View tracker
View tracker

Jag har aldrig varit så besviken i mitt liv. Jag kan inte förstå hur man kan rösta på en sån hatisk människa som Trump, som har uttalat sig rasistiskt, sexistisk och islamofobisk flera gånger. Hur kunde Amerika gå från sin första svarta president till en rasistisk, sexistisk, homofobiska person som inte kan driva fram ett argument utan att förolämpa folk?

Jag är så ledsen för människorna som kommer att bli påverkade av det här nu, som är rädda för att bära sin hijab, att gå på gatorna fritt utan någon rädsla, att älska fritt; stay strong!

"What a privilege it must be to be able to look past a presidential candidate's racism because it won't ever affect you."


Likes

Comments

View tracker

Kom nyss hem från stan efter att firat Hani som fyllde 18 år för ett lite tag sedan, Stort grattis till dig bästa du! Vi käkade på Allstar så gott var det verkligen och trevlig sällskap var det med. Är så glad att jag är omringad med så underbara människor, my squid is better than yours! Hoppas ni har haft en lika bra dag som min. Ha det så bra så länge, puuuuuss.

Likes

Comments

Oj vad mycket det har snöat idag! Underbart att vakna upp till så mycket snö, älskar verkligen vintern det är så mysigt. De senaste dagarna har tiden gått jättesnabbt och snart är lovet slut, bara helgen som är kvar nu. Vaknade klockan 8 idag för att möta upp Suhuur och Nuha på Iksu men trots att jag vaknade ett bra tag innan bussen skulle fara så missade jag den, så typiskt. Idag har jag lyckats plugga, gymma, städa, och använt mig av en jättebra ansisktsmask från the bodyshop som jag verkligen älskar. 

Likes

Comments

Hej på er! Igår for jag med några vänner, kollade på basketmatch som var mellan Udominate och Wasserburg, tyvärr så förlorade Umeå med 99–66. Basketmatchen fick mig verkligen sakna då jag spelade basket, the good old days. Nu tänker jag fortsätta städa mitt rum och sen kolla på serie, ni får ha det så bra så länge.

Likes

Comments

Idag snöade för första gången här i Umeå och nu känns det som vinter är snart här. Jag införskaffade nyligen mig en vinterjacka om du inte har hunnit än så hittar du lite inspo i det här inlägget.

Likes

Comments

Hejsan! Nyss hemkommen från Masikas nya lägenhet med Nuha. Det är fett najs med en kompis som har en egen lägenhet, vi kommer framöver att hitta på mossor av roliga saker hos my girl Masika. Jag har inhandlat saker till kvällens harry potter maraton, kärleken jag har till Harry potter filmerna går inte att förklara. Haade.

Likes

Comments

Har börjat kolla på en ny serie som heter Skam. Jag fastnade direkt den är hur bra som helst! Har inte kunnat slutat kolla är alltså redan i säsong redan 3, så bra är den verkligen! Serien är en norsk dramaserie som handlar om 5 vänner som heter Eva, Noora, Vilde, Sana och Chris. Om du vill börja kolla på den kolla på den här.

Likes

Comments

Instagram@najmoxulbaale