Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Idag och igår har jag spenderat hela dagen framför datorn och gjort massa plugg. Har så mycket i skolan just nu men det är de som händer när man heltiden skjuter upp saker. Jag har även börjat kolla om Prison break för tredje gånger lika spännande och bra som första gången jag kollade på den. Längtar så mycket till den nya säsongen kommer ut i april.

Igår ikväll for jag och Fato till Suhuur och efter ett litet tag så kom även också Hani. Vi åt massa onyttiga saker och spelade kortspel. Asså jag failade hårt när vi körde finns i sjön, jag råkade skicka snap på korten jag hade i handen och märkte ingenting tills suhuur sa någonting haha. BTW jag har äntligen fått mina tandställningar, jag var beredd på att det skulle göra jätteont men det har det har det faktiskt inte gjort för mig.

Ni kan gärna följa min Twitter: Najmoxulbaale

Likes

Comments

Igår så släppte Rihanna sin nya skokollektion för puma. Hur coola är inte dessa skor? Älskar verkligen färgerna på skorna. Min favorit är Zibbet bootsen tycker verkligen de är skit snygga men ett par skor för 4000kr är lite för mycket för mig just nu.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Min syster köpte den här parfym här om dagen som heter clean warm cotton. Har aldrig hittat en parfym som jag faktiskt tycker om. Jag är även väldig känslig mot staka dofter och dem flesta parfymer enligt mig luktar/är för starka för min smak. Jag älskar doften av nytvättat och det är precis så den luktar. Den här parfymen kommer definitivt vara mitt nästa köp

Likes

Comments

Hejsan, hur mår ni? Jag mår iallafall bra, jag har träningsvärk över hela kroppen, har tillbringat riktigt mycket sistone på gymmet. Igår körde jag kondition sprang i 40 min. Efter gymmet köpte jag en jättegod avokado macka och en jordgubbsjuice som var mindre god, såg inte det först när jag köpte den men det var alltså chili i juicet. Är det någonting som man faktiskt gör som jag har missat? Gott var det iallafall inte. Jobbade igår mellan 16:00-20-30 riktigt jobbig pass, kom hem åt middag sen drog jag till Masika med Fato och säääm. Vi åt massa goda saker, lyssnade på musik och snackade om allt möjligt. Det är någon som har ringt mig med dolt både idag och igår och när jag svarar så säger personen ingenting. Sååå drygt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Spenderade första dagen av lovet på Plectrum med Fato. Käkade The Swede men tog den vegetarisk versionen med pommes. Har glömt att berätta att jag och några kompisar till mig har bokat en resa till Stockholm under påsklovet. Ska bli roligt med hotel frukost, shopping och bra umgänge i favorit staden.

Likes

Comments

Idag kom Ed Sheerans nya album ut. Har lyssnat på alla hans låtar i albumet hela dagen (flera gånger!). Throwback för några år sedan när jag bara lyssnade på honom. Hade jättesvårt att välja men dem här tre var mina favorit låtar i albumet.


Likes

Comments

Igår gick jag och min syster och kollade på A story about me and Nina Simone. "Det är en föreställning om Nina Simone. Och om Josette Bushell-Mingo. Genom att spegla sitt liv och artisteri i Ninas levnadsöde och musik skapar Josette en dubbelexponering som vibrerar genom årtiondena. För regin står Dritëro Kasapi. Tillsammans med Josette på scenen är tre musiker och genom text, musik och sång tar vi del av två kvinnors hopp, drömmar, sorg och framgång."

Föreställningen var så grymt bra är så glad att jag fick möjlighet att få se den. Det handla som sagt om Nina simone hur hennes karriär brant gick nedåt när hon valde att ta politisk ställning för medborgarrättsrörelsen och Black Power i 60-talets USA. Det handlade även om det som händer i Usa idag.

Likes

Comments

Efter skolan igår for jag och kollade på Hidden figures med Fato och säääm. Hidden figures är baserad på en riktig historia, kände mig så stolt över de tre svarta kvinnorna. Den var verkligen hur bra som helst!

Likes

Comments

Instagram@najmoxulbaale