cuddle. Instead I'm sitting here now (21:25) tired.

AStory time: Ones upon a time when I had PMS in school this guy (let's call him H) started butting in when I was arguing with another guy. H was thought as if he were someone who could say anything to me and talk to me as if what I said wasn't not true, and so on. I remember how everything around me disappeared and he was all I saw. I got very angry and stood at the most 3 cm from his face and told him what I was thinking. It felt like 2 minutes but instead it had been 10. I said to H that he can't talk to me in thet way and that even though he thinks he is so special he is not. Maybe not my prettiest moment but. Eventhough i had scared the shit out of him, all my anger was like blown away.

With this I would like to say, good night and tlak to you soon ! <3

xoxo The Tall One

PS: we are going to take new pictures soon

Likes

Comments

Är han gay ? Is he gay
The Tall One

Okej ! Låt mig berätta ! Igår då var jag ju på en tinder dejt ... och jag trodde jag skulle få träffa en riktigt muskulös kille. På sätt och vis får jag göra det men han hade den där feminina sidan. Jag fick känslan av att "nja asså det här är inte riktigt min typ". Det vara bara så sjukt att få gå på dejt med en feminin kille. Även fast mister frågetecken var något galet trevlig och snäll (samt såg bra ut) undrade jag om han vara gay.

Det började med att jag var och tränade. Jag skulle ha duschat där men hade glömt handduk så jag duschade hos honom ...!
Det tog 1 timme och 30 minuter att åka dit, kan jag börja med att berätta. Har aldrig varit så långt ut men det var jättefint där. Massa fina hus och en underbar miljö. Väldigt omskött.
Han mötte då mig vid bussen och det var redan där jag kände den där feminina viben. Hans röst och sättet han snacka var mer åt det feminina gäller samt hur han använde kroppen när han pratade. Jag har inga problem med att någon är feminin men när man är på en "dejt" tänker jag mig en mer maskulin kille.

Jag spenderade iallafall 2h med honom och hade roligt men mer som med en vän. Vi snackade och såg på youtube.
Under hela den här träffen hade jag dock kontakt med David (första tinder dejten). Han och jag har blivit bra vänner nu btw och snackar nästan hela tiden. Är sjukt glad över !

Är glad att jag gick på båda dem här dejterna för annars hade jag inte fått träffa så fina människor. Jag tycker alla ska prova det här för personerna som man träffar är oftast värda att spendera tid med.

Kommer komma tillbaka med flera dejter men måste hitta någon först 😌 efter det ska jag skriva ett inlägg där ni ska få lära känna mig mer på djupet.

xoxo The Tall One

Okey ! Let me tell you about yesterday when I was on this tinder date ! I thought I was going to meat a masculine man but instead I was right. He was pretty feminine... I got this feeling, telling me that "Nah, this is not my type"
It was fun going on this date Mr question mark hade a feminine side. He was really nice, kind and gooood looking ! To bad I'm not into that type.

Anyways, it all started with that I was at the gym and had forgot my towel so I showered at he's place ...!
It took 1,5 hours to get there. It was a nice
neighborhood with all sorts of beautiful houses.
He picked me up by the buss stop and there this feminine vibe showed it self. He's voice and hand movements were feminine, not that it's wrong, but it's not my type of guy.

I spent 2 hours with Mr question mark and had a blast. We were talking like friends and watching YouTube. How come that I always end up with friends ?
During the whole date, or what to call it, I were talking to Dave (the first tinder date) on Snapchat. We have become friends as well and are talking constantly. I am so happy for being friends with him.

I am so happy that I went on these dates because if I hadn't I would have never met Dave or Mr Q Mark. I think everyone should try dating on tinder so you get the opportunity to meet great people.

I will come back with more dates but first I have to find someone to go on a date with. In My next post you will get to know me more.

xoxo Tha Tall One

Likes

Comments

Okej människor !

The Tall One

Nu är det dags för en tinder dejt igen men med en ny kille från dem snobbiga trakterna. Vi får kalla honom mister frågetecken då jag inte är säker på hur hans personlighet är. Det är några gånger jag få känslan av att han är lite feminin... men det är vad jag ska ta reda på idag !

Jag ska snart åka och träna. Det kommer bli ben och mage idag då mina armar måste få vila 46 timmar efter ett hårt träningspass. Jag ska verkligen pumpa för att försöka få ut så mycket jobbiga nervösa känslor som möjligt, för vem är inte nervös inför något sådant här ? Grejen är ju den också att han har en gudomlig kropp och han är jättesöt. Grymt trevlig och ler nästan hela tiden. Men det är ju bara det jag sätt på snapchat så att säga.

Efter jag har tränat tror jag att vi ska mötas någon stans för att fika men är inte riktigt säker. Hans bror var sjuk och därför kommer vi inte kunna gå hem till honom efter fikat om vi "trivs" med varandra. Förhoppningsvis kommer det här gå bra och inte bli så stelt. Var ju då och fika med den där senaste killen och det blev ju knäpp tyst och därför ber jag att det inte blir så igen.

Jag kommer uppdatera hur det gick på dejten sen såklart !

xoxo The Tall One

Okey People !

The Tall One

Now it is time for one more tinder date, but this time with a new guy. Let us call him Mister Question mark tho I'm not that sure about he's personality. There have been somethings that I reacall femenine ... but today I am going to find out if I'm right !

I am soon leaving to go to the gym (ofc). It is going to be legg- and core today because my armes and back have to rest 46 houres from last weeks exercise. I am realy going to work hard so the nervous feeling disappears as muth as possible. The thing is that he's body... wow it crazy, and he is sweet, realy nice and smiles pretty much all the time. But ! We have only had contact on snapchat ...

After I have beenn working out I think we aare going to meet at a cafée but I'm not sure. He has a little brother that is sick and there for we won't be able to go back to he's place if we "like" each other. Hopefully , this will end up well and not as the last time when I sat down with Dave (the last guy from tinder) and he went completely quiet ! There for I pray to god thet it won't happen again.

I will update you guys but thats all i have for now so. Talk to you later alligator ;)

xoxo The Tall One

Likes

Comments

Hejsan allihopa!


Ligger just nu i sängen borde sova nu men kan inte. Kom precis hem ifrån en pratstund med "mitt ex" (lite komplicerat vi var aldrig riktigt ihop men alla såg oss som det typ och vi gillade varandra mycket). Mina vänner kommer döda mig (inte bokstavligen) men vafan. Vi pratade länge, sen började vi prata om vad som gick snett typ och allt som hänt. Vi kom fram till att försöka igen.. tredje gången gillt eller vad är det man brukar säga? Hehe hur ska jag berätta detta för mina vänner... "The tall one" lär ju läsa detta frågan är bara när.. hoppas jag hinner prata med henne först!!

Trodde jag hade kommit över honom helt, eller jag hade det. Men när vi träffades och vi pratade så kände jag hur mitt hjärta började slå.. som att det stod still innan. Han var den som fick mig att känna sig som världens lyckligaste och jag fick/får honom att må bättre och gladare, något som är positivt i hans liv. Ja, vi får väl se hur det går nu, vi sa att vi skulle försöka på riktigt nu. Vi bestämde till och med att vi skulle hitta på något i helgen, vad vi hittar på får vi väl se!

Tro mig kommer höra av mig!

xoxo "The little one"

Hello hi everybody!


I lay in my bed right now and should be asleep but I can't. I just come home from a talk with my "ex" (or it's a bit complicated we never where together but everbody saw us like a couple and we liked each other a lot). My friends will kill me (not for real) but wft. We talked for some time, then started we to talk about what happend and what it was that got wrong. We came up with that we would try again.. Third time's the charm or what is it that you use to say? Hehe how am I going to say all this to my friends... "The tall one" is goning to read this, the question is when... I hope I will get the chance to talk to her first though!!

I thought I had got over him compleatly, or I had. But when we met and talked, i feelt my heart started pounding... like it stood still before. He was the one who got me to feel like i was the happiest person in the world and I maked/ make him feel happier and better, something posetive in his life. Yes, lets see how it goes now, but this time its for real. We decided to do something this weekend to, so lets see what we will do!

Trust me I will update you guys!


xoxo "The little one"

Likes

Comments

Hej allihopa, det är "the little one!


Jag har gjort det igen! Varför klantar jag alltid till det? Orkar inte mer. Jag lovade mig själv att inte hålla på med någon i klassen förens iallafall sista året.. Det var ingen big deal, vi hade en slags “klassfest”. Vi var ganska rejält påverkade (iallafall jag), han hjälpte mig att leta efter min kompis Ms.Nice. Men sen så drog han iväg mig och självklart började vi hångla/ strula, vi brukar inte prata i klassen eller något och jag är verkligen inte intresserad av honom. Hoppas han inte är det heller utan att det bara blev en liten mysstund. Kommer bara låtsas som ingenting på måndag och hoppas på att det bara glöms bort.


Men detta var inte det enda som hände… Jag och en annan kille i klassen har blivit skit bra kompisar, han är en riktig jävla fuckboy men skit trevlig och vi har roligt. Som sagt var det en “klassfest” och han har flickvän, dem har lite problem med att lita på varandra vilket jag kan förstå.. Men det slutar med att hon kommer dit för att hålla koll på honom så att han inte skulle vara otrogen (igen). När hon kommer dit hälsar jag såklart och är precis som vanligt. Under kvällen så berättar Mr.Fuckboy att hon tror att han och jag har något för varandra eller håller på.. Asså snacka om jobbig brud! Man ba visst jag drar skit lätt till mig fuckboys men snälla, inte han!


Blir så inspirerad av “the tall one” att börja tinderdejta, något man borde börja prova? Har appen men aldrig vågat skapa någon profil..


Hörs snart! xoxo “The little one”

Hello everybody, it’s the little one!


I have done it again! Why do I always mess things up? I can’t take it. I promised myself not to be with someone in my class, and if i would wait until the last year… I was no big deal, we had some kind of “class party”. Everyone was quite tipsy (at least I). He was going to help me to find my friend “Ms.Nice”, when he suddenly pulled me away into a corner where we of course started to make out. We nearly never speak to each other in class/ school and I’m not interested in him. I hope he hasn’t either and that it just was some “cozy-time”. On monday (tomorrow) I will act like it never happened and hope that it will past.


But this was not the only thing that happened… I have become really good friends with another boy in my class, he’s such a fuckboy but really nice and funny. He has a girlfriend, they have some trust issues which is understandable… It ends with that she arrives uninvited to the party to check on him, so he can’t cheat on her (again). So I said of course hi and introduce myself and act just as normal. Later on tells Mr.Fuckboy himself that his girlfriend thinks that we had something going on or where interested of each other… Please give me a break, what an annoying chic! Ya sure I fuckboys are drawn to me but please, not him!


I get so inspired of “the tall one” to begin tinder dating, something i should try? I have the app but have just never dared to create a profile…


Talk to you soon! xoxo “the little one”

Likes

Comments

Tinder date 2

The tall One 

Okej, now i have been on this secound date with Dave and let me tell you about what we did !

It all started with that I met him at ICA supermarket and were going to drive to a shoppingmall to by he's mother a birthday gift... Allthough I have never met her or even seen her I tried to do my best. We walked around and were talking about what she might like to get and so on. There were moments where it really fealt like we were a couple. He leand on my soulders in a "loving" way, toald me that I was pretty and teased me. He is a great guy but not my type. 

When we hade bought the present we got to this cafe, and that was when i understood that we are not meant to be together. The secound we sat down he went completely silent. As if the wordes that used to fly out of hes mouth just stoped. I think it was one of the most stiff situatione that I have ever experienced. 

I tried to ask him things but he just sat there and stared at me... I could handle it for 15 minutes but then I had had enough. I toald him that i had to go home and he drove me back. I didn't want to kiss him even if i knew he wanted to. A hug is what he got and the I steped out of the car, closed the door and said to my self "Okey, NO he is not for me!" I gave him two chanses and for me it's enough. 

I sent him a msg on snapchat telling him that I think we shold be friends instad and he said okey so now we just talk like friends and i think it's better even if i sometimes just want him to come and give it to me. haha I don't know why ! 

xoxo The Tall One ;) 

Likes

Comments

My first tinder dejt !

The Tall One

Two days ago I attended (:p) my first tinder and dejt EVER. It was with that guy, Dave, I toald you about in the last post(or what they are caled).

I was at work and I think the clock was about 13 (1) o'clock. I got this message from him where he asks if we maybe could do something, even though we had only been talking for one day... My colleagues thought I was a little bit crazy for even thinking that I would sit my ass down in a strangers car. I told them that if they want, I can ask him to come inside so they could meet him before we drove away. The thing is that when he came, he was so shy that he didn't really make it the whole way to my work. He sat down a little bit from there so I had to go and get him... It's okey ofc to be shy and I had nothing against walikng up to him first, but i don't know. There was somthing with it that mabe me lose interest a bit.

When I saw him, there was this really blond guy, 178cm high (7-6 cm taller then me) and pretty nervous. Cute but maybe not my type. Dressed in a swett-shirt and green pants. A chill outfit wich was perfect because I didn't have anything special on me ether.

Anyway we drove around for two and a half hours ... just talking about things. It never felt like I had to come up with something to talk about. We laughed a lot and had a great time, according to me. I dont know how he really felt efter we said bye and kissed. I mean it was a really awkward good bye. First I thought he wanted a kiss but then he moved away, came in for it and move away again. After that he ASKED ?! I said yes not to make it even more awkward. Although it was a pretty good kiss. Not the best one I have had but still okey.

Today we are going to meet again and because I want to give him a second chanse. He is a great guy but maybe not for me. I will keep you updated !

xoxo The Tall One

Likes

Comments

Tinder ?

The Tall One

Okey how many have heard that "tinder is just for desperate people ", "no you should try to find someone in real life" or "think if you find someone and decide to meet him/her and endup geting raped ?" ? I have heard it a lot of times, mostly from my mother and friends but I got it anyway.

I got tinder becaous I was in this relationship with a guy who lived far away and I decided to brakeup with him. It was not that I didn't love him anymore. I just couldn't handel the distance. We had been together for half a year and only been with each other for two weeks ... I mean, if you start think about it, it was pretty crazy, but I was in love with him. It was this kind of love that you wondered if it only existed in fairy tales.

I could look at him and just smile with no reason at all. I thoutht he was my soulmate but after sometime I woke up from this dream and left him. Today I regret only that I was so cold and didn't tell him how much I really loved him. I loved him more then anything in the world.

Anyways, yesterday I got this match on tinder with this guy Dave (not his real name). I was at work and didn't have anything to do so there couldn't be a better timing. We started talking and ended up thinking that he actrully seemed like a nice persone. We talkt for 5houres in this little chat that tinder has. There you can chat with all the guys or girls you'v got a match with. Nothing was foreced or anything, we could just have a conversation without trying. It just came naturally

This Dave is 18 years old, 178cm tall and is the first guy who writes long messages. He has a car wich is great when he lives 30minutes from me and for other things ;) I don't want to say anything more now when it's still new and we haven't even met.

I will update if somthing more happens !

xoxo The Tall One ;)

Likes

Comments

Welcome to our blog !

We are two blonds, one a little bit shorter then the other one but both as crazy. We are living in Sweden (right now) and almost 18 years old.

This blog is going to tell you about how it is to live in the 2000 century. It will contain relationships, love stories, school, traveling and sometimes family drama (in other words a lot of drama).

This is going to be like a diary and therefore we will use codenames for everyone. This means that we will be very personal in what we write and tell you. We will try to learn from our mistakes and maybe you too.

Pictures are in the making!


- xoxo The Blonds

Likes

Comments