Imorgon är det Eid, Eid Mubarak till alla er som firar! Hela förmiddagen har bestod av städning och mat förberedelse inför morgondagen. Senare under kväll mötte jag upp Rusol vi käkade på efterlängtade Max sedan drog vi ner till tivolit. Det började regna men dock så var det väldigt mysigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra! Helt sjukt att den har dagen tagit har kommit. Här är några bilder från Champagnefrukosten och studenten.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Ciate London - Nail Polish Iced Frappe

Emite make up - Lip & Cheek Tint

Beauty Made Easy - Pink Oil Blotting Papers

Nivea - Invisible for black & white fresh roll-on

Figs & Rouge Avance + mattifying emulsion mt+ sheer

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! Idag och igår har jag spenderat hela dagen framför datorn och gjort massa plugg. Har så mycket i skolan just nu men det är de som händer när man heltiden skjuter upp saker. Jag har även börjat kolla om Prison break för tredje gånger lika spännande och bra som första gången jag kollade på den. Längtar så mycket till den nya säsongen kommer ut i april.

Igår ikväll for jag och Fato till Suhuur och efter ett litet tag så kom även också Hani. Vi åt massa onyttiga saker och spelade kortspel. Asså jag failade hårt när vi körde finns i sjön, jag råkade skicka snap på korten jag hade i handen och märkte ingenting tills suhuur sa någonting haha. BTW jag har äntligen fått mina tandställningar, jag var beredd på att det skulle göra jätteont men det har det har det faktiskt inte gjort för mig.

Ni kan gärna följa min Twitter: Najmoxulbaale

Likes

Comments

Igår så släppte Rihanna sin nya skokollektion för puma. Hur coola är inte dessa skor? Älskar verkligen färgerna på skorna. Min favorit är Zibbet bootsen tycker verkligen de är skit snygga men ett par skor för 4000kr är lite för mycket för mig just nu.

Likes

Comments

Instagram@najmoxulbaale