Hej på er! Jag sitter som vanligt och drunknar med massa plugg här. Jag hoppas att ni har det lite roligare än mig. Imorgon är det sista dagen innan höstlovet. Denna lov har varit väldigt efterlängtat och det behövdes veklingen. Imorgon har jag även historia prov, önska mig lycka till hehe! På lördag är det tjejfestivalen på Hamnmagasinet här i Umeå och då ska min bästis Masika sjunga, så om ni har möjlighet att komma så borde ni verkligen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

For in till stan igår efter skolan och jag fick med mig dessa två fina tröjor. Nu när hösten är på ingång så gäller det att börja klä sig i mörkare kläder.

Likes

Comments

​Hejsan guys! Long time no see. Varför jag inte har uppdaterat lika mycket är pågrund av att min 6a har varit sönder ett tag nu.  Jag har försökt att uppdatera lite då och då från min systers mobil men nu har jag ÄNTLIGEN beställt min iphone 7 plus som kommer snart. Mycket har hänt på sistone som jag gärna vill dela med mig av.  Sitter just nu i cafeterian med Suhuur och Masika, väntar på att min svenska lektion ska börja.  Har pluggat på psykologi som jag har prov på imorgon. Vi hörs till nästa gång. Likes

Comments

Likes

Comments

1. Sleek Makeup Cream Contour Kit HÄR / 2. DIORSHOW Brow Chalk HÄR / 3. Yves Saint Laurent La Laque Couture - 39 Beige Gallery HÄR / 4. IMAN Luxury Moisturising Lipstick - Black Brandy HÄR / 5. By Terry Fall Collection: Terrybly Densiliss Blush Compact HÄR / 6. IsaDora Eye Color Bar - Nude Essentials HÄR / 7. Crabtree & Evelyn Caribbean Island Wild Flowers Hand Therapy HÄR / 8. theBalm Mary Lou Manizer HÄR / 9. Lily Lolo Mineral Finishing Powder HÄR / 10. Yves Saint Laurent Black Opium EdP HÄR

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag hade vi en studiedag eller en halv studiedag i skolan, vi fick sluta klockan 11. Efter for jag och Masika till Iksu, det kändes riktigt bra. Idag blev det mest kondition och lite ben. Ska snart träffa upp några vänner på vezzo för att fira Samira som fyllde år i söndags.

Likes

Comments

Hejsan! Gårdagen spenderades med två vänner till mig. Vi åt pizza, pratade väldigt mycket och vi hade det verkligen jättemysigt. 

Likes

Comments

Instagram@najmoxulbaale