Header
1. Jag har en extreme fågel fobi det vill säga jag har aldrig rört en fjäder (skojar inte inte som barn heller) och aldrig varit närmare en 1 meter ifrån en fågel. Det värsta är nog ugglor då jag inte ens kan se en bild på en utan att få en Hjärtattack.

2. Jag har en sjuk humor och ett konstigt skratt enligt mina vänner asså driver inte kan sitta och Skratta as länge åt dom torraste skämten och det sorgliga är att jag tror folk skrattar med mig men dom garvar åt mitt wierda skratt vilket jag inte fattar lol.

3. Jag har ett serie beroende jag har seriöst kollat på dom flesta serier men mina top 3 favoriter är Gossip Girl, Sex and the City & Law and order SVU.

4. Jag äääällsssskar Shusi, dumplings och asiatiskt mat asså äter det minst 3 dagar i veckan (i know fett extra) dom resterande dagarna äter jag mexikanskt liksom döör för burritos.

5. Mina tre favorit städer är Paris, New York och London, Paris & London åker jag minst 1 gång om året till men New York har jag aldrig varit i så det måste jag checka av någon gång.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Såhär såg jag ut igår bekvämt, stiltent och lite edgy as i like it dock så titta solen fram så det blev lite väl varmt att gå runt i latex kjol så jag kila hem och bytte snabbt om till jeans kjol och Gucci slippers 👌🏾Nu så ska jag dra till gymmet och köra ett full body pass! Ni får ha en fin dag på er.


//Jacka: Zara // Blus: Filippa K // Kjol: Ginatricot // Boots: Mango// Skärp: Paris //Väska: Mango//

#nouwoutfit #ootdmagazine #ootd


Likes

Comments

Hello babes! Har varit väldigt inaktiv här på bloggen som ni ser vilket är pågrund av att jag har haft noll motivation till att blogga och jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva om så om ni har förslag så kan ni gärna dela mer er. Men det ska bli ändring på det eftersom jag ska försöka blogga minst 4 dagar i veckan då jag har väldigt mycket fullt upp med jobb, skola och livet! Any ways här ovan ser ni några outfit jag hade på mig under veckan har blivit helt insatt i utstickande färger, checkered samt olika sorters mönster och texture på kläder då det är helt inne denna säsongen.
Just nu så ska jag göra mig redo för att jag och några vänner ska ut och fira en vän som har fyllt 18 så det ska bli kul! Ni får ha en finfin kväll på er!

#nouwoutfit #ootdmagazine #ootd

Likes

Comments

Hello babes! Här är 3 av mina fav outfits som jag hade på mig denna veckan som var snyggt, chic och bekvämt! Något jag föredrar i en outfit.

Look 1: // Blus: Zara // Kjol: H&M // Skor: River Island //
Look 2: // Klänning: H&M // Skor: Mango// Skärp: liten butik i Paris

Look 3: // Jacka: H&M // Blus: Ginatricot // Kjol: Mango // Skor: River Island// Skärp: Ginatricot#nouwoutfit #ootd #ootd #fashionweek2017

Likes

Comments

Hej! Ville bara kika in med gårdagens outfit! Nu så ska jag äta choklad doppade jordgubbar vilket är min fav snacks och kolla ett avsnitt av gossip gril. P&K!


//Väska: Ginatricot// Kappa: Nelly// Skor: Gucci// Jeans: Asos// Blus: Massimo Dutti//

#nouwoutfit #ootd #ootdmagazine #outfitoftheday

Likes

Comments

mig på andra sociala medier (itsnajmaahmed på allt) så hade ni sett att jag åkte till Paris i två veckor vilket var sååå behövligt och lika drömmigt varje gång. Kommer verkligen flytta till Paris under en period någon gång i mitt liv då det är en av mina favorit stöder efter New York. Anyways idag drog jag till gymmet i en timme och just nu så gör jag mig redå för att dra till körskolan för att gå en sista teori lektion innan jag skriver provet så jag hoppas att det går bra! Nu så ska jag sluta babbla och välja en outfit! Vi hörs senare puss!

#nouwoutfit #ootd

Likes

Comments