Header

Hej mina fiina!
Som ni märker är inte min uppdatering på bloggen så himla bra just nu vilket jag själv vet. Har egentligen inte något att skylla på mer än att livet känns så enformigt just nu, vaknar, går i skolan, gymmar, pluggar. Det är det jag gör, vilket för mig inte är roligt att lägga upp på bloggen för ni har ju sätt mig gymma ett antal gånger, samt plugga. Så efter denna enorma bloggtorka har jag gett mig själv tiden och motivationen till att hitta mer inspiration för nya och spännande inlägg. Idag ska jag plugga (ovanligt?), har massa saker i skolan, som vanligt men ska även gymma och jobba idag. Hoppas ni får en bra lördag för det kommer jag nog att ha!

Kram, Najda

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej mina fina,

hoppas ni har haft en trevlig helg! Denna vecka har bestått av endast plugg som vanlig ":)". Har massa prov de kommande veckorna så det är där all min tid går åt. Men mellan allt plugg gör jag ju självklart andra saker, ibland är det värt att fota, ibland inte :p

Idag åkte jag, mamma och mina två små syskon till skogen. Vi tog en liten promenad vilket var skönt, friskluft och lugnet från skogen är bra. Ikväll ska jag troligtvis plugga och kolla på Rivderdale, min nya favoritserie från Netflix.

Kram, Najda

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej mina fina!!

Älskar verkligen att hösten är här, löven är gula, lite kallare och mörkare. Hösten är en av mina favoritårstider, speciellt när det gäller modet, finns inget bättre än höstmode! Fick hem ett par Hunters stövlar, mest för att jag ville ha ett par nya stövlar då det regnar 24/7 känns det som, haha. Ni hittar dem HÄR

I veckan åt jag på Waynes med min fina kompis Saga, så himla mysigt! Det är svårt att ha kontakten med alla nu när skolan är igång, det enda jag gör efter skoldagarna är att plugga eller gymma.. Så att få äta med henne var verkligen något jag behövde. Saga bloggar också och ni hittar hennes fina blogg HÄR.


Kram, Najda

Likes

Comments

Hej mina fina, igår gick jag och några kompisar på bio och såg filmen "det". Ni vet skräckfilmen om en clown? Har ni missat den så vet inte jag, haha alla pratar om den just nu. Filmen var iallafall väldigt bra och jag rekommenderar den! Inte alls så läskig som jag trodde att den skulle vara, den var en blandning och ibland kunde man glömma bort att man kollade på en skräckfilm.

Jag, mamma och mina två syskon tog en snabb promenad imorse efter att jag hade varit på en arbetsintervju. Hade arbetsintervjun klockan nio och efter ungefär 40 minuter var den klar, så min hjärna var helt rutten då jag är van att ligga i sängen och lata mig halva morgonen på helgen. Vi köpte lite frukost och drog ut.

När vi kom hem gick jag upp till sängen och vilade lite, var extremt trött så tänkte "kommer aldrig orka plugga idag" men som tur var hade jag en nocco nere vilket gjorde mig lite piggare. Kollade på några avsnitt av " 13 reasons why" på netflix innan jag bestämde mig för att plugga. Idag ska jag plugga Samhällskunskap och matte, so much fun :p

Kram, Najda

Likes

Comments

Subscribe