Likes

Comments

Ciate London - Nail Polish Iced Frappe

Emite make up - Lip & Cheek Tint

Beauty Made Easy - Pink Oil Blotting Papers

Nivea - Invisible for black & white fresh roll-on

Figs & Rouge Avance + mattifying emulsion mt+ sheer

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! Idag och igår har jag spenderat hela dagen framför datorn och gjort massa plugg. Har så mycket i skolan just nu men det är de som händer när man heltiden skjuter upp saker. Jag har även börjat kolla om Prison break för tredje gånger lika spännande och bra som första gången jag kollade på den. Längtar så mycket till den nya säsongen kommer ut i april.

Igår ikväll for jag och Fato till Suhuur och efter ett litet tag så kom även också Hani. Vi åt massa onyttiga saker och spelade kortspel. Asså jag failade hårt när vi körde finns i sjön, jag råkade skicka snap på korten jag hade i handen och märkte ingenting tills suhuur sa någonting haha. BTW jag har äntligen fått mina tandställningar, jag var beredd på att det skulle göra jätteont men det har det har det faktiskt inte gjort för mig.

Ni kan gärna följa min Twitter: Najmoxulbaale

Likes

Comments

Igår så släppte Rihanna sin nya skokollektion för puma. Hur coola är inte dessa skor? Älskar verkligen färgerna på skorna. Min favorit är Zibbet bootsen tycker verkligen de är skit snygga men ett par skor för 4000kr är lite för mycket för mig just nu.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Min syster köpte den här parfym här om dagen som heter clean warm cotton. Har aldrig hittat en parfym som jag faktiskt tycker om. Jag är även väldig känslig mot staka dofter och dem flesta parfymer enligt mig luktar/är för starka för min smak. Jag älskar doften av nytvättat och det är precis så den luktar. Den här parfymen kommer definitivt vara mitt nästa köp

Likes

Comments

Hejsan, hur mår ni? Jag mår iallafall bra, jag har träningsvärk över hela kroppen, har tillbringat riktigt mycket sistone på gymmet. Igår körde jag kondition sprang i 40 min. Efter gymmet köpte jag en jättegod avokado macka och en jordgubbsjuice som var mindre god, såg inte det först när jag köpte den men det var alltså chili i juicet. Är det någonting som man faktiskt gör som jag har missat? Gott var det iallafall inte. Jobbade igår mellan 16:00-20-30 riktigt jobbig pass, kom hem åt middag sen drog jag till Masika med Fato och säääm. Vi åt massa goda saker, lyssnade på musik och snackade om allt möjligt. Det är någon som har ringt mig med dolt både idag och igår och när jag svarar så säger personen ingenting. Sååå drygt!

Likes

Comments

Instagram@najmoxulbaale