Jag smiter ifrån skolan. Är i en lägenhet på byn och packar ihop kläder. Känner att jag blir kissnödig och går på toaletten. Grannen och hennes dotter kommer in,glömde låsa dörren. Jag ställer mig upp. Blodet rinner från överallt när jag ställer mig upp. En man kommer in och ser också på mig. Jag faller ihop på badrumsgolvet. När jag vaknade igen efter dethär så sitter de i soffan där mina kläder är. Mannen å den kvinnliga grannen alltså. Dom sitter å granskar mig( avklädd), min telefon durrar hela tiden men jag får inte tag på den..
Efter ett tag; nu är vi i skogen på ett kalhygge.
Mannen och kvinnan kör upp någonting i röven på mig samtidigt. Mannen går iväg av någon anledning,kvinnan efter. Några minuter efter dom så kommer jag skriker åt dom att stanna. Kvinnan gick en annan väg. Jag går mot mannen. Men ser att han blir ilsken å arg,så jag börjar springa,uppför en backe. Någon/något kommer utspringandes ur skogen. Den/det drar med mig in i skogen,och jag ser att de är en polis med alla sina polishundar. Jag kom på att jag skrev ett sms till mamma under själva rövakten. Nere på en åker så ser jag kvinnan springa,hon har hundar efter sig. Men ingenstans ser jag mannen. Jag säger det till polisen som hjälpte mig att "mannen,vart är han? NI MÅSTE hitta mannen."
Efter 1-7 sekunder signalerar en kollega att mannen är hittad. Polisen sätter in mig i en ambulans. Mamma är där. Börjar gråta.
Hade jag aldrig gått ifrån skolan så hade detta inte hänt.

Drömt flera gånger tidigare. Vågar inte blunda och somna om
02:40

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments