For in till banken under mitt hål och fixade äntligen Swish och BankID. Gick även in i några skoaffärer är nämligen jakt efter nya skor. Jag har så många sneakers jag vill ha tur att man får sin lön nästa vecka.

Likes

Comments

Vill tipsa er om den här jättebra appen som jag laddade ner för inte så länge sen, den heter Houseparty. Det man kan göra är att man kan sitta hur många som helst och FaceTime med varandra.

Likes

Comments

Hej på er! Kom precis hem från Iksu med Nella vi får på ett yogapass, det var verkligen hur skönt som helst. Min helg har endast bestått av att sitta framför datorn och skriva på mitt gymnasiearbete. Jag tror inte att jag har tagit upp vad det är jag skriver om i mitt gymnasiearbete men jag skriver iallafall om dyslexi, alltså vad det bästa sättet är att "bota" det. Jag hann även börja kolla på en ny serie som heter Blindspot, hur bra som helst tips tips! Nu ska jag iallafall gå och duscha, bye.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått min mobil och jag är så glad att det inte gör något att den var 2 månader försenad. Jag köpte en matte svart Iphone 7 plus och kameran är verkligen goals! Btw gissa vem som ska få tandställningar snart? Jo, jag! Om jag har förstått det rätt så ska jag få tandställningarna om 1-2 månader. Hörs senare!

Likes

Comments

Hejsan! Hur mår ni? Jag mår iallafall bra, de senaste dagarna har verkligen varit toppen. Jag har en känsla av att det här året kommer vara awesome. Jag hoppas verkligen att det här året är minst lika bra som det förra om inte bättre. 2017 är även de året som jag kommer ta studenten, har längtat så mycket till det här året. Jag och tjejerna ska också snart boka vår första resa tillsammans till London som kommer ske under sommarlovet. Idag firade vi min pappa som blev 41 år gammal. Vi åt en jättejättegod tårta och massa annat gott med min goa familj.

Igår så firade vi även två av mina vänner som hade fyllt år Masika och Nuha, grattis i efterskott brudar. Vi for till Masika där vi åt middag, efterrätt och hade det allmänt bra sedan for vi in till stan och kollade på fyrverkerierna.

Likes

Comments

Hej på er! Igår så spenderade jag hela dagen på Avion med Fato, Sääm och Masika. En riktigt bra dag vart det! Vi käkade på sen street kitchen, jag tog jungle rolls salladen det var vårrullar med nudlar och sallad hur gott som helst. Jag fick med mig massa saker hem, det mesta var saker till mitt rum som jag köpte från Ikea. Jag har även äntligen blivit helt frisk från min förkylning. Min Iphone 7 plus har ännu inte kommit, jag trodde verkligen att jag skulle ha den slutet av november. Nu så säger dem iallafall att jag kommer få den troligen vecka 1-2 vilket är snart.

Imorgon är det nyår! Jag hoppas att alla får en toppen dag och att ni firar det på bästa sätt.

Likes

Comments

Instagram@najmoxulbaale