Der er så mange der er bange for at gå med flere farver på samme tid, selvfølgelig er det ikke alle farver i hele verden der passer sammen. Men jeg synes at hvis man bare kan sætte de rigtige farver sammen, kommer det til at se sygt fedt ud, og jo flere farver jo bedre. Så bare gå ud i en butik eller kig på nettet, bare prøv at sætte noget sammen, man kan kun finde ud af om det passer sammen eller ikke hvis man prøver det, så bare prøv jer frem, så kommer man længst, og så kan det være at din garderobe bliver mere farverig. 

Har lavet det her outfit, hvor jeg prøvede ikke at have noget med sort, det var en udfordring, det er ikke så nemt som det lyder, for sort kan jo bare passe til alt, så bare rolig I er ikke de eneste der har svært ved det, gad godt selv at være bedre, så jeg arbejder også selv på, for farver det gør bare et outfit lidt mere levende og mere spænende.

Knus N

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Ja mit liv lige nu, det består nærmest bare af gym, gym, gym og lidt mere gym, det fylder ret meget, haha, så man sætter stor pris på når der er aflyste timer, eller man ikke har lektier for, nogen gange kan det godt blive for meget, men det er ikke sådan at mit liv kun består af skole, har selvfølgelig også tid til familie og venner, for det bare til at passe ind, og det synes jeg at jeg er god til. Men lige nu elsker jeg bare mit liv, har de bedste mennesker omkring mig, nogen som gør mig glad, og kan hjælpe mig når jeg har brug for det, og de er der altid for mig lige meget hvad det er, det sætter jeg stor pris på.

Altså ikke fordi at mit liv køre på skinner hele tiden, har altid de der op og nedture, det tror jeg lidt alle har, man kan bare ikke have et perfekt liv, det er der ingen der kan have, eller det ved jeg ikke, men det tror jeg sku ikke på at der er nogen der har.

Så pga. de mennesker jeg har omkring mig lige nu, så har jeg et fantastisk liv, vil ikke bytte de mennesker ud med noget som helst andet, det er de alt for meget værd, + så kan jeg sku heller ikke undvære dem i min hverdag og bare generelt resten af mit liv. De mennesker er dem som for mig til at smile når jeg er aller mest nede, og det er dem der kan få mig i godt humør lige meget hvad de gør, så de mennesker dem vil jeg ALTID være der for lige meget hvad de har brug for hjælp til, for dem vil jeg som sagt ALTID have som første prioritet.

Har fået det bedste veninder omkring mig efter jeg startede i gymnasiet, altså ikke for at sige at dem jeg havde før ikke var gode, men jeg føler bare med dem her at jeg kan være 100% mig selv, og det betyder altså meget, og så forstår de mig og så er de også lidt som mig, synes det er så rart at jeg endelig har fundet nogen jeg kan med og nogen jeg bare kan snakke om alt med.

++ 10 hurtige om Naja Østergård fra veninder

1. Lyst hår

2. Selvskabsblære

3. Klog

4. Grise fan (Kæle gris)

5. Sød

6. Du kan lide at provokere

7. Moderig i genbrug

8. Dit nys

9. Dit hår er dejligt og sundt

10. Perfektionist

Knus N

Likes

Comments

Har seriøst meget brug for jeres hjælp lige nu!! ved seriøst ikke hvilken jeg skal købe af de her sko vidunderlige sneakers, så står i et stort dilemma mellem de to her. Det ene par er Vans slip-on classic og det andet er Adidas campus. Synes de begge er sygt fede, men kan desværre ikke købe dem begge, skal ligesom vælge en af dem. For Vans sneakersne det er nogle der kan gå til alt, og ret så fede, men Adidas sneakersne er jo også fede, den farve der, den skiller sig ud fra andre sko, for de er jo faktisk nogle ret så forskellige sneakers. Så det er her i kommer ind i billedet, hvad for et par syntes i jeg skal købe? smid en kommentar med hvad i synes, mange tak på forhånd, håber så meget at i vil hjælpe mig!!

Knus N

Likes

Comments

Så blev det mandag, og selvom at mandage godt kan være ret så trælse, og hvis man har en ret så god veninde og en cafe, så kan den mandag godt blive en ret så god. Veninde hygge er nok det bedste man kan lave i hverdagen, især når det er med en af de veninder man holder mest af, så kan det ikke blive bedre, også det man bare kan sidde og snakke, og det ikke hele tiden kun skal være i skolen man skal være sammen. Jeg har i hvert fald fundet en veninde for livet her, så det bare om hun vil beholde mig, haha, man må jo håbe. Vi var på en ny cafe i byen, det var lækkert mad som I kan se på billedet. Selvom det stod ned i stænger udenfor, sad vi indenfor og spiste denne lækre mad, og snakkede, om det piger nu snakker om, haha, og hvis i skulle være interesseret så hedder caféen "Café N" og den kan godt anbefales, men hvis jeg skal være ærlig, så det nok ikke lige en af de første caféer jeg ville vælge. Min veninde som jeg var på café med hun er en der er kommet til at betyde meget for mig på kort tid, elsker hende sku, hun er en veninde i verdensklasse, en man aldrig vil miste, og det håber jeg heller ikke jeg gør, for hende vil jeg meget gerne have som veninde resten af mit liv.

Knus N

Likes

Comments

Spotify
Instagram
Blogkeen
Nouw