Hej alla fina,

som ni har märkt har jag varit frånvarande från bloggen under några veckor. Mestadels för att skolan har tagit upp all min tid och för att jag kände att jag behövde lägga ner den övriga tiden på mig och kompisar.

Under dessa veckor har jag gjort många saker, men en av sakerna är att shoppa, mycket. Har köpt världens skönaste tränings tights, gymstarktights. Så bra material men även så sjukt snygga.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag älskar lov, man kan äntligen komma iväg från skolan (en stund) och faktiskt fokusera på annat. Det finns inget bättre än en lång morgon, med god frukost, massa mys i sängen och helt enkelt inte göra något jobbigt.
Igår åkte jag, E & M till stan för att fika och bara prata. Vi hamnade på Wayne's och jag beställde som vanligt en blåbärs muffins och en iste, så himla gott.
Idag har jag även satt in min "första" tandställning. Den är på övre delen, bakom tänderna, så den syns inte, men man hör, jag läspade otroligt mycket i början och jag skulle jobba direkt efter att jag hade varit hos tandläkaren.. gick ju sådär.. ":)"

Kram, Najda

Likes

Comments

Heej mina fina!

På den senaste tiden har jag äntligen skaffat motivation till bloggen igen, känner att jag börjar ha kontroll på allt i mitt liv igen, skola, jobb och så vidare. En sak som är såå rolig och spännande är att jag äntligen har fått påbörja min tandställnings process, kommer få olika tandställningar och olika delar under 2 år. Slutliga tandställningen är att jag kommer ha räls både uppe och nere, men innan dess kommer jag bära en annorlunda tandställning som inte syns i övre delen och vanlig räls nere. Men hitils har jag "gummisnoddar och järnbitar" i och mellan vissa tänder, vet egentligen inte varför haha. Men nästa vecka och veckan efter kommer jag besöka tandläkaren för att få in tandställningen i övre delen.

Gymmet har också kommit efter men jag har äntligen börjat ta tag i det med, är ju ändå det jag mår väldigt bra av. Ska försöka få in mer kondition i mina gympass, inte min favorit men mår väldigt bra efter att ha tränat kondition!

Gissa vem som har fått sitt första extra jobb? Jo jaaaag, på donken. Det går faktiskt att kombinera plugg och jobb, jobbar ju ändå bara 4h/pass hittills.


Kram, Najda

Likes

Comments

Hej mina fina,

hoppas ni har haft en trevlig helg! Denna vecka har bestått av endast plugg som vanlig ":)". Har massa prov de kommande veckorna så det är där all min tid går åt. Men mellan allt plugg gör jag ju självklart andra saker, ibland är det värt att fota, ibland inte :p

Idag åkte jag, mamma och mina två små syskon till skogen. Vi tog en liten promenad vilket var skönt, friskluft och lugnet från skogen är bra. Ikväll ska jag troligtvis plugga och kolla på Rivderdale, min nya favoritserie från Netflix.

Kram, Najda

Likes

Comments

Subscribe