jeg synes at alle går rundt i kedelige sorte jakker, og især når det kommer til vinter jakker, jeg synes personligt at der skal nogle flere farver på de jakker der. Har fundet et par fede farvede vinter jakker, og så enda til under 1000kr., jeg synes de er så sygt fede, og hvis det kommer til mig skal der være farver over alt, for farver de kan pifte ens outfit op, og så er farver bare fede. Har selv en vinter jakke som er lilla, så ja, synes også I skal få jer anskaffet en farvet vinter jakke, eller bare farverigt tøj, for det ser fedt ud med farver, og så ser det heller ikke så kedeligt ud. Men håber I kunne bruge det her til noget, og husk som jeg tit siger, bare gå i det du selv har lyst til, og ikke hvad andre synes du skal gå i, men bare tryk på den jakke du vil se mere på, for så bliver du ført lige ind til den hjemmeside man kan købe den på, og læse mere om den.

Knus N

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Så er det tid til at sende ønskeseddel rundt til folk, jeg er komme frem til det her i år, noget der er sådan okay dyrt og noget der er til en okay pris, så alle kan være med, synes jeg er kommet frem til nogle ret så fede ting. Jeg håber at I har fundet jeres ønsker, ellers så håber jeg at i får noget inspiration fra mine, til hvad I selv kan ønske jer, jeg er en person der nok ikke går så meget op i at få gaver, mere at være sammen med familien, og selfølgelig maden, haha, det er det vigtigste ved jul, men ellers god jul til jer alle derude.

"Family is not an important thing. It's everything"

"I don't do fashion. I am fashion"

"Christmas is there you are with you family"

"Smile to the world, and the world will smile to you"

Knus N

Likes

Comments

Havde set der var mange der havde lavet sådan et opslagstavle, og man bestemmer jo selv hvor og hvordan det skal være, altså hvilken størelse det skal være, og hvad der skal være på den, så den kan blive helt din egen, og helt personligt. + det er nemt at lave, bare køb sådan et galvaniseret rionet, og noget til at sætte den op med, jeg købte det i Jem & Fix, men tror der er mange byggemarkeder der forhandler dem. ++ man kan hele tiden skifte noget ud på den, alt efter hvilken stemning man er i, eller hvilken årstid det er man befinder sig i, eller bare lige det man kan lide, og måske siger noget om en selv.

Knus N

Likes

Comments

Instagram@najaostergaard