- Min dröm sedan jag var liten är att bli en fashion designer. Jag har sytt mina egna kläder och gjort mina egna ritningar sen jag var liten. Efter studenten vill jag satsa hårt.

- Jag hatar att förlora, det kan va i vad som helst men tycker inte om att förlora. Jag är en dålig förlorare.

- Hatar verkligen när det är stökigt speciellt i mitt rum, det måste alltid va rent och städat annars kan jag inte sova.

- Jag är en väldigt organiserad person och min garderob är sorterad efter färg.

- Jag brukar alltid vakna 10 min innan mitt alarm går, vilken tid jag än sätter på alarmet så vaknar jag innan larmet går.


Likes

Comments

Två bilder som beskriver min dag idag.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Båda schampot och balsam hittar ni Här.

Efter skolan gick jag in till Lyko där fick jag med mig en schampo och en balsam, som jag inte har testat förut. Är jättetaggad på att testa detta produkter. Har hört så bra saker om Moroccanoil!

Likes

Comments

Hejsan, klev up klockan 9 idag och tanken var att jag skulle fara till gymmet. Men kände mig inte rikitgt frisk för det eftersom att jag har lite ont i halsen och känner mig lite snuvig. Jag for istället ut på en promenad, lyssnade på min nya spellista på soundcloud som jag fixade ihop igår. Nu för tiden är jag ständigt stressad så det var skönt med en promenad och att tänka på något annat. Är verkligen inte den personen som kan hantera stress bra. Kan inte ni kommentera vad ni brukar göra för att hantera stress bra?

När jag kom hem så lagade jag ihop en stor frukost med ägg, bröd, te, juice och massor av frukt, jag är en person som alltid brukar äta frukost men min frukost brukar vara väldigt basic. Jag behöver äta mer till frukost som jag gjorde idag och måste även börja dricka mer vatten, vill dricka 8 glass vatten varje dag. Just nu så sitter jag och pluggar på bibblan med Nuha och Fatima inför mitt svenska och psykologi prov.

Likes

Comments

Letar efter skal till min telefon. Är riktig sugen på den här från na-kd, du hittar den här btw. Skalet har ljus på sidorna, förstår ni hur bra min selfiegame kommer att vara, haha.

Likes

Comments

Instagram@najmoxulbaale