Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder på mig Samira och Ornella vi firade Chanisse som hade fyllt 18.

Godaste som finns.

Jag och min lillebror for till leos lekland häromdagen.

Likes

Comments

Igår kväll så blev det en picknick vid älven med några fina vänner. Jag fick äntligen äta min sushi som jag längtat efter för länge. Vi tog med oss en högtalare och lyssnade på musik, åt massa gott och vädret var verkligen tamam. Kan det bli bättre?! Tanken för idag är att fara till Avion med Chanisse, är på jakt efter ett par nya skor.

Likes

Comments

Två bilder från några dagar sedan när man tog en promenad med Chanisse, Suhuur, Sumeya och Samira.

Igår for jag till Destinees studentmottagning och det var jättetrevligt verkligen, bra människor och riktigt god mat. Idag har umeå bjudit på super väder. Jag och mina små bröder for ut en sväng och spelade fotboll, saknar verkligen då man lirade fotboll i ESK. Asså kan ni förstå att det bara är 16 dagar kvar till Game of thrones kommer ut!?! Folk som känner mig vet hur mycket jag pratar om den där serien och min kärlek till den.

Likes

Comments

Hej på er! Lämnade min lillebror nyss på dagistet, alltså mindre än två månader så börjar lillen på skolan (förskolan). Helt sjukt hur snabbt tiden går det känns som att han föddes igår. Igår var det iallfall Eid vi startade dagen med att gå till Eidbönen sedan for vi hem och spenderade hela förmiddagen med familjen åt massor av god mat. Sedan for jag till bio med några vänner och kollade everything, everything, en jättefin film var de. Vi käkade sedan på pinchos och avslutade dagen hemma hos Hani där vi lyssnade/kollade på somaliska musik videor och åt ännu mer efterrätt.

Likes

Comments

Imorgon är det Eid, Eid Mubarak till alla er som firar! Hela förmiddagen har bestod av städning och mat förberedelse inför morgondagen. Senare under kväll mötte jag upp Rusol vi käkade på efterlängtade Max sedan drog vi ner till tivolit. Det började regna men dock så var det väldigt mysigt.

Likes

Comments

För jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra! Helt sjukt att den har dagen tagit har kommit. Här är några bilder från Champagnefrukosten och studenten.

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@najmoxulbaale