Heej, alla!


Nu så sitter jag vid dator och redigerar min studentmössa. Kommer visa er någon gång den här veckan hur den ser ut😊

Usch idag var verkligen inte min dag. Dagen började med att jag komma sent till mitt matteprov som jag skulle skriva från 8.10-11.10. Egentligen kom jag inte sent utan stod utanför aulan 8.08 och antog att jag var den första där. Men efter ett tag när klockan var 8.13 så blev jag lite oroligt och knackade på dörren och det visade sig att alla satt där inne och börjat att skriva och räkna. Det var så pinsamt. Jag stod helt enkelt utanför dörren till aulan i onödan. Efter provet åt jag lunch med ett par kompisar. Sedan hade jag engelsk 7. Trodde att jag skulle göra "Read Comprehension" men läraren var tydligen sjuk eller något liknande. Sedan tog min skoldag slut för att matten var inställd, vilket var fantastisk🎉 🎉🎉

När jag skulle hem träffade jag på en kompis som också skulle hem. Vi gick till Länsmuseets hållplats och väntade på 12:an. Jag frös som attans, så min kompis fick den idéen att vi kunde åka bussen som åker till Kisa och gå av vid Gamla Linköping. På något konstigt sätt hade jag en känsla av det inte var bra en bra ide, men gick med på det. Borde ha lyssnat på min magkänsla för att när bussen närmade sig Gamla Linköping så tryckte vi på stopp knappen. När bussen var vid den hållplatsen som vi skulle av så öppnade busschauffören inte dörren för oss. Enligt busschauffören så är den endast på stigning och inte avstigning vid stadstrafik inom den här typen av buss, vilket varken jag eller min kompis visste om det. Min kompis blev irriterad på honom och jag ville bara gå av från bussen. Fick värsta paniken. Han vägrade att öppna dörren för oss, så vid universitets hållplatsen så gick vi till där man kommer in och gick av där istället. Innan vi gick av så sa han massa konstiga saker. Ärligt talat avskyr jag busschaufförer. Tycker att de är så otrevlig människor. Det finns schysta och trevliga men de flesta är otrevliga.


//Najma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Heeej!

Jag känner mig så himla trött. Sov idag kl.01:00 och vaknade kl.6.30. Det är egentligen sjukt hur liten sömn jag har fått😩. Förutom det så vaknade jag till en fin väder. För det första gången har det inte regnat. Vädret på sistone har varit dåligt. Det har bara regnat och regnat, men så är det soligt! 

Men men , idag så vill jag skriva ett inlägget som handlar om vänskap, eftersom min syn på vänskap har drastisk ändrads på sista tiden. Människor har typ varit sura på mig fast jag inte förstår varför. Vänskap är något jag har tagit förgivet, något som alltid kommer att finnas där. Fast jag har lärt mig att det inte är sant. Vänner förändras eller snarare människor i överhuvudtaget förändras till både gott eller ont. Det är en del av "mogenhetsprocessen". Jag har några vänner som jag håller kärt om.

Jag har insätt att ibland måste man bara låta vissa människor gå sina egna vägar. Kanske är vissa människor som man kallade för vänner egentligen inte var bra för en. I början blir man irriterad och arg, men efter ett tag så slutar man bry sig. Ibland fungerar vänskap, men ibland inte. Man måste alltid vara ärligt mot sig själv. Vad är poängen med att ha vänner som man vet i sitt hjärta att man inte kan lita på? Det skapar bara massa onödiga stress och bråk. För tillit och lojalitet är grunden för en vänskap. Om vänskapen är baserad på en skakig/osäker grund då vet man att den inte kommer att hålla.

Det enda man kan göra är att man önskar dem lycka och framgång i deras liv. Man kan aldrig veta riktigt hur en person känner sig och mår. Vem vet, de kanske går igenom någonting i deras liv som gör så att de beter sig konstigt. Vem vet.

// Najma


Likes

Comments


Heej!

Nu så sitter jag vid min dator, eftersom det regnar igen och kollar lite på höst mode. Kollade tidigare på fina naglar man kunde ha till hösten och dessa fyra blev mina favoriter. Hur snygga är inte dessa naglar?!?😍 Förr brukade jag inte bry mig så mycket om naglar, men nu så plötsligt älskar jag dem. Formen på naglarna tycker jag personligen ska annars vara "almond shaped" eller "square shaped". Speciellt nu på hösten så ser dessa färger fina ut. Vill fixa mina naglar nuu! Vad tycker ni om, géle naglar eller akrylnaglar?


// Najma

Likes

Comments

Heeej!

Hur mår ni alla?

Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering av bloggen. Jag tänkte lägga upp ett inlägg i fredags, men det blev inget. Anledningen till det är att jag verkligen orkade inte och var inte heller på någon bra humör . Lovar att jag ska bli bättre.

Idag i alla fall, var det en fantastisk dag😊 mådde bra och kände mig allmänt glad. Dagen började med att jag hade körlektion. Lektionen började vid 08.00. Tyckte det gick skapligt bra! Tyvärr så var det en ganska lång skoldag. När det kommer till skolan har jag blandade känslor. Jag gillar att gå till skolan för där träffar jag underbara och fina människor och lära mig nya saker, men samtidigt orkar jag inte gå till skolan. Skola är någonting som vi (speciellt jag) tar för givet. Det är en ganska fin privilegium som vi underskattar väldigt mycket, för det är inte många som får samma möjligheter som vi får. Borde nog istället ha en positivt attityd/inställning till skolan💪🏾

Vet ni en sak? Under min bussresa till skolan satt jag och funderade jag över en sak. Jag är en person som tänker och funderar väldigt mycket. Det som kom upp i mina tankar är ordet "ångest". Om man googlar upp ordet ångest dyker det upp massa hemsidor, där professionella människor ska förklara oss vad ångest är. Personligen tycker jag att ångest är något som är svårt att förklara. Den finns liksom bara där. På grund av det samhället vi lever i kommer vi någon gång i vårt liv drabbas av ångest. Jag har märkt på sistone att vissa saker ger mig ångest eller triggar själva ångesten, exempelvis om jag får reda på att jag har typ mycket prov och prestationer om några veckor så får jag värsta ångesten. Även om det är långt dit så får jag det. Jag tycket att det är konstigt. Även situationer där jag är bland människor som jag inte tycker om ger mig ångest. Känner mig stressad och vill bara bort därifrån. Jag har aldrig drabbas av "panikattack" vilket jag är glad över. Har hört från många människor att det är typ det värsta som finns.

Men men, jag borde nog plugga istället matte, eftersom vi ha ett "läxförhör" på fredag. Fattar seriöst inte graferna som vi jobbar med nu, cosx, sinx.... whatever. Vilka typer av ämnen vill ni att jag ska skriva om? Kommentera gärna!​

Ta hand om er // NajmaLikes

Comments

1. Jag ogillar falska människor. Stör helt enkelt på dem. Varför ens vara falskt.

2. Jag är hungrig hela tiden. Skojar inte, kan liksom äta och äta utan att det finns något stopp.

3. Kan kollar flera timmar på makeup tutorials. Jag blir så fascinerad över hur duktiga de är. Önskar att jag kunde sminka mig sådär😊

4. Jag ogillar förändringar. Vet egentligen inte varför jag gör det, men jag får värsta ångesten när saker inte är som de brukade vara.

5. Jag bry mig om människor och deras välmående.

6. En sak som jag stör mig på är när folk inte stänger dörren efter sig. Usch, blir så irriterad. Vad är problemet med att inte stänga dörren efter sig?!?

7. Jag gillar att prata. Seriöst kan liksom inte sluta att prata.

8. Har svårt att spara pengar, eftersom jag slösar dem på onödiga saker.

Likes

Comments

Heeej !

Låt mig introducera mig själv. Jag heter Najma och är 18 år(usch tanken på att man nu är vuxen är nästan skrämmande, men ändå roligt :)). Jag är en vanlig tjej som gillar att ha det roligt, skratta och älskar att umgås med mina nära och kära.

Jag läser mitt sista år på Katedralskolan i Linköping. Ni undrar säker hur det känns att man snart slutar gymnasiet och svaret kommer att vara vet inte. Jag har blandade känslor, dels är jag jätte taggad på att sluta, men å andra sidan inte. Jag vet, jag är en fett skum människa ;)

Jag bor här i Linköping, vilket jag har bott i stora delar av mitt liv. Om jag skulle fick välja vilken stad jag skulle vilja bo i kommer det annars att bli Göteborg eller Stockholm.

Ni får veta mer om mig lite senare :) // Najma 


Likes

Comments